reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Wronka, włączyłam Twoją stronkę o podobieństwie dzieci no i otworzyłam Weronikę...mój M siedział koło mnie i wykorzystując moja nieuwagę zagłosował na Twojego M, bo stwierdził, że trzeba chłopu pomóc !!! To się nazywa solidarność plemników :-)

a no i jeszcze stwierdził, że mamusia Weroniki to ładna babeczka :-)

a to chłop jeden no...heheheh, a ja wlaśnie weszłam i zobaczyłam 5 głos na T, mialam nadzieje ,że na 4 zostanie...hehehe

no i dziekuje za komplement......dobrze ze całej mojej teraźniejszej sylwetki nie widac....

a ja mam problem....mój odwrotowiec mały nie chce chodzić w chuście :-(...kupiłam, bo miałam nadzieję, że jak ją zarzucę w tą chustę to i zakupy zrobię i do miasta wyskoczę (bo ona z tych nieśpiących, a wózka nie chce mi się tarabanić), a tu dooopa...walczy jak jest w chuście jak przy kolkach :-(...jak ją przyzwyczaić ?
A czy Hanulek lubi zasypiac na Twoich piersiach? Moja tak uwielbia, i czesto jak wiem ze po jedzeniu bedzie spala - wrzucam ja w chuste. Po minutce juz jest kimanko.
Moze sprobuj wlasnie tak - wycisz mala na rekach w pozycji takiej jak w chuscie, a potem ja wsadz w chuste. Pozatym ja moja z pooczatku duzo przez chuste glaskalam, obejmowalam, i milo mowilam, by kojarzyla to z czyms milym.
Kumpeli corcia tez sie nie dala chustowac, wiecznie sie darla, wiec ja zapobiegawczo staralam sie od poczatku Pole przyzwyczajac ze to cos supermilego.

Jeśli mówimy o ziajce na słońce, to dla mnie do luftu- smaruje się jakby chciało a nie mogło- miałam w zeszłym roku, wnerwiło mnie, bo Kubę lata świetlne smarowałam i kupiłam Nivea i sobie chwalę.

O jejku no tak nie powiedziałam -o tą do kąpieli...
mała śpi (ale mi nowość hehehe)

właśnie dziewczyny co to jest jak dziecku się nagle główka poci bardzo??? czytałam gdzieś o tym że to niby nic dobrego... ale nie kojarzę już o co chodziło i jak to poznać... muszę pogrzebać w necie...

a teraz uciekam -do jutra...
miłych snów mamuśki

A gdzie ta stronka, bo ja coś przeoczyłam, a chciałam zagłosować ;)))

Wronia buraczka strzelisz, ale atrakcyjna z Ciebie babka i tyle... kilogramy rzecz nabyta się pozbędziesz, a seksapil rzecz wrodzona nabyć trudno ;) więc się ciesz :-D

A gdzie ta stronka, bo ja coś przeoczyłam, a chciałam zagłosować ;)))

Wronia buraczka strzelisz, ale atrakcyjna z Ciebie babka i tyle... kilogramy rzecz nabyta się pozbędziesz, a seksapil rzecz wrodzona nabyć trudno ;) więc się ciesz :-D

aniez pod moimi suwaczkami są stronki gdzie można glosowac:-)

no i znowu burak...hehe juz mi goraco;-)

13x13 ruszyłam puppę z sofy odczłapalam do łazienki i wróciłam (taka gimnastyka się przyda, nie?). Mam też Ziajkę do kąpieli tę po 12 m-cu i sobie chwalę- Kuba też, bo jest niebiesko :-D

reklama
O jejku no tak nie powiedziałam -o tą do kąpieli...
mała śpi (ale mi nowość hehehe)

właśnie dziewczyny co to jest jak dziecku się nagle główka poci bardzo??? czytałam gdzieś o tym że to niby nic dobrego... ale nie kojarzę już o co chodziło i jak to poznać... muszę pogrzebać w necie...

a teraz uciekam -do jutra...
miłych snów mamuśki

Ja mam tę ziajkę o której pisała kwiatuszek, że niby podobna do oliatum. Osobiście jestem zadowolona, jest ok. Borys ma ładną skórke bez żadnych problemów więc i ziajka się sprawdza:-)

Do góry