Poza tym chyba czuję się już lepiej, no i jestem dumna cała bo skończyłam 12 tygodni, zaczął się 13 co oznacza że I trymestr już za mną! :-) Oby tak dalej!:-)
12 i 13 tydzien jeszcze wliczaja sie do I trymestru ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza tym chyba czuję się już lepiej, no i jestem dumna cała bo skończyłam 12 tygodni, zaczął się 13 co oznacza że I trymestr już za mną! :-) Oby tak dalej!:-)
Kobitki, czy Wy tez tak macie, ze jak tylko pomyslicie o czyms do jedzenia, to albo biora Was mdlosci (czyli nie macie na to ochoty), albo slinka cieknie Wam po brodzie i juz byscie lecialy do sklepu? ;-)
:-) Nic to, przeczekam spokojnie do pazdziernika i zrobie badania.:-)
hmmm.... tu cytat z babyboom Ciaza Tydzien po tygodniu:12 i 13 tydzien jeszcze wliczaja sie do I trymestru ;-)
Coyote - a może załozymy osobny wątek tylko nt. USG? Będzie ich kilka w czasie ciąży, może będzie nam łatwiej wtedy wyszukiwać informacje
Ja juz robie drugie pranko. Slonce swieci, pogoda nas w ten weekend rozpieszcza, wiec staram sie skorzystac.
Wczoraj dopadly mnie sily witalne na maxa, i od rana sprzatalam, mylam, odkurzalam... juz dom byl tak zapuszczony, ze patrzyc na nic nie moglam, a stale mi sil brakowalo na zrobienie czegokolwiek. No ale poszalalam ponad nome, i przywrocilam blask. Zostaly mi okna, brudne okropnie, i cos nie bardzo mi sie chce za nie wziasc...
hmmm.... tu cytat z babyboom Ciaza Tydzien po tygodniu:
Tydzień TYDZIEŃ 12 (10. tydzień po poczęciu)
Koniec pierwszego trymestru!
Gratulacje - wkraczasz w czwarty księżycowy miesiąc ciąży, co oznacza zakończenie pierwszego trymestru. Większość kobiet oddycha z ulgą, ponieważ spada ryzyko poronienia, ustępują także poranne mdłości
Cześć dziewczynki, ledwo do Was dołączyłam (tzn.napisałąm pierwszy post) a już musze Was opuścić ( Niestety stało się najgorsze. 4 dni temu dostałam krwawienia, pojechalam do szpitala a tam...niestety zła wiadomość, serduszko nie bije. Dziecko przestało sie rozwijac ok 10 dni temu ( Jest mi bardzo źle ale jakoś musimy z mężem przez to przejść. Zycze Wam abyście nigdy nie musiały przez to przechodzić, dużo zdrówka Wam życze i dbajcie o siebie i maleństwa...