reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej kwietniówki...powiedzcie mi czy wy też odczuwacie taki ból w kroczu szczególnie w nocy? Normalnioe czuje sie od paru dni jakby mnie skopano i cięzko mi sie przewrocic z boku na bok termin porodu mam na 14 kwietnia moze to jakas oznaka ze mały coraz nizej?
Marciaa, ja również tak mam. Pytałam wczoraj gina i stwierdził, że powodem jest niskie ułożenie główki i nie ma się czym niepokoić, bo to na naszym etapie ciąży normalne:-)

reklama
Ulanka współczuję tego pobytu na ip
ja byłam z 5 razy odkąd mała skończyła 5 mieisęcy
raz zwysoką gorączką i okazało się że odmiedniczkowe zapalenie nerek, no i szpital to jest obecnie moje najgorsze wspomnienie w życiu
a potem się często baliśmy czy to się nie nawraca
i nie jedna nocka była zawalona na ip
wiem co to oznacza....

Ech Kwiatuszku -ja tam żyję w silnym przekonaniu że urodzę w ten sam dzień co Ty:-p może jutro co???? taka ładna data:-)

Aniez nie wiem -wątpię żeby moja córka taka punktualna była:eek: gratuluje szcześliwa mamusiu:-D

A jaki miałam sen... odeszły mi wody -S mnie budzi i mówi
-"nie czujesz jak mokro w tym łóżku":eek:
ja na to
-"czuję"
więc On
-"to jedziemy do szpitala"
-ja na zegarek i mówię
-"zlituj się jest północ -mam sie zgłosić 6h po odejściu wód -daj pospać chociaż do rana"
:eek::confused2::-D

hahahaha
Wronka gratuluję!!!!
Teraz Daga
więc jutro Ty Kwiatek jak nic!!!!!

czesc Dziewczyny:-) nie odzywalam sie kilka dni, bo nie mialam sily nawet sie z lozka podniesc:zawstydzona/y: Spalam po 15-20 godz a i tak bylo mi malo:-( Na szczescie dzis juz lepiej nieco. Moze posiedze kilka godz bez snu...
Sebcio nadal siedzi sobie w brzuszku u mamusi i tak mu tam dobrze, ze narazie nigdzie sie nie wybiera. Pozyjemy, zobaczymy.
Pozdr wszystkie Kwietnioweczki:-)

Ulanka współczuję tego pobytu na ip
ja byłam z 5 razy odkąd mała skończyła 5 mieisęcy
raz zwysoką gorączką i okazało się że odmiedniczkowe zapalenie nerek, no i szpital to jest obecnie moje najgorsze wspomnienie w życiu
a potem się często baliśmy czy to się nie nawraca
i nie jedna nocka była zawalona na ip
wiem co to oznacza....

To nie zazdroszczę, oby więcej już nie trzeba było... Mnie wystarczyło zapalenie dróg moczowych, których jedynym objawem było 39 st. Dobrze, że lekarz rodzinny od razu wpadł na to że to to albo trzydniówka i wysłał na badanie moczu. Ale od tamtego czasu przy każdej gorączce się martwię czy to nie powtórka.
W IP to był nasz debiut - już wiem, że na następny raz trzeba się wyszykować z jedzeniem, piciem, jakimiś rzeczami na ewentualne pozostanie... Nic przyjemnego, dobrze, że tylko tak się skończyło.

Megam u mnie na szczęście w samej pachwinie, ale ten sekundowy ból jest tak przeszywający, że wystarczy. I najczęściej tak seriami izie - kilka takich co chwilę i potem nic

reklama
Witam się i ja
stan 2w1.

No i mamy kolejne brzdące. Super!!:-)

Mężuś wrócił. Usg zaliczyłam. Mogę rodzić:-):-):-)
Super zakupy zrobił. Nie spodziewałam się nawet, bo facet to wiadomo. Ja pewnie kupiłabym dwa razy tyle, ale pochwaliłam go ładnie. W wolnej chwilce wkleję na zakupowy najładniejsze wybory.
Ja jestem spokojna, wyluzowana i po prostu sobie czekam.

Ciekawe co u Dagsili, Waniliowej i Gosi?

Do góry