Katik
...jestem mamą...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas dzisiaj znowu płacz po kąpieli...którego tez nie kumam. Zjadł o 16.45, poszliśmy na spacerek. O 19 kąpiel i ok, ubieranko ok, czesanko ok, na rączki iiiiiiii syrena, cycek...jeszcze większa syrena, łożeczko apogeum darcie jakby zrzynali ....o co kaman...nie mam pojęcia. W końcu zasnął ze zmęczenia po pól godziny na rękach u męża. A przez ten czas próbowqliśmy parę razy podac cycka i odłozyc do łózeczka, ale nic to nie dawało. Dopiero jak zasnąl u męza, ten polożył go mi do cyca, synek zjadł, odbił, do łóżeczka, i...oczy jak 5 zł, ale pokwekal i zasnął...
![]()
dzien dobry:-)
moje dziecie spi, kot spi, pranie juz zrobilam, obiad praktycznie naszykowalam tylko na gaz wstawiac, posegregowalam ubranka bo kolezanka ma przyjsc to sie czesci za malych pozbede, pozmiatalam i nie mam co robic.....
moze sobie jakas kapiel relaksacyjan strzele :-) K. wyslal mi artykol o "fantazyjnie wystrzyzonej linii bikiniii"..... ech... brak sexu mi chlopa wykonczy....
heheheheheheheheheh
wieczorem zmolestuje Ł o jakies foto
super, ze wreszcie krok blizej!
U nas SLONCE od rana! Jak tylko dziec mi sie obudzi transportuje ja na ogrodek. Ja na czuwaniu musze byc, bo w sprawie auta przyjezdzaja. Noc minela mi wysmienicie, i juz dawno tak wyspana nie bylam - Polus wstala raz przed 4 , pocyckala 3 minuty po czym zapadla spowrotem w kime az do 7.30. Cycki ma mi rozsadzic, no ale na jakies ustepstwa w koncu musimy isc, nie?
Milego dnia mamuski!
co za pytanie![]()
hehehe prowokacja coby chłopu ulżyć...
w sumie chłop też człowiek (podobno):-)
a jak tak dalej będzie to za wiewiórką klementynką zacznie ganiać po lesie![]()