reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej kochane.. ja tylko na chwile bo zmeczona jestem jak nie wiem... o godzinie 3:52 (polskiego czasu 4:52) urodzilam synka :) 49cm dlugosci waga 3,02kg :) dokladnie w 39tc + 1... jutro wiecej cos napisze o fote wkleje bo dzis juz padam z nog... maly jest slodki i prawie caly czas spi :) zobaczymy jak to w nocy bedzie :)

reklama
hej kochane.. Ja tylko na chwile bo zmeczona jestem jak nie wiem... O godzinie 3:52 (polskiego czasu 4:52) urodzilam synka :) 49cm dlugosci waga 3,02kg :) dokladnie w 39tc + 1... Jutro wiecej cos napisze o fote wkleje bo dzis juz padam z nog... Maly jest slodki i prawie caly czas spi :) zobaczymy jak to w nocy bedzie :)
gratulacje!!

Ja właśnie wróciłam z IP, tyle, że szpitala pediatrycznego :-( Moja 2-latka postanowiła dziś powalczyć z szufladami w komodzie, które nigdy ją nie interesowały. No i skończyło się na tym, że szuflada wylądowała na niej. Niby nie miała żadnych oznak, żeby coś się działo, ale że ma wielką śliwę w okolicach skroni to pojechaliśmy sprawdzić. RTG nie dała sobie zrobić, więc byliśmy na 6-godzinnej obserwacji. Pobiegała, o 22.30 padła ze zmęczenia, ale to dobrze, bo lekarz chciał też sprawdzić, jak będzie z wybudzenie. Na szczęście Nelka nie wpadła na pomysł, żeby w tym czasie się rodzić.

Także teraz i ja idę spać, a rozpakowanym gratuluję, czekającym życzę by czas szybko płynął.

U mnie dzis zaczyna sie bezsenna noc.Ogladnelam jakis film i po polgodzinnym przekrecaniu sie z boku na bok stwierdzilam,ze nie ma co lezec.:wściekła/y:Wiec postanowilam odpalic kompa,a tu taaaaaakie wiadomosci.Tyle nowych dzidziulkow no i wronka urodzila.Super cieszymy sie razem z nia:-):-):-)
kwiatuszek ty jeszcze w domku???Ja juz myslalam ze moze i ciebie wzielo,ale skurczyki jakies sa to moze w nocy????

monia555 twoje teksty mnie rozbrajaja.Opitolilam bylo the best.Ty tak sobie czekasz i pachniesz,a ja postanowilam ze dzis sie troszke doprowadze do porzadku,ale ogolilam tylko nogi,bo na reszte zabraklo juz sil:no::no::no:

katik napewno jutro polozna cos poradzi,moze malutka nie chce juz caly czas spac???
Ja sie nie znam:-(

ulanka super,ze z corunia wszystko oki.Oj te dzieci zawsze musi ich interesowac to co nie powinno.

Dobrej nocki wszystkim chociaz pewnie wy juz sobie smacznie spicie.Ja pomecze sie troszke i moze uda sie zasnac.

Witam się z rana :-)

wczorajsze złe samopoczucie, które z upływem godzin tylko narastało zapiłam wieczorem gripexem i wypociłam w nocy... pozostał lekki ból gardła, ale spałam ciągiem 6h czego nie zaznałam od ponad pół roku... lecę nadrobić co się u was działo od wczoraj popołudniu. :-D może któraś urodziła, a ja się zaleczonym choróbskiem zachwycam :-p

KICI masz u mnie wielkie ciacho !!!!
Jesteś kochana dziekuje
fc9.gif

kurczaki zdenerwowałam sie, bo specjalnie wszystko wczesniej pozaliczałam zeby teraz mies juz spokoj a tu dzwonia do mnie ze nie maja moich pracy z matematyki i jak ich nie oddam do soboty to nie przystapie do matury!!!!:szok::-(a ja już to oddawałam kilka miesiecy temu...i teraz jak ledwo sie ruszam to każa mi biegac i zalatwiac wszystko...:-(Boze zebym tylko nie urodziła do soboty

:zawstydzona/y: nie ma za co :-) moja Pani od matematyki by mi nie wybaczyła, jakbym nie pomogła koleżance chociaż troszeczkę...
kamisia no właśnie u mnie też ten nacisk macicy na mózg sprawił, że lekkie zaćmienie dalej trzyma, ale codzienne rozwiązywanie SUDOKU daje choć minimalne efekty :-p:-D:laugh2:

i'm back:cool:
po wystprzątaniu mieszkania skusiłam się na mały spacerek ...taka piękna pogoda że szkoda siedzieć znowu w domu....przy okazji zakupiłam w aptece bepanthen i sudocrem a i w takim sklepie wszystko po 5 zł dorwałam taki śliczny błękitny zegarek z misiami do postawienia na komode Antolowi- za 6.99:-)do tego pączek z owocami leśnymi i wszyscy zadowoleni

noo....ciekawe czy nasza szefowa Wronia ma już Borysiaka przy sobie

:-D w sklepie wszystko po 5zł (...) dorwałam zegarek za 6.99 :-D Kocham ten kraj :-D

no i miałam rację :-) ja się podniecam, że zdrowieję, a tutaj dwa brzdące na świecie :-)
a może jeszcze któraś urodziła jak spałyśmy... meldować się z rana dwupaki! :-D

reklama
Do góry