reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kingunia - spełnienia wszystkich marzeń!! Tych najskrytszych, niewypowiedzianych również:-)

U nas dziś zakupowo.. I kuchennie.. Moje meble do biura nie dojechały:-( Po zakupach padłam z M. na 2h, wstaliśmy po 19:00 i wielkim pędem do kuchni. Właśnie kończymy piec sernik z białą czekolada i jagodami, a w wielkim garze pichci się bigos - z grzybkami, śliwkami, 3 rodzajami mięska, podlewany winem.. mniam mniam będzie:-) Teściowa do błysku doprowadziła łazienkę - wielkie dzięki jej za to, bo ja bym już siły ani czasu nie znalazła. Teraz leżę do góry brzuchem, wcinam babkę, zagryzam makowcem i popijam mlekiem:D Na dzisiaj już koniec.

Życzę Wam spokojnej nocki i do jutra;-)

reklama
Witam przed świątecznie:-)

Kingunia,

Zielona, czekamy na dalszy rozwój sytuacji:tak:
Marlenka, u mnie też jutro delegację z koszyczkiem wysyłam:-D
Forget, udanej pierwszej wizyty i wspólnych świąt:-)
Kici, no to się dzisiaj narobiłaś... teraz jakiś masażyk, kąpiel i spać :tak:
Toska, a nad jakimi imionami się zastanawiacie, bo Kajtek to skrót od Kajetan:confused: bo ja jakaś niespecjalna w tych zdrobnieniach;-)
Jestesaniołkiem, jak widać remoncik już na finiszu, to w końcu sobie odpoczniesz... ja to dzisiaj przy prasowaniu się poryczałam:dry:, dlatego przytulam mocno:tak:
A o co chodzi z ta listą Weronki:confused:

Chciałabym Wam złożyć życzenia wspaniałych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie bliskich i kochających osób, z dala od przyziemnych spraw i oczywiście mokrego Dyngusa

wielkanoc9..jpg
pencil.png

Ja jak karmilam synka piersia to zawsze z drugiej mi lecialo,i pod druga piers podstawialam szklanke,dzieki temu uzbieralam trroche pokarmu i on sie nie marnowal,przelewalam go butelki i jak musialam wyjsc na pare godzin to zawsze ten pokarm byl,gdybym nie zdazyla wrocic na czas do domu i nakarminc malego
Właśnie to sobie wyobraziła - musiało komicznie wyglądać;-) No, ale najważniejsze, że się zapasy nie marnowały:-)
U mnie nada zero siary i mimo big cycków martwię się o pokarm, moja mam nie karmiła, jej siostra również nie:-(

Moje drogie nie wiem czy bede dostepna w najblizszych dniach w zwiazku z tym za pamieci:

▒▒▒____________▒
_▒▒▒__________▒▒
▒▒░▒________▒░▒
▒▒░▒▒_____▒▒░▒WESOŁEGO
▒▒░░▒____▒▒░ ▒ALLELUJA
▒░░░▒___▒▒░░▒
▒░░░▒__▒▒░░▒
▒░░ ▒__▒░▒▒░▒
▒▒░▒__▒▒▒░▒▒
_▒░░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░ ▒
__▒░(◒░░░░░(◒ ▒▒▒▒
_▒░░░░░░░░░ ▒░░░░▒
_▒░░░░;░░░;░░▒░░░░░▒
_▒▒░░░;█ █;░▒▒░░░░░░▒
▒░▒▒░░""█"░▒▒░░░░░░░▒_
▒░░░▒░░░░▒░░░░▒░░░▒ ▒░
▒▒░░░▒▒▒▒░░░░▒░░░▒▒░▒
▒░░░░░░░░░░░▒▒░░░░▒░▒
▒▒░░░░░░░▒░▒▒░░░░░▒░▒
_▒▒░▒▒░░░▒░▒░░░░░░▒░▒
__▒▒░▒▒░░▒░ ▒░░░░░▒░▒
__▒▒░░▒░░▒░░▒░░░░░▒▒
__▒▒░▒▒░▒░░░ ▒░▒▒░░▒
_▒░░░▒░▒░▒░░▒▒▒▒▒▒
▒▒░▒░▒▒&&▒▒▒▒▒▒

Życzę Zdrowych i Wesołych Świąt
Wielkiej Nocy...
niechaj z własnej woli,
a Boskiej mocy,
będzie to czas
spędzony w gronie rodzinnym,
pełen radości miłości,wesoły uroczy.
Niech na Waszych stołach
nie zabraknie jajka święconego,
w poniedziałek Wam życzę
dyngusa mokrego ,
a przede wszystkim nastroju miłego
zdrowia i humoru dobrego.

witam dziewczynki widzę że jestem dzisiaj pierwsza. chciałabym skorzystać z okazji i złożyć wam najserdeczniejsze życzenia gdyż jak tylko upiekę babkę która już się kręci w mikserze to jadę na IP bo od 6 mam jakieś dziwne kłucia w dole brzucha tak jakby kolka i powtarza mi się to co jakieś 15 min 20 min no i do tego już 3 razy byłam na kibelku... zobaczymy jak się akcja rozwinie. Jakby co to mam zapisany numer do Wronki i Dagi i jakby coś się działo to napiszę smska. Świąteczne buziaki;-)
1132..jpg

Witam Wielkosobotnio

Jednak żadna dziecina nie obstawiła wczorajszego dnia... no chyba że któraś z tych utajnionych.
Teściowa właśnie zaoferowała zafarbowanie jajek w łupinach więc korzystam. Potem musze przybrać koszyczek na święconkę i pójdę z chlopakami a co! Skoro Marek się nie wybiera do nas to ide do kościola...może wyprosze o ten poród :-p

Miłego dnia. Będę co jakiś czas zaglądać

dzien dobry. 3 dniowej produkcji napewno nie nadrobie, przedwczoraj poczytałam kilka stron co u Was ale i to nie do końca bo net padł i ja też już z złegosamopoczucia. wczoraj miałam porzadki po remoncie okien-mama mi pomogła i zakupy na świeta.
dziś cała noc nie przespana ze mną co raz gorzej , wiązadła bolą przy kazdym ruchu, chodze jak kaczka, wczoraj w sklepie wszyscy mnie mijali-nawet ci staruszkowie i te spojrzenia jejjjjj. dziś już myślałam ze w nocy coś się zacznie ale niccc!!!!
od rana na nogach jestem robie koszyczek , i cos pomału szykuje na święta by było przy czym przy stole usiąść. na śniad wielkanocne wybieramy się do moich rodziców a 2 dzień w domku.

WESOŁEGO ALLELUJA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
JAKBY coś się u mnie działo dam znać przez sms ...ale mam nadzieję ze jeszcze troche ponoszę ten brzuszek

reklama
witam dziewczynki:-)

widzę że żadnego wielkanocnego jaja niespodzianki poki co nie ma...

nie wiem kiedy uda mi się do Was zajrzeć, się okazało że obiad wielkanocny mam dziś, a u mnie jeszcze taki syf, i nic nie gotowe:-( ehhh a taką miałam nadzieję ze mnie przygotowywanie świąt ominie w tym roku...

Już teraz składam Wam najserdeczniejsze życzenia, spokojnych, radosnych Świąt w rodzinnym gronie, pomyslnego rozwoju "spraw porodowych", zdrowych, slicznych bobasków i mokrego dyngusa płodowego:-)
http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf

Do góry