reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam się popołudniowo. od rana porządki no i pewnie nie uwierzycie ale jestem w trakcie kończenia malowania ścian na korytarzu.... czas na zmiany.
wpadłam na bb bo przerwa na obiad i na karmienie tez musi być.
mały własnie usnął wiec zabieram sie znów do poracy,malowanie to pikuś tylko te domywanie błazeri i itp to koszmar.
mam nadzieje ze u WAS i Waszych skarbów wszystko dobrze , bo nawet nie czytam, gdyz nadrobie wieczorkiem.
pozdrówka

Witam się i ja:)lepiej późno niż wcale...
moje dziecie zmęczone poranną wycieczką śpi a ja na szybkości sprzątam i robie obiad.
Dziś odwiedziłam z rana moją firmę i pochwaliłam się moim synkiem. Antoś na dzień dobry jak szczapiła go moja dyrektorka obzynzolił jej całą marynarkę twarożkiem- ot ulało się chłopaczynie:):-Ddziewczyny maluszkiem zachwycone ..

no to masz matka po podwyżce :tak:;-)

Dzis byl dzien szopingu. Umowilam sie z psiapsiola, co 1.5 miecha w Polszy byla. O
A potem stwierdzila, ze trzeba to uczcic, i kupila mi 2 bluzki podkreslajace cycki i talie. No wariatka moja kochana.........

Katik, pożycz kumpelę :-)

jak dla mnie fikienka :-) gacie są super, tylko nasze maluszki - moim zdaniem - mają za krótkie nóżki do spodni i te spodnie mogą komicznie wyglądać na takim bąbelku...ale jak masz okazję zobaczyć w lajfe, to na pewno nie będzie problemu z wyborem ;-)

a ja się witam....

koszmar wczoraj przeżyłam...i od razu minus1kg na wadze...
mój M miał wypadek, tir Mu w zadek wjechał :szok::szok::szok:(tzn. w zadek Jego auta)...no i odwieźli mi M do szpitala z urazem kręgosłupa...ludzie jak ja się bałam o Niego...musiałam uruchomić rodziców, którzy mieszkają 100 km ode mnie coby przyjechali i Hanką się zajęli a ja sama pojechałam do Niego...więc czekałam na nich 1,5 h, potem w korkach stałam 2 godziny :szok:... zanim dojechałam do szpitala to zdecydowali się M wypuścić - ma nosić kołnierz i odpoczywać...kurcze, w takich sytuacjach to się docenia swoją drugą połowę, oj docenia... także dzisiaj "odtajam" ze stresu i dbam o mojego eM jak tylko umiem najlepiej :happy:

Cześć laseczki, dawno mnie nie było, bo egzaminy. Jak na razie dobrze, ale troche tego zostało. Trzymajcie kciuki. Mały zdrowy, rosnie, guga i wszystkich owija wokół palca.

ale język Cię chyba nie boli co??

cos mi net szaleje:-)jezyk mnie nie boli ( ja z tych nie lizacych buhahahahahahahahaha) tylka raczka:-D

jejku, już myślałam, że fora pomyliłam, hehehe....

Aniez, ta głośność małego jest związana z chęcią zwrócenia na siebie uwagi :-) szczególnie dzieciaki przedszkolne mają ten objaw, bo będąc w przedszkolu przekrzykują się nawzajem, aby ich pani usłyszała (no Kubolek szybko zaczyna :-))...moja też to ma, więc jak tylko ją widzę, że ma ochotę wybuchnąć, to od razu palec na usta...i już powoli zaczyna działać...gorzej jak mi sprowadzi watahę ziomali do domu :sorry::sorry::sorry:...to nic nie działa :no:

U Nas idntycznie. Do tego Weronika musi byc przy kąpieli, myje Borysowi nóżki,a przed, zdejmuje mu pieluszke..itd. Jakby mogła to i przy karmieniu najchetniej by z nami byla i np. głaskała i całowala braciszka jak on je...

ach ta Twoja Weronisia to cudo-pomocnica...moja dalej się ogranicza do stwierdzenia "ja już siostrę widziałam" :-), no może raz-dwa ją pobujała w kołysce, ale po 10 sek. stwierdza, że Hanka nie chce spać i wychodzi z pokoju...a najchętniej to by Jej na youtube puszczała Kate Perry i inne takie wrzeszczące pychole :-)

monia wspolczuje przezyc.Domyslam sie co musialas przejsc.Ja dwa lata temu mialam powazny wypadek jak bylam sama w Polsce samochod do kasacji takze ciekawie nie bylo ze mna zreszta tez i wiem co moj maz przezyl wtedy biedny.Nic nie mogl nawet zrobic bo byl tutaj.Oj docenia sie wtedy docenia tak jak napisalas.
Opiekuj sie chlopem i zycze zdrowka.

filonka co Ty oszalalas???Sama to malujesz?

ewka gratuluje pozwolenia na budowe sama tez przez to przechodzilam i tez w lipcu zaczynamy budowe.A czemu Ty tak dlugo czekalas na to pozwolenie???

Tak w ogole to sie witam poczytalam was troszke wczesniej a ze teraz mala usnela wiec pisze szybko bo za chwile sie obudzi.
U nas zimno i w ogole pogoda do d...y.Nie chce mi sie isc na spacer ani nigdzie wychodzic najchetniej to bym sie polozyla i lezala caly dzien szkoda tylko ze mi dziecko na to nie pozwoli:-(
Piekne te ciuszki do chrztu slicznosci i te zaproszenia.
13x13 mi sie podobaja spodenki piekne tylko wlasnie ciekawe jak by te nasze dzidziolki z tymi krotkimi nozkami w tym wygladaly.:-D

hej mamuśki.
My po drugim spacerku -na trzeci nie mam już siły -może gdyby tak nie wiało...

Alicja śpi:-D;-)
ja myślę o tym co by tu zrobić w domu ale stwierdziłam ze tyko obiad dla siebie -resztę może zrobić S zresztą jemu to lepiej wychodzi:-p nie żebym jakimś nierobem była ale weny nie mam;-)

No i się ważyłyśmy!!!!!
Alicja waży 5600
(od ostatniego ważenia 20 dni temu 600 na plusie:szok: a mi się wydawało ze mało je)
więc w 9 tygodni (od wyjścia ze szpitala) przytyła 2300 czyli 255g tygodniowo
od wagi spadkowej 2500... masakra
już się nie dziwię że koleżanka się śmieje ze sterydami ją karmię:sorry:

PS ciekawym rozwiazaniem jest to ze po odbiór wyników dzieci (ja akurat szłam z dzieckiem) idzie się przez poradnię dla dorosłych i poradnię chorób płucnych...

Ostatnia edycja:
Fionka podziwiam,,,,ze tez masz na to czas!

Ja juz posprzatalam, ugotowalam meksykanska zupke , bylam na silce ,maly byl wtym czasie z tata na spacerku, przy okazaji wklejam wam fotki tej wypasionej silowni.:-), poukladalam i posegreowalam wszystkie Gabrysiowe ubranka.
Teraz walne sie pooogladac tv a potem odprowadzimy z Gabim tatusia do pracy i zajdziemy do apteki czy maja cos na ciemieniuche..a propos Katik nie slyszalas o czyms w Bootsie czy maja?

Szkoda tylko , ze nie maja basenu dla maluszkow :-(

Dzis jak sie wazylam na silowni to wazylam 63 wiec w sumie to 3 kilo mi zostaly co z teog jak flaber wisi..:-(
Wogole wygladam jak galaretka...:-)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Hejki
Zakupy udane. Obłowiłam się...jak tylko będzie miał mi kto zdjęcia porobić albo zająć się dziećmi to wam pokarzę a co! Kupiłam chyba z 7 bluzek i spodnie.... napadłam na Orsey, C&A i Cropp

reklama
Dzien spedzony w ogrodku. Upal u nas dzis, siedzialam w staniku i majtkach,a normalne ciuchy w pogotowiu bo czekalam na ten zastepczy samochod, i odholowanie naszego do roboty.
Po 12stej podwiezli na furaka. BMW rano gosc odebral z salonu,nowke niesmigana, 20 mil na liczniku i prosto nam przywiozl na zastepstwo. Kurde wypasiona furka, nie ma co. Ł psioczy ze sie rozpusci, i potem ciezko mu bedzie spowrotem do naszego Jeepa wrocic hehe. Tyle tylko ze w nasza terenowke to i dziecko i wozek , i walizki i pies w bagazniku moze podrozowac, a w takim sportowym to chyba tylko lansik mozna robic :-D:-D

Do góry