jeszcze raz musze przymeczyc z tymi ampulkami do nosa, wronka albo inne dziewczyny co tez to uzywaja, napiszcie mi prosze jak to uzywacie i co potem? tutaj pisze zebym ta ampulke otworzyla i dala na wacik (wacik mam sformowac na taki patyczek zeby do noska pasowal) i do noska go wlozyc i przekrecic, tak zeby sie ten nosek zamoczyl troszke, no i nie pisze co potem... mam to na lezaco zrobic czy podniesc ja?? i po tym bedzie psikala albo co??
wiem ze moze mam durne pytania ale ja rzeczywiscie nie kumam takich rzeczy...
katik - brawo:-)
ulanka - dzieki, wlasnie sama nie wiem co z moja mala, mysle ze to katar, ale wlasnie przy jedzeniu jej nie przeszkadza... sprobuje z ta woda, a jak nie bedzie poprawy to pojade do lekarza
kwiatuszek - troche mnie wystraszylas i teraz nie wiem, moja polozna mi tu mowi ze jak nie ma goraczki i moze jesc i sie normalnie zachowuje to lekarz mu tu nic nie pomoze... pewnie cos jej zaleglo w nosku, sprobowac mam te ampulki... ale jak sie pogorszy, albo nie przejdzie to jade do lekarza
wiem ze moze mam durne pytania ale ja rzeczywiscie nie kumam takich rzeczy...
katik - brawo:-)
ulanka - dzieki, wlasnie sama nie wiem co z moja mala, mysle ze to katar, ale wlasnie przy jedzeniu jej nie przeszkadza... sprobuje z ta woda, a jak nie bedzie poprawy to pojade do lekarza
kwiatuszek - troche mnie wystraszylas i teraz nie wiem, moja polozna mi tu mowi ze jak nie ma goraczki i moze jesc i sie normalnie zachowuje to lekarz mu tu nic nie pomoze... pewnie cos jej zaleglo w nosku, sprobowac mam te ampulki... ale jak sie pogorszy, albo nie przejdzie to jade do lekarza
Ostatnia edycja: