Justa głowa do góry, u synka mojej koleżanki wykryli to samo i co, ma 3 latka i wszystko jest dobrze, muszą tylko raz w roku jeździć na kontrolę.
Paulka nawilżaj powietrze i tak jak pisze ulanka kladź mała na brzuszku. Będzie dobrze
My dziś po kontroli bioderek. Wszystko jest OK,ale mamy profilaktycznie szeroko pieluszkować, oczywiście nikt nie pokazał jak. Czy wystarczy na papka nałożyć pieluszkę tetrową? Jak wy robicie?
U nas lekarka powiedziała, że lepiej założyć pieluchę flanelową, jest grubsza, pod body. Wtedy się nie przesuwa.
\to moze wcale nie byc katar... tylko mleko w nosku, tak bylo u nas, i tez myslalam ze to katar, czyscilam nosek i rzeczywiscie wyciagalam niezle gluty... ale po oczyszczeniu noska, zaraz po przebudzeniu mala miala znowu pelny nos i tak oddychala noskiem glosno tak charczaco, jakby cos tam miala, i dawalam kropeli tej wody morskiej i frida czyscilam, po czym lekarz mi powiedzial ze to mleczko i ze mam rzadziej mala karmic zeby odpoczela troche od mleka i od tego czasu karmie ja co 3.5-4 godziny i problemow z noskiem nie mamy
Justa współczuję. Myśl pozytywnie, będzie dobrze.
Co do tego kataru, to moja mała też ma. Tylko jest przezroczysty. Cały czas robię jak ty. Nie wiedziałam, że to może być mleczko w nosku. Zawsze przy zabiegach denerwuje się i kończy się płaczem.
13x13 te kamienie mleczne, to może przez to karmi :-)
A ja wczoraj w końcu się skusiłam na to karmi. Smakowało jak nigdy. Na razie strasznego nawału nie poczułam.
Ostatnia edycja: