reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się rano
miałam od późna skurczybyki ale przepowiadające
dziś jeden porządny długi bolesny o 8:32 i nadal nic
jak sie pojawi jakas prawidłowosc to sie uciesze narazie doooopa

reklama
:-D:-D:-D Karmi bez zagrychy:-D:-D:-D jesteś wielka:-D:-D:-D:-D
ja też abstynentka, ale przynajmniej przytulańce były:tak:
Kici, butoholiczką jesteś:confused:
Paulka, oby to był proroczy sen:-D

nie no butoholiczką to za dużo powiedziane :-D no ale uwielbiam buciki... nie mam ich dużo :-p no faktycznie niektóre zdarza mi się założyć cały raz na nóżki, no ale wtedy je np sprzedaję :-) poza tym mój B mnie trzyma w ryzach z zakupami, ale że buty to jego fetysz to mi zawsze pomaga w wyborze bucików :-D ale nie więcej niż kilka par w roku :-D

hej dziewczynki witam w pochmurny poranek. Super że maluszki zdecydowały się wyjść. Moja Natalka jak zaklęta zero oznak do wyjścia. Im więcej osób mnie pyta czy już urodziłam tym bardziej nic... już zaczynają mnie wkurzać te telefony od cioteczek czy już urodziłam, ale cóż wytrzymam.
Wczoraj znowu były przytulanki tyryryry ale widocznie naszej córce bardzo podoba się takie bujanie przed snem i nic sobie z tego nie robi.
magda ciosek na komunię? tak wcześnie ??? ja myślałam że komunie zaczynają się w maju SZOK!!!

kici jeżeli o mnie chodzi to wybieram strawberry muszę się napić i odreagować presję otoczenia :-D:-D:-D:-D

OLU, może była to jednorazowa dawka emocji dla was... na początku dzieciaczki bardzo tęsknią za mamusią i jej ciepłem, ale wszystko się wkrótce ureguluje... jeśli mała się pręży i napina, a brzuszek jest twardy, to może pomoże masażyk lub ciepła pieluszka/termofor... dobrze, też robią ćwiczenia z nóżkami
Masaż na kolkę

Co do odruchu ssania, to normalne...
Dowiedz się więcej - arykuł

Witam i ja . Nocke znów przespałam bez przebudzeń z czego się bardzo cieszę :) wstałam dopiero o 9.00
super maluszki nam się wyklówają...teraz tylko patrzeć i wyglądać następne.
Dziś zapowiada się nudny dzień - nie mam co robić.... Wczoraj gość-szwagier posprzatał mi cały dom włacznie ze zmywaniem naczyń (czego nienawidze) więc dziś zajmę się lenistwem :)))
teraz tylko pozostało mi czekać na wtorek popołudnie-bo jeśli mały wczesniej nie wyjdzie, kłade się do szpitala, a z rana w środe czeka mnie cc..... Boże to już tylko 5 dni

u Hani był dzis kawaler czteroletni Staś i zaprosił ją na urodzinki do bawialni Madagaskar :) pobawili się trochę Hani pralką i prasowali :) szybko zaczyna Hania randki :)

śliczna dziewczyna to i faceci za nia latają:-)

Ja właśnie wróciłam z IP, tyle, że szpitala pediatrycznego :-( Moja 2-latka postanowiła dziś powalczyć z szufladami w komodzie, które nigdy ją nie interesowały. No i skończyło się na tym, że szuflada wylądowała na niej. Niby nie miała żadnych oznak, żeby coś się działo, ale że ma wielką śliwę w okolicach skroni to pojechaliśmy sprawdzić. RTG nie dała sobie zrobić, więc byliśmy na 6-godzinnej obserwacji. Pobiegała, o 22.30 padła ze zmęczenia, ale to dobrze, bo lekarz chciał też sprawdzić, jak będzie z wybudzenie. Na szczęście Nelka nie wpadła na pomysł, żeby w tym czasie się rodzić.

super ze z córą wszystko oki, a zwiedzania ip nie zazdroszczę, raz z Jerzem byłam i miałam serdecznie dosć, a Ty jeszcze z brzuszkiem...

. Im więcej osób mnie pyta czy już urodziłam tym bardziej nic... już zaczynają mnie wkurzać te telefony od cioteczek czy już urodziłam,

hehe skąd ja to znam... przecież jak urodzę to się na pewno pochwalę...

Paulka trzymam kciuki zeby się z ratami udało!!

a mój syn nie jest punktualny i w dzien terminu nie wylezie, może to i lepiej- moje chłopaki wybrały się na miasto a ja mogę sobie wreszcie odpocząć, oj ostatnio wszystko mnie strasznie męczy, zaczęłam wieszać pranie, po koszulkach sztuk dwie zrobiło mi się tak słabo ze myślałam ze padnę, na szczęście małz jeszcze był w domku i skończył za mnie...

czekam na wieści o kolejnych rozpakowanych, a póki co mykam się położyć

miłego dzionka!!

reklama
Kwiatuszku oj i przeszło... no ja dziś idę trawę grabić:sorry: choć ostatnio nic to nie dało:-p

Przestaję oglądać DDtvn... pan dietetyk powiedział ze w ciąży można stosować racjonalne diety, ze rozsądnie jest przytyć 7 kg a reszta to dodatkowe zbędne kg:confused2: :confused2: :confused2: tylko z czego ten pan chce mieć energię na poród, powrót do formy i karmienie... głupoty...

A mi ubył 1 kg:eek: miałam 15 na + dziś mam 14... nie żebym się nie cieszyła -bo nawet czuję się taka mniej opuchnięta ale jak to się stało??? nie mam pojęcia.

Jutro na ktg i zobaczymy -wyjdzie "nic" zapewne więc czekamy... a L4 mam do 14go:eek:

Do góry