reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny czym myjecie dzieciom uszka? i jak?

przegotowana woda, patyczki do uszu z ogranicznikiem i heja:-)

hehehhe
no może Aniam wpadnie i rozgoni towarzystwo jako przykładny moderator :-D:-D:-D

13x13, Dagsila - ja już 2 lata mieszkam w domu który wybudowalismy

Najchetniej zaczęłabym budowę od nowa bo już mnie wkurza kilka rzeczy w naszym wymarzonym domku :-D:-D:-D

mowi sie ze 3 dom buduje sie dla siebie-1 dla wroga, 2 w rodzinie 3 dla siebie:-)
wiec burz i stawuiaj od nowa:-D:-D:-D

Jeny dziewczyny jakie duze te domy macie albo wybralyscie.Ja to mam taki malutki,a raczej bede miec.Teraz w lipcu zaczynamy budowe i mysle ze do zimy juz stanie przykryty.Dobrze ze mam tate ktory sie na wszystkim zna to dopilnuje jak my bedziemy siedziec tutaj.

u nas K. bedzie stawiał ( nie ma to jak informatyk z wieloma talentami), oczywiscie nie wszystko, bo np. dach klasc beda gorale. a co do wielkosci, to pewnie i tak bedzie mi malo:-D:-D

Dobre pole czy dwor???U nas sie mowi i tak i tak.

hehe babcia mowila na pole a dziadek na dwor:-):-) wiadomo, ktore gdzie mieszkało :-)

A czapke to moja mala miala na glowie jak sie urodzila i raz w domu przy pierwszej kapieli i tyle.Co bede dziecko zmuszac.
Uszka tez tylko z wierzchu patyczkiem do srodka nie wkladam bo nie wolno.

superasne te domki
mnie sie marzy taki: Gotowy PROJEKT DOMU - KR Kwarc z garażem - DOM.PL byc moze juz niedlugo......

u mnie tez idziemy na pole :-)

Krewetka, oby nam sie te wymarzone chalupki szybko postawiły:tak::tak:

reklama
Wronia a ja zgapilam od Ciebie :-)
MamaCzyTata.pl - Olcia

a nie wiem zaczęłam ja tak bardziej przemywać jak te upały przyszły, bo zapocona rano wstawala mimo, że bez okrycia spala tylko w samym bodziaku, ale dzis jak chłodniej to tylko dupka i buzia.

My czapkom też mówimy nie!!!

Daga u mnie identycznie-na górze sypialnia musi być z garderobą i łazienką (bo nie będę sie z córką o lustro biła) -dlatego będzie powiększona razem z garażem na dole;-) no i z pokoju na dole robię pralnio-suszarnio-graciarnię:-p z przejściem do garażu i takich tam kilka zmian innych wprowadzę:tak: oprócz tgo kuchnia z szufladami tylko, krany ze ściany wychodzące (bo tych standardowych czyścić nie potrafię), wszędzie kamień i ogrzewanie podłogowe na dole:-) ale niestety to za 2 lata jak tu dokończymy już sprawy:-( ale wtedy na wiosnę zaczynam a jesienią się wprowadzam -a co!!!:-D

dziewczyny które używają ziajkę -jakie wrażenia??? kupiłam małą butelkę i muszę wypróbować -Kfiatek pisała że używa -a gdzież Ona jest???:confused:

aniez - dzieki za info
agnieszka - no nareszcie!! super
ella - witaj! super ze z julcia juz lepiej, widzisz te zakichane pierwsze 3 miesiace tylko daja czadu, teraz juz bedzie tylko lepiej!
ja nie zakladam czapki nawet na pole:-D moj wozek jest dobrze ochroniony ze tak powiem i nie trzeba czapki, mala mi sie strasznie denerwowala w czapce i za goraco jej bylo, takze precz z czapka, a po domu czapka po kapieli to pierwsze slysze wogole, nawet bym na to nie wpadla zeby tak robic, nigdy nie slyszalam tego...

wogole to moje dziecko jest jakims spiochem, wasze tez? :confused:ma juz prawie 3 miesiace a spi caly dzien i cala noc... budzi sie tylko na jedzenie i znowu spi, nie wiem czy to normalne jest? no moze po jedzeniu nieraz troche sie pobawi ale i tak zaraz zasnie...
acha, a uszka myje tak jak wy czyli jest ok:tak:

reklama
Dzieci śpią, męża nie ma, wstawiłam sobie wodę na zielona herbatkę z mietą i czekam na M jak Mydło:-)

edit:...ooo nie ma już M jak Mydlo....:-( i co ja mam robic????? hehehehe

Ostatnia edycja:
Do góry