reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kingunia - spełnienia wszystkich marzeń!! Tych najskrytszych, niewypowiedzianych również:-)

U nas dziś zakupowo.. I kuchennie.. Moje meble do biura nie dojechały:-( Po zakupach padłam z M. na 2h, wstaliśmy po 19:00 i wielkim pędem do kuchni. Właśnie kończymy piec sernik z białą czekolada i jagodami, a w wielkim garze pichci się bigos - z grzybkami, śliwkami, 3 rodzajami mięska, podlewany winem.. mniam mniam będzie:-) Teściowa do błysku doprowadziła łazienkę - wielkie dzięki jej za to, bo ja bym już siły ani czasu nie znalazła. Teraz leżę do góry brzuchem, wcinam babkę, zagryzam makowcem i popijam mlekiem:D Na dzisiaj już koniec.

Życzę Wam spokojnej nocki i do jutra;-)

reklama
Witam przed świątecznie:-)

Kingunia,

Zielona, czekamy na dalszy rozwój sytuacji:tak:
Marlenka, u mnie też jutro delegację z koszyczkiem wysyłam:-D
Forget, udanej pierwszej wizyty i wspólnych świąt:-)
Kici, no to się dzisiaj narobiłaś... teraz jakiś masażyk, kąpiel i spać :tak:
Toska, a nad jakimi imionami się zastanawiacie, bo Kajtek to skrót od Kajetan:confused: bo ja jakaś niespecjalna w tych zdrobnieniach;-)
Jestesaniołkiem, jak widać remoncik już na finiszu, to w końcu sobie odpoczniesz... ja to dzisiaj przy prasowaniu się poryczałam:dry:, dlatego przytulam mocno:tak:
A o co chodzi z ta listą Weronki:confused:

Chciałabym Wam złożyć życzenia wspaniałych Świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie bliskich i kochających osób, z dala od przyziemnych spraw i oczywiście mokrego Dyngusa

wielkanoc9..jpg
pencil.png

Ja jak karmilam synka piersia to zawsze z drugiej mi lecialo,i pod druga piers podstawialam szklanke,dzieki temu uzbieralam trroche pokarmu i on sie nie marnowal,przelewalam go butelki i jak musialam wyjsc na pare godzin to zawsze ten pokarm byl,gdybym nie zdazyla wrocic na czas do domu i nakarminc malego
Właśnie to sobie wyobraziła - musiało komicznie wyglądać;-) No, ale najważniejsze, że się zapasy nie marnowały:-)
U mnie nada zero siary i mimo big cycków martwię się o pokarm, moja mam nie karmiła, jej siostra również nie:-(

Moje drogie nie wiem czy bede dostepna w najblizszych dniach w zwiazku z tym za pamieci:

▒▒▒____________▒
_▒▒▒__________▒▒
▒▒░▒________▒░▒
▒▒░▒▒_____▒▒░▒WESOŁEGO
▒▒░░▒____▒▒░ ▒ALLELUJA
▒░░░▒___▒▒░░▒
▒░░░▒__▒▒░░▒
▒░░ ▒__▒░▒▒░▒
▒▒░▒__▒▒▒░▒▒
_▒░░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░ ▒
__▒░(◒░░░░░(◒ ▒▒▒▒
_▒░░░░░░░░░ ▒░░░░▒
_▒░░░░;░░░;░░▒░░░░░▒
_▒▒░░░;█ █;░▒▒░░░░░░▒
▒░▒▒░░""█"░▒▒░░░░░░░▒_
▒░░░▒░░░░▒░░░░▒░░░▒ ▒░
▒▒░░░▒▒▒▒░░░░▒░░░▒▒░▒
▒░░░░░░░░░░░▒▒░░░░▒░▒
▒▒░░░░░░░▒░▒▒░░░░░▒░▒
_▒▒░▒▒░░░▒░▒░░░░░░▒░▒
__▒▒░▒▒░░▒░ ▒░░░░░▒░▒
__▒▒░░▒░░▒░░▒░░░░░▒▒
__▒▒░▒▒░▒░░░ ▒░▒▒░░▒
_▒░░░▒░▒░▒░░▒▒▒▒▒▒
▒▒░▒░▒▒&&▒▒▒▒▒▒

Życzę Zdrowych i Wesołych Świąt
Wielkiej Nocy...
niechaj z własnej woli,
a Boskiej mocy,
będzie to czas
spędzony w gronie rodzinnym,
pełen radości miłości,wesoły uroczy.
Niech na Waszych stołach
nie zabraknie jajka święconego,
w poniedziałek Wam życzę
dyngusa mokrego ,
a przede wszystkim nastroju miłego
zdrowia i humoru dobrego.

witam dziewczynki widzę że jestem dzisiaj pierwsza. chciałabym skorzystać z okazji i złożyć wam najserdeczniejsze życzenia gdyż jak tylko upiekę babkę która już się kręci w mikserze to jadę na IP bo od 6 mam jakieś dziwne kłucia w dole brzucha tak jakby kolka i powtarza mi się to co jakieś 15 min 20 min no i do tego już 3 razy byłam na kibelku... zobaczymy jak się akcja rozwinie. Jakby co to mam zapisany numer do Wronki i Dagi i jakby coś się działo to napiszę smska. Świąteczne buziaki;-)
1132..jpg

Witam Wielkosobotnio

Jednak żadna dziecina nie obstawiła wczorajszego dnia... no chyba że któraś z tych utajnionych.
Teściowa właśnie zaoferowała zafarbowanie jajek w łupinach więc korzystam. Potem musze przybrać koszyczek na święconkę i pójdę z chlopakami a co! Skoro Marek się nie wybiera do nas to ide do kościola...może wyprosze o ten poród :-p

Miłego dnia. Będę co jakiś czas zaglądać

dzien dobry. 3 dniowej produkcji napewno nie nadrobie, przedwczoraj poczytałam kilka stron co u Was ale i to nie do końca bo net padł i ja też już z złegosamopoczucia. wczoraj miałam porzadki po remoncie okien-mama mi pomogła i zakupy na świeta.
dziś cała noc nie przespana ze mną co raz gorzej , wiązadła bolą przy kazdym ruchu, chodze jak kaczka, wczoraj w sklepie wszyscy mnie mijali-nawet ci staruszkowie i te spojrzenia jejjjjj. dziś już myślałam ze w nocy coś się zacznie ale niccc!!!!
od rana na nogach jestem robie koszyczek , i cos pomału szykuje na święta by było przy czym przy stole usiąść. na śniad wielkanocne wybieramy się do moich rodziców a 2 dzień w domku.

WESOŁEGO ALLELUJA WSZYSTKIM ŻYCZĘ
JAKBY coś się u mnie działo dam znać przez sms ...ale mam nadzieję ze jeszcze troche ponoszę ten brzuszek

reklama
witam dziewczynki:-)

widzę że żadnego wielkanocnego jaja niespodzianki poki co nie ma...

nie wiem kiedy uda mi się do Was zajrzeć, się okazało że obiad wielkanocny mam dziś, a u mnie jeszcze taki syf, i nic nie gotowe:-( ehhh a taką miałam nadzieję ze mnie przygotowywanie świąt ominie w tym roku...

Już teraz składam Wam najserdeczniejsze życzenia, spokojnych, radosnych Świąt w rodzinnym gronie, pomyslnego rozwoju "spraw porodowych", zdrowych, slicznych bobasków i mokrego dyngusa płodowego:-)
http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf

Do góry