Katik
...jestem mamą...
a no i jeszcze stwierdził, że mamusia Weroniki to ładna babeczka :-)
moj kiedys stwierdzil to samo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wronka, włączyłam Twoją stronkę o podobieństwie dzieci no i otworzyłam Weronikę...mój M siedział koło mnie i wykorzystując moja nieuwagę zagłosował na Twojego M, bo stwierdził, że trzeba chłopu pomóc !!! To się nazywa solidarność plemników :-)
moj kiedys stwierdzil to samo :-)
A czy Hanulek lubi zasypiac na Twoich piersiach? Moja tak uwielbia, i czesto jak wiem ze po jedzeniu bedzie spala - wrzucam ja w chuste. Po minutce juz jest kimanko.a ja mam problem....mój odwrotowiec mały nie chce chodzić w chuście :-(...kupiłam, bo miałam nadzieję, że jak ją zarzucę w tą chustę to i zakupy zrobię i do miasta wyskoczę (bo ona z tych nieśpiących, a wózka nie chce mi się tarabanić), a tu dooopa...walczy jak jest w chuście jak przy kolkach :-(...jak ją przyzwyczaić ?
Jeśli mówimy o ziajce na słońce, to dla mnie do luftu- smaruje się jakby chciało a nie mogło- miałam w zeszłym roku, wnerwiło mnie, bo Kubę lata świetlne smarowałam i kupiłam Nivea i sobie chwalę.
A gdzie ta stronka, bo ja coś przeoczyłam, a chciałam zagłosować))
Wronia buraczka strzelisz, ale atrakcyjna z Ciebie babka i tyle... kilogramy rzecz nabyta się pozbędziesz, a seksapil rzecz wrodzona nabyć trudnowięc się ciesz
![]()
O jejku no tak nie powiedziałam -o tą do kąpieli...
mała śpi (ale mi nowość hehehe)
właśnie dziewczyny co to jest jak dziecku się nagle główka poci bardzo??? czytałam gdzieś o tym że to niby nic dobrego... ale nie kojarzę już o co chodziło i jak to poznać... muszę pogrzebać w necie...
a teraz uciekam -do jutra...
miłych snów mamuśki