Wczoraj na spacerku weszlam do kliniki planowania rodziny, ...
Jak to przeczytałam, to myślałam, że już następne bobo planujesz .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj na spacerku weszlam do kliniki planowania rodziny, ...
Dziewczyny czy noworodki karmione piersia maja prawo nie robic przez pare dni kupy ???
Jak to przeczytałam, to myślałam, że już następne bobo planujesz .....
Oj mamuski...widze, ze nie jestem sama. U nas o 5 rano atak kolki, a w nocy jadł jak zwykle sie prężąc więc za bardzo się nie najadał czego efektem byly częstsze pobudki. Powieki mi normalnie opadaja. Teraz tez cos leży i kweka, a normalnie o tej porze zawsze spal. W zasadzie nie spi od 7....No, ale jeszcze dwa miechy i z górki....hehehe tak się pocieszam
mój robi okolo 10 dziennie ale wiem ze raz na kilka dni na cycu to tez normaDziewczyny czy noworodki karmione piersia maja prawo nie robic przez pare dni kupy???
Dalej tkwi gdzie tkwił :-( i wcale nie wygląda jakby miał odpaść. Ileż można pytam??
U mnie podobnie z myślą o seksie… na razie mnie przeraża sama myśl…
Cześć Mamuśki,
Kici, u mnie to samo...te nasze dzieciole to chyba się zmówiły....
w prawdzie w nocy spała w miarę, ale wieczorem, to dała taki popis wrzasków i emocji przez 2h, że 4 ręce nie pomogły...smoka nie...nawet mleko w butli jej zrobiłam, bo może nie dojadła - też nie...miał być cyc i koniec... o 22 zasnęła jak tylko poczuła cyca...a potem już spała....
a teraz od rana tez kwękoli, ja już też nie mam siły do tego zawodnika...
Dziewczyny, a jakie mleko modyfikowane podajecie swoim ssakom ? I czy konsultowałyście temat przed podaniem z pediatrą ?
sa specjalne tabletki dla karmiacychSem ja!
Pogoda do bani... a juz myslalam ze do szpitala na kontrole z Polcia pojdziemy piechotka, ale nie bede ryzykowala przemoczeniem. Tatus nam furaka zostawil, wiec sie bedziemy wozic.
Wczoraj na spacerku weszlam do kliniki planowania rodziny, 20stego mam termin wizyty. DObiora mi jakies srodki antykoncepcyjne na teraz, bo w gumkach to mi sie na sama mysl odechciewa.
Myslalam o implancie na 2-3 lata, potem o zastrzyku na 3 miesiace, a teraz niedawno dotarlo do mnie, ze skoro karmie piersia to chyba nie moge nic z hormonami? Tak to jest? Kurde nie znam sie...
ostatnio na obiedzie rodzinnym siostra zony mojego szwagra ( troche zawilosci rodzinnych;-) ) zaczela mi o glutenie opowiadac i od kiedy powinno sie go wprowadzac, a ja normalnie zima... i wlasnie jak lapie sie na takiej totalnej niewiedzy to zacyznam czuc sie jak zla matka... ech...
poki co Mala spi wiec mam czas na szperanie w internecie i dowiadywanie sie co w trawie wychowawczej piszczy