Dziewczyny ale się najadłam....
Byłam w aptece. Skończyły mi się witaminy te zalecane do końca 12tc, więc wypadało by kupić na 7 dni jedną paczkę a od 13tc drugą. Myślę sobie -od razu kupię po 13tc -30 tabletek cena 56zł w tej aptece (na necie 47). Ale patrzę a są jeszcze Feminal na całą ciążę -60szt za 35 zł
pytam czym się różnią -te na całą ciążę mają więcej witamin... hmm nie kumam czaczy. Kupiłam te na całą ciążę -moje dziecię i tak sobie weźmie co chce a reszta dla mnie zostanie. A i m&m's przyniosłam z "apteki" jeszcze:-)
Ja tam nie wiem skąd Wy macie takie ceny tych usg nt -tzn super i popieram ale ja jestem albo jakaś lewa w szukaniu albo ktoś tu (w stolycy) mnie w konia robi:-) a dziewczyny z Wawy ile płaciłyście za takie usg?
Kwiatuszek a widzisz -w mojej klinice mój gin nie zrobi tego usg. Bo tu jest inny fachowiec od tego i inny od badań krwi do testu -no to jak ich wszystkich policzyć to faktycznie nie 100 a 300zł
masakra
Martucha28 witaj:-) gratuluję i trzymam kciuki -jak się czujesz?
Olapolap czytałam że jak się leży to nogi powinny być na poduszce ale mój gin mi powiedział ze to ma znaczenie od ok 20tc jak dziecko jest już duże i może uciskać cośtam cośtam
Dagsila bez nerwów, dodzwonisz się i zapytasz
Elvie jak ja bym chciała tak poszaleć do 2.30.... trzeba bylo korzystać jak było można
gratuluję rocznicy -takie okazje są świetne
Jestesaniołkiem bo mały łobuziak jest i będzie zdrowy. Nie ma się co zamartwiać na zapas -ja uważam że muszę wierzyć we własne dziecię od początku -ja tam bym nie chciała żeby ktoś we mnie wątpił
jeśli chodzi o jedzenie -dlatego kobiety które nie czytają netu są szczęśliwsze, najedzone i nieświadome:-);-)
Kici69 wzrosnie chyba sprzedaż produktów sporzywczych w marcu jak ak wszystkie do garów zasiądziemy:-) trzeba się najeść na zapas bo przy karmieniu beziemy sie bardziej pilnowały;-) też muszę zjeść rybę -już dawno jej nie jadłam -chyba S w weekend zagonie do rosołu i łososia
Wronka warto skorzystać z takiego badania jak jest, w sumie to mój S nie był za tym podgladaniem ale ostatnio był program o tych badaniach i zmienił zdanie w 5 minut
Studiującamama jak studia;-)
Aniam141 gratuluję!!! 6kg to ładnie
nie przejmuj się -nie wszyscy kieliszek wina uważają za alkoholizm -ja też jestem wyrodną matką bo robię tipsy i farbuję włosy co miesiąc a przecież nie wolno. Ale jak ktoś szoruje podłogi i okna chemią to w tym smrodzie nic złego nie widzi
Akaata jak mi się śnił pączek taki pachnący, swiarzy i z lukrem to wstałam tak mi niedobrze było
i po spaniu. Ale ostatnio jak mi sie zachciało pączka to w cukierni kupiłam pół wystawy -zjadłam tylko paczka i drożdżówkę a resztę S wcinał;-) mówi że sie czuje jak dmowy śmietnik:-)
Mamusia87 braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawooo!!! to jesteście magistrami we dwójeczkę
super super super
Katik jakie bułeczki?
pieczesz ułeczki!!!!! A JAK TO SIĘ PIECZE JE????? uuuuuu mniam
Uciekam na weekend -w poniedzialek wrócę. Jutro u siostry łazanki zamówiłam sobie a w niedzielę będę spacerowała z S ile wlezie bo pogoda ma byc piękna i mąż u boku;-)
Miłego weekendu i uśmiechów -jak mamusia uśmiechnięta to i dzidziuś radosny
PAPAPAPA