reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam dziewczynki
za 1.5 godziny ide do szpitala bo jutro mam planowana cesarke.trzymajcie prosze kciuki.Czekam na Mikolaja!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie i zycze tym niecierpliwym szybkiego rozpakowania

witam i ja nadal z brzuszkiem choc myśle ze nie zadługo już bo moje objawy się rozkrecaja choć nie wiem jak długo to bedzie jeszcze trwac.
bo :twardnienie brzuszka co 20 min zmienia sie powoli w bolące już. od wczoraj mnie pomału oczyszcza 3 razy na dzień (to dla mnie dziwne),
no i siku latam co 5 min dosłownie. a ze wiązadła bola przy kazdym kroku to już szok. ciekawe kiedy nadejdzie mój dzień? mój mąż już w pełnej gotowości bo tylko coś zaboli to od razu z pytaniem :"jedziemy???"

a ogólnie dziś lenistwo pełno parą - cały dziń w łuzku przed tv z przerwami na jedzonko :)
Pauli 25 --- no to 3 mam kciuki, i szcześliwego porodu

witam dziewczynki
za 1.5 godziny ide do szpitala bo jutro mam planowana cesarke.trzymajcie prosze kciuki.Czekam na Mikolaja!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkie i zycze tym niecierpliwym szybkiego rozpakowania

Kochana! no to kciuki zaciśnięte! pisz do nas sms-ki jak tylko będziesz w stanie przekazać informacje!

czesc:-)

u nas nic, zero akcji, jutro lekarz i chyba bedzie wywolywanie..

bede dawac znbac na bierzaco co i jak..

przesylamy dyngusowe buziaki

kici ja nic nie podkladam i nie skacze wcale.Zgadzam sie z Marlenka twoj napewno bedzie zadowolony :tak::tak::tak:
pauli
no to w takim razie zycze udanej cesarki i daj znac po jak juz bedziesz mogla.
dagsila a jednak nic cie nie wzielo jeszcze sobie czekasz?
filonka oby sie szybciutko rozkrecilo .Objawy sa to jest dobrze.

Witam,

wczoraj, tj. 4.04 moja żona urodziła ślicznego chłopca :) waży 3990 g, a poród jak na pierwszy raz trwał bardzo krótko - około 5 godzin. Mama i Michałek leżą jeszcze w szpitalu, więc piszę w jej imieniu.

J IMAG0305..jpg

reklama
Pauli Trzymamy kciuki
Daga ja też jutro do szpitala :-) może urodzimy razem w trójkę??

Studiująca jeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj aleś nas zaskoczyła!!! Dzięki tatusiu za informacje!! A chłop jak się patrzy :-)

U mnie torba do szpitala dopakowana rzeczami na patologię. rozmowa z synkiem przeprowadzona...aż się popłakałam bo od zajączka dostał zestaw małego lekarza i stwierdził że on mnie zbada i nie będe musiała jechać do szpitala...

Do góry