reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Cześć dziewczyny.
Byłam z rana na KTG, z małym wszystko OK. Skurczów brak. W poniedziałek mam znów podjechać no i możliwe że już zostanę w szpitalu ale to się okaże.
Kwiatuszku ciekawe który uparciuszek pierwszy wyskoczy:-D.
Ech ten dzień faktycznie strasznie smutny:-( takie nieszczęście:no:. Ja też dzisiaj na rodzenie chętna nie jestem:-(.

Czesc Kochane!

My dzis kolejny dzien pieknej wiosennej pogody, drugie pranie plucze i wywieszam na suszarke na ogrod. Mala wyprawilam z dziadkami na spacer i mam lllllllllllllllluuuuuuuuuuuuzzzzzzz. Juz zapominam co to znaczy czas wolny tylko i wylacznie dla siebie :eek:

Buziaki dla wszystkich.
Zaciskajcie dzis nogi faktycznie bo choc data sliczna na rodzenie 10,04,10 to w takim dniu tragedii to jednak kicha :no:

Olu, a takie ciemne na gaziku z pepka to nie byly czasem strupki? Mojej jak odpadl pepek w szpitalu to zostal wlasnie taki czarny slad, i z dnia na dzin z tego odrywaly sie takie czarne strupki, znajdowalam je nawet w pieluszcze. Trwalo to ze 2-3 dni i poodpadalo wszytsko, teraz ma juz piekny i normalny pepusio.

Kfiatek!!!!!
Nie rodzimy dziś -ja jadę właśnie na ktg ale no way!!!!!

w pełni popieram!!!!
ja już wiem ze nie dzisiaj ale Ty się jeszcze nie zameldowałaś!!! Czekam na ifo po Twoim ktg

Cześć dziewczyny.
Byłam z rana na KTG, z małym wszystko OK. Skurczów brak. W poniedziałek mam znów podjechać no i możliwe że już zostanę w szpitalu ale to się okaże.
Kwiatuszku ciekawe który uparciuszek pierwszy wyskoczy:-D.
Ech ten dzień faktycznie strasznie smutny:-( takie nieszczęście:no:. Ja też dzisiaj na rodzenie chętna nie jestem:-(.
my lecimy równo z terminem
kazali Ci w pon przyjść a mi wt lub środa :(
chyba wole środe bo to moje imieninki ale zobaczymy

A u nas dzień podwójnie smutny:-( Właśnie się dowiedzieliśmy, że zmarł chrzestny mojego M. a ostatnio po chemii czuł się już lepiej i była nadzieja, że wygra walkę z rakiem:-(
[*]

reklama
dziś taki dzień, że ciężko rozmawiać na inne tematy, niż katastrofa...nawet TV na wszystkich kanałach relacjonuje tylko przebieg tego co się stało rano...

ale ja chciałam powiedzieć, że mnie się też dziś śniło, że urodziłam, tylko takie od razu było słodziachne - kilkumiesięczne...i mówiło mi "mama tu ała" i pokazywało na pampersa, że go ciśnie w plecki...a wogóle, to zapomniałam je przez 3 dni nakarmić, a jak po trzech dniach przystawiłam do cyca, to mleczko leciało aż miło...chyba podświadomie tęsknię za dzidzią...też idę w środę do szpitala...

Do góry