reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
To jakaś masakra czytać tyle dni o jednym i tym samym.

Dziewczyny dajcie już spokój z tym tematem!

Forum jest od wyrażania własnych myśli i poglądów i każda która z nas chciała to wypowiedziała się czy jest za piciem i paleniem (nawet okazjonalnym w ciązy) czy też nie. Napewno każda z nas wie co robi i ma tego śwaidomośc jakie konsekwencje moga nieść używki i uważam że nie ma co uświadamiać innych bo to i tak nic nie da. Każda z nas jest wolnym człowiekiem, i robi z życiem co chce.
Popieram słowa zielonej i 13x13 w 200%.
Forget jeśli miałaś misję nawrócenia kogoś, to jednak uważam żebyś zaprzestała tego procederu. Każda z nas ma mózg i szare komórki i wie co robi.

Ja ten temat też uważam już za zamknięty!!!

Ja w nocy przez ostatni tydzień też nie wstaje, ale to pewnie dlatego, że męża wydelegowalam do salonu spać bo coś podziębiony żeby mnie nie zaraził i mnie nie budzi to i nie latam do wc, ale jak spaliśmy razem to normalnie 2-3 razy w nocy bo on to się tak kręcił, że budziłam się i czułam wtedy takie parcie na pęcherz że masakra. Teraz to budzę się ok 7 i szybciutko do toalety bo normalnie mam wrażenie że zaraz popuszczę :-D:-D:-D

Dzisiaj śniło mi się że miałam ochotę na pączka i czułam przez sen jak one pięknie pachniały, więc co rano agatka zrobiła, pobiegła do piekarni po chlebek i zafundowała sobie drożdżówkę zamiast pączka i była taaaaaaaaaaaaka pyszna! :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dziewczynki ja was proszę jesteśmy tu po to by się wspierać a nie oceniać każdą z osobna. Każda z nas ma swoje życie i to każdej sprawa indywidualna czy pali czy pjie w czasie ciąży. To forum ma być po to żebyśmy razem w radości przebyły te 9miesięcy, wspierały się a po porodzie pokazywały zdjęcia i pisały o dzidziusiach.a co ja tu wchodzę to albo są kłótnie albo połowa ma zawsze czarne myśli jeśli której coś nie odpowiada albo ma złe rzeczy do powiedzenia na temat innym dziewczyn to niech może lepiej nie wchodzi w tym czasie i niech nie robi zamieszania. Każda z nas jest inna i każda ma prawo żyć jak chce bo to jest jej życie. Chciałabym bardzo żebyśmy tu razem wszystkie przetrwały i siebie wspierały bo jeszcze długa droga przed nami i nie zawsze będzie kolorowo ale niestety życie nie jest usłane różami. Dlatego kochane proszę uśmiechajcie się dużo i bądzie nastawione pozytywnie :-):-)
może mnie za ten post potępicie ale już mam dość czytania że są kłótnie albo często wszystko jest na nie wiadomo że możemy mieć doła bo to normalne ale reszta niech wspiera to tej osobie wtedy będzie łatwiej.

witam moje drogie właśnie wróciłam z obrony no i chcę się wszystkim pochwalić że jestem dyplomowaną absolwentką Wyżej Szkoły Administracji Publicznej ze specjalizacją Prawo Pracy !!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaa dostałam dwie 5 i jedną 4 :-)
odrazu lżej mi na sercu tyle stresu było a tu hop siup i już po obronie :) pozdrawiam was serdecznie!!
ŚWIAT JEST PIĘKNY!!!!;-)

Przebrnelam przez jakies 10 stron. Latwo nie bylo... A co sie naczytalam... Masakra. Mysle, ze powiem tak: te co sa bez skazy niech pierwsze rzuca kamieniem...
I wydaje mi sie ze takich nie ma!!!!
A idac tym tropem myslenia, moze wejdzmy nie tylko na pijace i palace w ciazy, ale zlinczujmy matki, ktore po porodze porzucaja dzieci, nie interesuja sie nimi, zalewaja sie w trupa. Wyzwijmy od najgorszych te, ktorych dzieci czesto chodza glodne, bo obiadu nie ma, ale na picie jest. Riwjmy wlosy z glow na wszelkie inne rodzaje patologii... Bo przeciez, te kobiety tak sie nie powinny zachowywac! To nie miesci sie w jakims kodeksie! Tak nie wolno!!! Przeciez wszystkie to wiemy... a mimo to takie sytuacje sie zdarzaja.
Dajcie wiec na luz te "świete", ktorych malenstwa maja cudowne warunki, a mamy nie tknely alkoholu i papierosow. A te, ktorym sie zdarzylo (rowniez i mi, i nie kryje tego, ale nie mam zamiaru z tego powodu na kleczkach wokol obrazu jasnogorskiego latac) niech sie trzymaja dzielnie. Nasze brzuszki, i nasze cudne fasolki tam kielkuja.

Poza tym z łososia wędzonego nigdy nie zrezygnuję.
:tak: losos wedzony, to nasze typowe sniadanko niedzielne... Pieke buleczki, a na jeszzce cieple serek smietankowy, losos, i cytrynka... Mmmmm pychotka. Ale - od poczatku ciazy przestalo mi smakowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniez nie wiedziałam:szok: zakwas do czerwonego brszczu to dla mnie nowość -
zszokowałaś mnie tym barszczem na zakwasie, naprawdę :szok:
pierwszy raz słyszę, u ans ten barszcz je się na Wielkanoc, a zupy wigilijne to raczej barszczyk czerwony lub grzybowa, ale wiadomo każdy region ma swoje tradycje...
kurcze dziewczyny, naprawde nie slyszalyscie o czerwonym na zakwasie? Pyyyyszny... I tylko taki kroluje na Wigilijnym stole...

No więc jakie macie plany na Święta Bożego Narodzenia??
Czy dziewczyny które mieszkają daleko od rodzin będą jechać??
W końcu brzuszki będziemy miały całkiem niezłe prawda??
My nie jedziemy... 24 godziny w samochodzie u progu 7mego miesiaca pewnie nie naleza do komfortowych. Jedziemy za 3 tygodnie i to bedzie nasza ostatnia wizyta w Polsce przed pojawieniem sie Maluszka.
Potem czekaja nas Swieta we dwojke tylko z mezulkiem , ktory na dodatek w Wigilie ma urodzinki. Niestety, nikt z rodzinki nas nie odwiedzi, bo jak pokapowalismy sie w sytuacji okazalo sie, ze bilety na samolot sa juz kosmicznie drogie.
Juz mamy obiecana paczke na swieta z kilkoma przysmakami, bo pomomo tego, ze na codzien gotuje, i to nawet zjadliwie, nie wyobrazam sobie przygotowac Wigilijnych potraw od a do z sama...

ej, ale czy nie uwazacie ze takie rezygnowanie ze wszytskiego - chodzi mi o amu amu- jest nie fair....
JA ROZPACZAM BO MYSIALAM SIE POZEGNAC Z MOIM KOCHANYM SERKIEM PLESNIOWYM CAMEMBERT :-:)-(!!! A TAK SIE NASTAWILAM NA WEDZONA MAKRELKE OSTATNIO, I TU TEZ MUSZE SOBIE ODMOWIC.... :-(
WYBACZAM WSZYSTKIM NAKAZ RZUCENIA PALENIA CZY ALKO... ALE KAZAC REZYGNOWAC Z JEDZENIA - TO JUZ NAPRAWDE NIE FAIR!!!!!

DAJCIE MI SER PLESNIOWY.... BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam moje drogie właśnie wróciłam z obrony no i chcę się wszystkim pochwalić że jestem dyplomowaną absolwentką wyżej szkoły administracji publicznej ze specjalizacją prawo pracy !!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaa dostałam dwie 5 i jedną 4 :-)
odrazu lżej mi na sercu tyle stresu było a tu hop siup i już po obronie :) pozdrawiam was serdecznie!!
świat jest piękny!!!!;-)
czyli do ciebie z jakimi problemami sie kierowac ?? Czuj sie juz wykorzystana :-):-):-)!!!

reklama
witam moje drogie właśnie wróciłam z obrony no i chcę się wszystkim pochwalić że jestem dyplomowaną absolwentką wyżej szkoły administracji publicznej ze specjalizacją prawo pracy !!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaa dostałam dwie 5 i jedną 4 :-)
świat jest piękny!!!!;-)
mamusia87ogromne gratulacje pani magister:-):-):-) jeszcze raz bardzo bardzo gratuluje:-):-)

Do góry