reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
No i dzis smoczek jest beeeeeeeee:no: i bezposredni kontakt z cyckiem tez jest fuj.
Zauwazylam, ze jesli piers jest twarda, bo pelna mleka, Kostka nawet nie probuje jej ssac, natomiast po chwili z nakladka i zmiekczeniu cycucha, udaje mi sie Kostke oszukac :-). Bedziemy probowac dalej. Juz teraz mala ma przechlapane, bo matka wie, ze corcia jesli chce to moze...

witam . przepraszam ze tak zadko pisze ale to przez ciagle zaklucenia w necie. place i nie mam. to siec radiowa i co sie ciagle kiepsci. juz dzis tych z biura opiepszylam bo juz nerwów na to nie mam.

juz nawet nie wiem co sie U Was dzieje :((((
u nas roznie raz maly spokojny ze wcale go nie slychac a raz tak ze trace sily i niemal popadam w depresje, bo placze i nie da go sie uspokoic z powodu kolki. a najgorsze ze tak uwazam na diete a jednak to mu sie udziela.

Witajcie kochane
My juz w domku od dzis.Ja sie czuje calkiem dobrze,maly ssie piers i jest grzeczny.Porod opisze w odpowiednum dziale

Zielona to zanim przystawisz Kostkę odciągnij trochę żeby zmiękczyć pierś...

Nata ja bedę szczepić skojarzonymi. Na pierwszy ogień idzie Infanrix Hexa (6w1) i rotawirusy. Na pneumo zaszczepię dopiero po 6 m-cu życia

cześć Dziewczyny :)

My jutro mamy szczepienie bo mineło 6 tygodni... jeju... mam nadzieję, że nic Małej po nich nie będzie... Kupilismy skojarzone 6w1 i pneumokoki... Juz mi sie serce kraje jak sie mała bedzie drzeć z bólu po zastrzyku... :(

Co do śladu po tamtej szczepiące ze szpitala to też mamy strupek, ale połozna mówiła żeby nic z nim nie robić i kąpać normalnie.

Mała dziś jakaś marudna i rano ją chyba trochę brzuszek jeszcze bolał bo znów stękała przez sen i sie budziła... ehhh... kiedy to się wreszcie uspokoi... pewnie po 3-cim miesiącu ;)

reklama
Do góry