reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Pokarm matki jest produkowany z zapasow tluszczy,ktore przybyly kobiecie przez 9 miesiecy jak byla w ciazy.
Ja jak karmilam piersia Szymka to po odciagnieciu mleczka zawsze zbierala sie warstewka tluszczyku,no i tak jak napisala katik jesli malucha waga idzie w gore to nie masz sie o co martwic!

Cześć Laseczki!
Też tak macie, że jak mopsy pocicie się w nocy? Nie wiem czy to moje przeziębienie czy organizm szaleje. Codzień przepierka piżam, bo mokre po nocce
Dzis mam wizytę u gina, a ponadto wg USG powinnam rodzic. A tu ani widu , ani słychu...
Coyote Ty się chyba w czepku urodzilaś :-)
Katik ja marzylam jeansy zalozyc na wyjscie ze szpitala i takowe spakowalam, ale jak szwagierki zaczely pukać sie w glowe, to wiedzialam żem głupia :baffled::baffled:

zgaga mnie męczyła jak nigdy, usnać nie mogłam, jak już przykimałam to śniło mi się że mnie jamnik teściowej pogryzł, potem miałam jakieś duszności i mi pot po klacie spływał:szok:co to sie działo.....wrrr no i mój syneczek tak szalał całą noc aż miło-ale jemu wolno wszystko:-D

Kamisia toż to horror jakiś miałaś w nocy, a jakmnik teściowej mnie tak rozbawił,że może zaraz skurczy dostanę:-D

Czesc laseczki
Za mna niezla nocka,z przytulankami ktore nie pomogly mi sie rozpakowc:-(
Wczoraj bolal mnie krzyz i brzuch jak na @ ale tylko chwile u szybko minelo.Pozostaje mi czekac i miec nadzieje ze moze sie cos samo na dniach:-)
Katik gratuluje dopiecia spodni,przypuszczam ze to dzieki karmieniu piersia waga tak ladnie u ciebie w dol idzie:-)
Ja tez codziennie sporo chodze,podnosze Szymka na placu zabaw jak chce wejsc na hustawke,i co i NIC:-(

magda ciosek 3mam kciuki, aby Ci się udało jak najszybciej urodzić :-)

beti ja też mam niedziele rodzeństwo :-) ale brata :-D wiem o czym mówisz

ewka mam podobne obawy co do dnia... no ale cóż... byle mieć to już za sobą, a raczej mieć już tego lokatora na zewnątrz.

Katik super że już się dopinasz :-D:-D

annaoj ja usg miałam robione 01/04 i już wykazywało III stopień... shit... chyba faktycznie zmuszę ich w tym szpitalu do działania.

Dzisiaj mi się śniło, że pojechałam na IP i zemdlałam przed drzwiami, a później dostałam drgawek... ale w końcu położyli mnie na oddziale... heh... w niedzielę tam pojadę jeśli nic się do tego czasu nie będzie działo...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w piękny, słoneczny piątek:-)
Piękna pogoda na rodzenie.. Można dzisiaj urodzić, spędzić w szpitalu weekend i w poniedziałek wyjść z dzidzią do domku:-)
A mi nad ranem bóle przeszły i znowu w kwestii porodu jedna wielka cisza..

Aaaaaaaaaaaaa!! Też mi się w nocy cycki pocą, więc to chyba ma tak być:-)

Byłam dziś oddać mocz i krew. Wyniki po 15:00 - trzymajcie kciuki za moją hemoglobinę!!

Do góry