kurde ale wiem jak to jest z tym oczekiwaniem na zafajdaną pieluchę…
buahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokładnie!!!!!!!
hahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde ale wiem jak to jest z tym oczekiwaniem na zafajdaną pieluchę…
Oczywiscie wczoraj jak teściowa i jej znajoma zobaczyły że Marek na dworze w wózku ma gołe rączki i nóżki to od razu marudzenie że zimny chów i bla bla bla... Ehhh nawet mąż widziałam chciał coś powiedzieć ale oboje się powstrzymaliśmy. I tak nam jego rodzice wczoraj podpadli. Nie mają czasu dla wnuków. W ogóle widzimy że dla nich istnieje tylko starszy. Do Marka to podejdą może raz na 3 dni zachwycą się pomarudzą że tak dawno go nie widzieli (mieszkamy w tym samym domu) i uciekają.
Chcielismy im wczoraj zostawić obu to usłyszeliśmy że Janka możemy przecież zostawić... OOOOOOOOOOOOOO nie albo oboje albo żaden.
dziewczyny mam dwie sprawy, pierwsza dotyczy mnie - może macie do polecenia jakiś dobry krem ujędrniający do biustu - ostatnio zauważyłam, że nie jest taki jaki bym chciała aby był
a druga to kwestia ubierania maleństwa na spacery - u nas w weekend było bardzo ciepło około 30 stopni - więc spacerowaliśmy ile się dało - Julka była ubrana w bodziak na długi rękaw i spodenki - nie była ani zgrzana ani chłodna, ale spacerując zwróciłam uwagę na to jak inne mamy ubierają maleństwa i byłam przerażona, welurkowe śpiochy bluzy polarkowe i ciepłe czapeczki - czy ja jestem mało odpowiedzialna czy to one przesadziły.
Jak w ciepłe dni ubieracie maleństwa na spacerki??
dziewczyny czy wasze maluszki juz ładnie podnoszą głowki??? kurcze moj nikul coś leniwy raz po razm u sie uda..
herbatka z koperku wloskiego albo kminku by pomogla, albo czopek z kminku, ale to fakt ze za czesto pomagac nie wolno, ale skoro juz 4 dni to kurde moze sie malutki zaczac niezle meczyc...sprobuj z czopkiem, albo do lekarza jesli dzisiaj nic nie zrobi..zeby nie było ta pięknie mamy problem i proszę o jakieś rady bo ja już nie wiem co mam robić- moje dziecię 4 dzień nie robi kupy:-(bączki puszcza, ale kupy ni ma...za każdym razem zaglądam z nadzieją w pieluszkę a tam nic. Wczoraj potraktowałam dupinke termometrem ale nic to nie dało, widzę że trochę go to męczy bo próbuje zrobić i nic ....jak moge mu pomóc? hERBATKI KOPERKOWEJ DZIECKO MOJE NIE CHCE PIĆ, DZIŚ TROCHĘ WYPIŁ PRZEGOTOWANEJ WODY ....czy powinnam w takiej sytuacji udać się już do lekarza??
moja mala ma tylko body na krotki rekaw i skarpetki na sobie, oczywiscie bez czapki, ja wogole czapek nie uzywam bo ona tego nie cierpi... a przykrywam ja tylko pieluszka jak spacerujemy albo niczym jak lezy w wozeczku na tarasieJak w ciepłe dni ubieracie maleństwa na spacerki??
alija jak lezy na brzuszku na plasko to wogole nie chce podnosic, denerwuje sie i od razu drze, ale fajny sposob podala wronka na ta mate do cwiczenia brzuszka, kupilam i klade ja teraz na ta poduszeczke i super, wygina sie na wszystkie strony, podnosi glowke bardzo wysoko! MATA Tiny Love CZAS dla BRZUSZKA BIEDRONKA PROMOCJ (1062301184) - Aukcje internetowe Allegrodziewczyny czy wasze maluszki juz ładnie podnoszą głowki??? kurcze moj nikul coś leniwy raz po razm u sie uda..
alija jak lezy na brzuszku na plasko to wogole nie chce podnosic, denerwuje sie i od razu drze, ale fajny sposob podala wronka na ta mate do cwiczenia brzuszka, kupilam i klade ja teraz na ta poduszeczke i super, wygina sie na wszystkie strony, podnosi glowke bardzo wysoko! MATA Tiny Love CZAS dla BRZUSZKA BIEDRONKA PROMOCJ (1062301184) - Aukcje internetowe Allegro