Katik
...jestem mamą...
hahaha, dobre pytanieKatik albo ciepły okład i trochę wyciśnij mleka... to jak cyce są takie miękkie to znaczy ze się laktacja unormowała?
no podobno - polozna mi tak powiedziala, i mysle ze u mnie sie to sprawdzilo
ja tak mam od przedwczoraj i już zaczęłam schizować ze mleka nie mam -ale dziś po spacerze i nakarmieniu Alicja spała ponad 4h tatuś Ją pilnował a mamusia tup tup do sypialni... błogi sen -wstałam dopiero jak S małą wykapał i ubrał -bo cyca nie da rady Jej dać:-)
Zielona kongartulejszyn:-) to teraz bez nakładek -a smoczuś to przyjaciel najlepszy Alicji -nie iwem tylko na czym to polega ze czasem aż sie trzęsie tak go ssie a czasem za nic jej go nie wciśniesz (ja nie próbuję)
moja tez tak, zauwazylam moja trzesie sie za smokiem jak niedoje, albo jak juz glodna jest. Jak pojedzona to albo wcale nie chce, albo tylko trzyma w ustach, albo wystarczy by opieral jej sie o usta i od czasu do czasu by mogla go dotknac jezyczkiem
aha i czy jest reguła ze u maluchów karmionych piersią są większe/mniejsze problemy z brzuszkiem niż u maluchów na cycu??
Wykapalam, nakarmilam z tego pelnego cycka, i nadal pelno
Polcik cos mi zasnac nie chce, lezy w kolysce i patrzy na mnie oczami jak pingpongi. Kolysanki na niej dzis wrazenia nie robia, a mnie juz usypiaja....