reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
Pokarm matki jest produkowany z zapasow tluszczy,ktore przybyly kobiecie przez 9 miesiecy jak byla w ciazy.
Ja jak karmilam piersia Szymka to po odciagnieciu mleczka zawsze zbierala sie warstewka tluszczyku,no i tak jak napisala katik jesli malucha waga idzie w gore to nie masz sie o co martwic!
Ja jak karmilam piersia Szymka to po odciagnieciu mleczka zawsze zbierala sie warstewka tluszczyku,no i tak jak napisala katik jesli malucha waga idzie w gore to nie masz sie o co martwic!
e.salamandra
Mama pełną parą
Cześć Laseczki!
Też tak macie, że jak mopsy pocicie się w nocy? Nie wiem czy to moje przeziębienie czy organizm szaleje. Codzień przepierka piżam, bo mokre po nocce
Dzis mam wizytę u gina, a ponadto wg USG powinnam rodzic. A tu ani widu , ani słychu...
Coyote Ty się chyba w czepku urodzilaś :-)
Katik ja marzylam jeansy zalozyc na wyjscie ze szpitala i takowe spakowalam, ale jak szwagierki zaczely pukać sie w glowe, to wiedzialam żem głupia
Też tak macie, że jak mopsy pocicie się w nocy? Nie wiem czy to moje przeziębienie czy organizm szaleje. Codzień przepierka piżam, bo mokre po nocce
Dzis mam wizytę u gina, a ponadto wg USG powinnam rodzic. A tu ani widu , ani słychu...
Coyote Ty się chyba w czepku urodzilaś :-)
Katik ja marzylam jeansy zalozyc na wyjscie ze szpitala i takowe spakowalam, ale jak szwagierki zaczely pukać sie w glowe, to wiedzialam żem głupia
zgaga mnie męczyła jak nigdy, usnać nie mogłam, jak już przykimałam to śniło mi się że mnie jamnik teściowej pogryzł, potem miałam jakieś duszności i mi pot po klacie spływałco to sie działo.....wrrr no i mój syneczek tak szalał całą noc aż miło-ale jemu wolno wszystko
Kamisia toż to horror jakiś miałaś w nocy, a jakmnik teściowej mnie tak rozbawił,że może zaraz skurczy dostanę
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Kittek- bedzie mi niezmiernie miło jak się do tego przyczynie:-)
salamandra- ja tak mam jaaaa- poce się w nocy jak diabli- ale tylko na klatce cokolwiek to znaczy
salamandra- ja tak mam jaaaa- poce się w nocy jak diabli- ale tylko na klatce cokolwiek to znaczy
e.salamandra
Mama pełną parą
no ja identycznie! na klacie! :-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
no ja identycznie! na klacie! :-)
to skoro jest nas dwie znaczy że wszystko jest w normie tak mysle.....
iza813
mama Szymka i Samuela
Czesc laseczki
Za mna niezla nocka,z przytulankami ktore nie pomogly mi sie rozpakowc:-(
Wczoraj bolal mnie krzyz i brzuch jak na @ ale tylko chwile u szybko minelo.Pozostaje mi czekac i miec nadzieje ze moze sie cos samo na dniach:-)
Katik gratuluje dopiecia spodni,przypuszczam ze to dzieki karmieniu piersia waga tak ladnie u ciebie w dol idzie:-)
Ja tez codziennie sporo chodze,podnosze Szymka na placu zabaw jak chce wejsc na hustawke,i co i NIC:-(
Za mna niezla nocka,z przytulankami ktore nie pomogly mi sie rozpakowc:-(
Wczoraj bolal mnie krzyz i brzuch jak na @ ale tylko chwile u szybko minelo.Pozostaje mi czekac i miec nadzieje ze moze sie cos samo na dniach:-)
Katik gratuluje dopiecia spodni,przypuszczam ze to dzieki karmieniu piersia waga tak ladnie u ciebie w dol idzie:-)
Ja tez codziennie sporo chodze,podnosze Szymka na placu zabaw jak chce wejsc na hustawke,i co i NIC:-(
magda ciosek 3mam kciuki, aby Ci się udało jak najszybciej urodzić :-)
beti ja też mam niedziele rodzeństwo :-) ale brata wiem o czym mówisz
ewka mam podobne obawy co do dnia... no ale cóż... byle mieć to już za sobą, a raczej mieć już tego lokatora na zewnątrz.
Katik super że już się dopinasz
annaoj ja usg miałam robione 01/04 i już wykazywało III stopień... shit... chyba faktycznie zmuszę ich w tym szpitalu do działania.
Dzisiaj mi się śniło, że pojechałam na IP i zemdlałam przed drzwiami, a później dostałam drgawek... ale w końcu położyli mnie na oddziale... heh... w niedzielę tam pojadę jeśli nic się do tego czasu nie będzie działo...
beti ja też mam niedziele rodzeństwo :-) ale brata wiem o czym mówisz
ewka mam podobne obawy co do dnia... no ale cóż... byle mieć to już za sobą, a raczej mieć już tego lokatora na zewnątrz.
Katik super że już się dopinasz
annaoj ja usg miałam robione 01/04 i już wykazywało III stopień... shit... chyba faktycznie zmuszę ich w tym szpitalu do działania.
Dzisiaj mi się śniło, że pojechałam na IP i zemdlałam przed drzwiami, a później dostałam drgawek... ale w końcu położyli mnie na oddziale... heh... w niedzielę tam pojadę jeśli nic się do tego czasu nie będzie działo...
Ostatnia edycja:
reklama
Witam w piękny, słoneczny piątek:-)
Piękna pogoda na rodzenie.. Można dzisiaj urodzić, spędzić w szpitalu weekend i w poniedziałek wyjść z dzidzią do domku:-)
A mi nad ranem bóle przeszły i znowu w kwestii porodu jedna wielka cisza..
Aaaaaaaaaaaaa!! Też mi się w nocy cycki pocą, więc to chyba ma tak być:-)
Byłam dziś oddać mocz i krew. Wyniki po 15:00 - trzymajcie kciuki za moją hemoglobinę!!
Piękna pogoda na rodzenie.. Można dzisiaj urodzić, spędzić w szpitalu weekend i w poniedziałek wyjść z dzidzią do domku:-)
A mi nad ranem bóle przeszły i znowu w kwestii porodu jedna wielka cisza..
Aaaaaaaaaaaaa!! Też mi się w nocy cycki pocą, więc to chyba ma tak być:-)
Byłam dziś oddać mocz i krew. Wyniki po 15:00 - trzymajcie kciuki za moją hemoglobinę!!