mamusia87ogromne gratulacje pani magister:-):-):-) jeszcze raz bardzo bardzo gratuluje:-):-)
niestety jeszcze nie magister na razie licencjat ale za dwa lata pozwolę do siebie mówić mgr :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamusia87ogromne gratulacje pani magister:-):-):-) jeszcze raz bardzo bardzo gratuluje:-):-)
ja tak z innej beczki ale sie zmartwilam,bo mam okropne wyniki moczu( w poniedzialek do gina wiecie moze cos na ten temat czy to moze zaszkodzic w jakis sposob fasolce?juz mialam przeszlo miesiac temu zle ale gin kazal powtorzyc,bo moze zle pobrana probka albo cos a teraz sa jeszcze gorsze
przeczytaj to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3316483nie chodzi mi o analizy ale moze ktos mial podobnie i cos wie na ten temat
witam moje drogie właśnie wróciłam z obrony no i chcę się wszystkim pochwalić że jestem dyplomowaną absolwentką Wyżej Szkoły Administracji Publicznej ze specjalizacją Prawo Pracy !!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaa dostałam dwie 5 i jedną 4 :-)
odrazu lżej mi na sercu tyle stresu było a tu hop siup i już po obronie pozdrawiam was serdecznie!!
ŚWIAT JEST PIĘKNY!!!!;-)
losos wedzony, to nasze typowe sniadanko niedzielne... Pieke buleczki, a na jeszzce cieple serek smietankowy, losos, i cytrynka... Mmmmm pychotka. Ale - od poczatku ciazy przestalo mi smakowac
My nie jedziemy... 24 godziny w samochodzie u progu 7mego miesiaca pewnie nie naleza do komfortowych. Jedziemy za 3 tygodnie i to bedzie nasza ostatnia wizyta w Polsce przed pojawieniem sie Maluszka.
Potem czekaja nas Swieta we dwojke tylko z mezulkiem , ktory na dodatek w Wigilie ma urodzinki. Niestety, nikt z rodzinki nas nie odwiedzi, bo jak pokapowalismy sie w sytuacji okazalo sie, ze bilety na samolot sa juz kosmicznie drogie.
Juz mamy obiecana paczke na swieta z kilkoma przysmakami, bo pomomo tego, ze na codzien gotuje, i to nawet zjadliwie, nie wyobrazam sobie przygotowac Wigilijnych potraw od a do z sama...
Dziewczyny ale się najadłam....
Byłam w aptece. Skończyły mi się witaminy te zalecane do końca 12tc, więc wypadało by kupić na 7 dni jedną paczkę a od 13tc drugą. Myślę sobie -od razu kupię po 13tc -30 tabletek cena 56zł w tej aptece (na necie 47). Ale patrzę a są jeszcze Feminal na całą ciążę -60szt za 35 zł pytam czym się różnią -te na całą ciążę mają więcej witamin... hmm nie kumam czaczy. Kupiłam te na całą ciążę -moje dziecię i tak sobie weźmie co chce a reszta dla mnie zostanie. A i m&m's przyniosłam z "apteki" jeszcze:-)
Ja tam nie wiem skąd Wy macie takie ceny tych usg nt -tzn super i popieram ale ja jestem albo jakaś lewa w szukaniu albo ktoś tu (w stolycy) mnie w konia robi:-) a dziewczyny z Wawy ile płaciłyście za takie usg?
Aniam141 gratuluję!!! 6kg to ładnienie przejmuj się -nie wszyscy kieliszek wina uważają za alkoholizm -ja też jestem wyrodną matką bo robię tipsy i farbuję włosy co miesiąc a przecież nie wolno. Ale jak ktoś szoruje podłogi i okna chemią to w tym smrodzie nic złego nie widzi
Oj dostało mi się od wielu z Was za moje mocne przekonania o szkodliwości używek ;-) Może i oszalałam na punkcie dziecka, ale ono jest moim centrum wszechświata i nigdy świadomie go nie skrzywdzę, nawet niewielką ilością używek.
Nikogo nie umoralniam, wyrażam tylko moje twarde poglądy, z których jestem dumna (i nie jestem jedynaczką ;-))
Z mojej strony to koniec dyskusji na ten temat, akurat w tym temacie zdania nigdy nie zmienię i nie sięgnę ani po alkohol, ani papierosy.
Mam do Was pytanie z innej beczki: co mówią Wasi lekarze na temat szczepienia się przeciw grypie? Czy odradzają czy zachęcają?
Nie mogę się zdecydować - szczepić się czy nie. Ostatecznie pewno i tak zdam się na decyzję mojego lekarza, ale jestem ciekawa, czy inni są za czy przeciw?
ja tak z innej beczki ale sie zmartwilam,bo mam okropne wyniki moczu( w poniedzialek do gina wiecie moze cos na ten temat czy to moze zaszkodzic w jakis sposob fasolce?juz mialam przeszlo miesiac temu zle ale gin kazal powtorzyc,bo moze zle pobrana probka albo cos a teraz sa jeszcze gorsze
mi pisze,ze mam bardzo liczne moczany bezpostaciowe i flora bakteryjna reszty nie umie doczytacJa też mam złe, ale co masz na myśli - u mnie znaczny bakteriomocz. Piję żurawinkę, a jak nic nie da, to trza bedzie antybiotyk. Ale puki nie dojdzie do nerek, to nic strasznego. Masz objawy? To dosc częsta przypadłość (jesli o bakterie chodzi)