iza813
mama Szymka i Samuela
Kwietniowych maluchow przybywa,a mi cierpliowosci ubywa:-( Znow mam powtorke z rozrywki,i znow musze czekac,zaczynam lapalc dola:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kwietniowych maluchow przybywa,a mi cierpliowosci ubywa:-( Znow mam powtorke z rozrywki,i znow musze czekac,zaczynam lapalc dola:-(
Ja też, ile razy zaglądam i widzę, że kolejne dzieciątko, to już mi się aż płakać chce:-------(.
Wcześniej mi się nie spieszyło, ale teraz... mam już dość!!
właśnie dzisiaj rano myślałam o jestesaniolkiem bo tak nam nagle zniknęła i zamilkła...
Dziewczyny powiedzcie mi a kiedy można już z małym wyjść na dwór ? chociażby na taras ? Kubuś ma dopiero 8 dni, czy to nie za wcześnie żeby go wypchnąć na dwór w wózku ?? jak nie za wcześnie to jak go ubrać ?
Najważniejsze, że wszystko O.K.
Poza tym ja nie chcę tu sama zostać!!
Iza, Paulka.. - proszę mi towarzystwa dotrzymać;-)
Dziewczyny... może i najgłupsze pytanie jakie można zadać ale co tam...
jak często zmieniacie pieluchę??
tzn moje dziecię przy przebieraniu drze sie wniebogłosy
przebieram ją między jednym a drugim cycem ale ona je 8 razy na dobę...
W nocy wypada 2 razy przy karmieniu
to nie za mało?
mam ją wybudzać do przebierania?
przecież Ona mnie zakrzyczy
Wiem -dziwne pytanie jak na 2 tygodnie obcowania z dzieckiem ale jakos tak wcześniej nie zastanawiałam się nad tym -skoro moje dziecię woli pełną po brzegi pieluchę od przebierania
Dzisiaj byliśmy na pierwszej wizycie patronażowej. Alicja miała robione usg bioderek i wyszło że są mało wykształcone i przez najbliższe 6 tyg mam ją szeroko pieluszkować. Musimy też zbadać mocz, w szpitalu miała nieokreśloną bakterie, dostawała antybiotyk. Teraz kontrolnie musimy zbadać.
ja ostatnio jak szwędałąm się po forum znalazłam info że aniołek urodziła chyba w środę przez cc , ale szczegółow nie znam
ktoś tam na tym brzuszkowym przekazywał tą informacje