Melduję się w dwupaku!
Monia ja z moją niunią rozmawiam,żeby się szykowała do nas
U nas dziś na deszcz się zapowiada, ale to dobrze bo wczoraj mąż nawóz po trawniku rozsypał ja zaraz pod inne kwiatki podsypię i nie będzie trzeba podlewać. Ale trochę zimno się zrobiło a to mi się nie podoba. Jak zwykle weekend się zbliża to pogoda się psuje
Paulka jeśli się z ratami nie uda to się nie przejmuj, jest przecież trochę fajnych wózków za niższą cenę (np ten fyn4 z jedo za 1300zł albo x-lander za ok 1400-1600)
Kwiatuszku życzę ci dziś pożądnych skurczybyków
Zmykam, zajrzę do was później
dzieńdoberek...
ja jeszcze nie urodziłam, ale już nie śpię :-)....do porodu mi się nie śpieszy, więc rozmawiam z moją kruszynką coby w mamusinym brzuszku z tydzień jeszcze posiedziała...
dziewczyny pewnie poupijały się wczoraj Picolo na wieść, że tyle bąbli już mamy na świecie, dlatgo tutaj dziś taka cisza ...pewnie kac-morderca je dopadł
Monia ja z moją niunią rozmawiam,żeby się szykowała do nas
U nas dziś na deszcz się zapowiada, ale to dobrze bo wczoraj mąż nawóz po trawniku rozsypał ja zaraz pod inne kwiatki podsypię i nie będzie trzeba podlewać. Ale trochę zimno się zrobiło a to mi się nie podoba. Jak zwykle weekend się zbliża to pogoda się psuje
Paulka jeśli się z ratami nie uda to się nie przejmuj, jest przecież trochę fajnych wózków za niższą cenę (np ten fyn4 z jedo za 1300zł albo x-lander za ok 1400-1600)
Kwiatuszku życzę ci dziś pożądnych skurczybyków
Zmykam, zajrzę do was później