kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Noo cioteczki moje dziecię końcu po 4 dniach męczarni zrobiło qpala....pomogłam mu w tym aplikując 1/4 czopka glicerynowego bo by mi dziecko pękło....2 godiny po kąpieli kwękał i marudził aż wreszcie wyrzucił to z siebie- jestem w szoku jak w takim małym brzuszku tyle tego było...to nie była kupa po pas- to była kupa po same pachytak się tym serduszko moje zmęczyło że w końcu padł i śpi....chyba bo on tak czasami lubi ściemniać że już poszedł w kime a jak matka zasiądzie przed tv z browarem w ręku to się zaczyna....
zmęczona jestem dzisiejszym dniem Wam powiem moje drogie- to chyba przez tą pogodę- do południa padało, potem słoneczko, burza,deszcz i tak w koło...a nasz sanowny Pan tata zrobił nam dziś psikusa i zapomniał wyjąć wczoraj kół od wózka z auta i zmuszeni byliśmy na koczowanie w domu.Ale chociaz miałam wymówkę że biadu ni ma bo nie miałam wyjść jak na zakupy więc zamówiliśmy chińszczyzne....
zmęczona jestem dzisiejszym dniem Wam powiem moje drogie- to chyba przez tą pogodę- do południa padało, potem słoneczko, burza,deszcz i tak w koło...a nasz sanowny Pan tata zrobił nam dziś psikusa i zapomniał wyjąć wczoraj kół od wózka z auta i zmuszeni byliśmy na koczowanie w domu.Ale chociaz miałam wymówkę że biadu ni ma bo nie miałam wyjść jak na zakupy więc zamówiliśmy chińszczyzne....