reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam dziewczynki
za 1.5 godziny ide do szpitala bo jutro mam planowana cesarke.trzymajcie prosze kciuki.Czekam na Mikolaja!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie i zycze tym niecierpliwym szybkiego rozpakowania

witam i ja nadal z brzuszkiem choc myśle ze nie zadługo już bo moje objawy się rozkrecaja choć nie wiem jak długo to bedzie jeszcze trwac.
bo :twardnienie brzuszka co 20 min zmienia sie powoli w bolące już. od wczoraj mnie pomału oczyszcza 3 razy na dzień (to dla mnie dziwne),
no i siku latam co 5 min dosłownie. a ze wiązadła bola przy kazdym kroku to już szok. ciekawe kiedy nadejdzie mój dzień? mój mąż już w pełnej gotowości bo tylko coś zaboli to od razu z pytaniem :"jedziemy???"

a ogólnie dziś lenistwo pełno parą - cały dziń w łuzku przed tv z przerwami na jedzonko :)
Pauli 25 --- no to 3 mam kciuki, i szcześliwego porodu

witam dziewczynki
za 1.5 godziny ide do szpitala bo jutro mam planowana cesarke.trzymajcie prosze kciuki.Czekam na Mikolaja!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie i zycze tym niecierpliwym szybkiego rozpakowania

Kochana! no to kciuki zaciśnięte! pisz do nas sms-ki jak tylko będziesz w stanie przekazać informacje!

czesc:-)

u nas nic, zero akcji, jutro lekarz i chyba bedzie wywolywanie..

bede dawac znbac na bierzaco co i jak..

przesylamy dyngusowe buziaki

kici ja nic nie podkladam i nie skacze wcale.Zgadzam sie z Marlenka twoj napewno bedzie zadowolony :tak::tak::tak:
pauli
no to w takim razie zycze udanej cesarki i daj znac po jak juz bedziesz mogla.
dagsila a jednak nic cie nie wzielo jeszcze sobie czekasz?
filonka oby sie szybciutko rozkrecilo .Objawy sa to jest dobrze.

Witam,

wczoraj, tj. 4.04 moja żona urodziła ślicznego chłopca :) waży 3990 g, a poród jak na pierwszy raz trwał bardzo krótko - około 5 godzin. Mama i Michałek leżą jeszcze w szpitalu, więc piszę w jej imieniu.

J IMAG0305..jpg

reklama
Pauli Trzymamy kciuki
Daga ja też jutro do szpitala :-) może urodzimy razem w trójkę??

Studiująca jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj aleś nas zaskoczyła!!! Dzięki tatusiu za informacje!! A chłop jak się patrzy :-)

U mnie torba do szpitala dopakowana rzeczami na patologię. rozmowa z synkiem przeprowadzona...aż się popłakałam bo od zajączka dostał zestaw małego lekarza i stwierdził że on mnie zbada i nie będe musiała jechać do szpitala...

Do góry