dlaczego ? nie wiedziałam o tym
Trzeba uwazac na listerioze - ja bym calkowicie odstawila, lepiej nie ryzykowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
losos wedzony, to nasze typowe sniadanko niedzielne... Pieke buleczki, a na jeszzce cieple serek smietankowy, losos, i cytrynka... Mmmmm pychotka. Ale - od poczatku ciazy przestalo mi smakowacPoza tym z łososia wędzonego nigdy nie zrezygnuję.
Aniez nie wiedziałam zakwas do czerwonego brszczu to dla mnie nowość -
kurcze dziewczyny, naprawde nie slyszalyscie o czerwonym na zakwasie? Pyyyyszny... I tylko taki kroluje na Wigilijnym stole...zszokowałaś mnie tym barszczem na zakwasie, naprawdę
pierwszy raz słyszę, u ans ten barszcz je się na Wielkanoc, a zupy wigilijne to raczej barszczyk czerwony lub grzybowa, ale wiadomo każdy region ma swoje tradycje...
My nie jedziemy... 24 godziny w samochodzie u progu 7mego miesiaca pewnie nie naleza do komfortowych. Jedziemy za 3 tygodnie i to bedzie nasza ostatnia wizyta w Polsce przed pojawieniem sie Maluszka.No więc jakie macie plany na Święta Bożego Narodzenia??
Czy dziewczyny które mieszkają daleko od rodzin będą jechać??
W końcu brzuszki będziemy miały całkiem niezłe prawda??
czyli do ciebie z jakimi problemami sie kierowac ?? Czuj sie juz wykorzystana :-):-):-)!!!witam moje drogie właśnie wróciłam z obrony no i chcę się wszystkim pochwalić że jestem dyplomowaną absolwentką wyżej szkoły administracji publicznej ze specjalizacją prawo pracy !!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaa dostałam dwie 5 i jedną 4 :-)
odrazu lżej mi na sercu tyle stresu było a tu hop siup i już po obronie pozdrawiam was serdecznie!!
świat jest piękny!!!!;-)
mamusia87ogromne gratulacje pani magister:-):-):-) jeszcze raz bardzo bardzo gratuluje:-):-)witam moje drogie właśnie wróciłam z obrony no i chcę się wszystkim pochwalić że jestem dyplomowaną absolwentką wyżej szkoły administracji publicznej ze specjalizacją prawo pracy !!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaa dostałam dwie 5 i jedną 4 :-)
odrazu lżej mi na sercu tyle stresu było a tu hop siup i już po obronie pozdrawiam was serdecznie!!
świat jest piękny!!!!;-)