reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

I jak tam Kwietnioweczki Kochane?? Jak sie czujecie??......

reklama
Dzis najbardziej "niechciana" przeze mnie data na porod. Termin mialam na jutro , i cala ciaze martwilam sie by tylko dzis nie urodzic. Od rana w tv trabia tylko o rocznicy smierci JPII, jakby Polinka miala sie dzis urodzic fatlne te urodziny w przyszlosci by miala:baffled:

Dziewczynki, czytam prawie na bierzaco, choc z odpisywaniem juz trudniej. Przykro mi, ze tak sie zastopowalo u nas, i zaden Dziec z tych najblizej terminem na swiat nie chce przyjsc. Pozostaje tylko uzbroic sie w cierpliwosc i jeszcze odrobinke zaczekac. Wiem, wiem, teraz to juz Wam sie ciagnie jak cholera.... Buziam wszystkie.

My nadal spacerku nie zaliczylismy!!!!! Jestem zla na ta pogode jak cholera bo zimno, wieje i prawie caly czas mzy! A tak mi sie marzy juz wypad furakiem i dumne prezenie sie i chwalenie Polusia.

Kingunia- zdrowka, i pomyslnosci, oby Dzidzia jak najradosniej wypelnila cale Twoje zycie....

torti..jpg

Kingunia dużo dużo dużo dużo.... zdrówka i wszystkiego naj!!!!:-p:-D

zauwazyłam ze coś że mnie sie tam sączy ale nie wiem czy to normalna wydzielina czy moze cos innego....:cool:

Mi w tym tygodniu skończyło się sączyć. W tamtym nie nadążałam wkładek zmieniać:baffled:
To nie wody -przynajmniej u mnie -bo w nocy sucho i jak się położę nic się nie sączy.
Czytałam że jeśli byłyby to wody to jak się położysz i główka już tak mocno nie przylega powinno lecieć więcej:sorry2: Zawsze też można kupić test w aptece -3 paski ok 50-60 zł.

Ostatnia edycja:
KINGUNIA
100 lat i wspaniałego porodu!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak:

no to wstalam wlasnie z drzemki, uspalam Hanusie, wypilam kawusie czytajac Was
i lece obierac ziemniaki na te placki bo jak Hania wstanie to szybki obiadek i nA 16 WIZYTA U GINA :tak:

Dziewczynki...mam dylemat. Dostaje co chwila wiadomości na PW,aby dopisac kogos na liste kwietniówek. Jednak są to laski które albo w ogóle nie udzialają sie u Nas, albo napisały może ze 2 posty...kiedys tam. Sama juz nie wiem, pomóżcie podjac decyzje....dopisywac czy nie??
popieram by nie dopisywac jak nie znasz
a tym bardziej bym byla ostrozna przy dodawaniu praw na wejscie na zamkniety ale to juz w strone Aniam uwaga

mmmmmm,obudziłam się a tu mąż śniadanko mi zrobił,pozmywał,zaraz ''kulkę''czyt.mnie na zakupy ''wywiezie''...ja ja lubię jak on jest w domu,jeeeezu...szkoda,że tak rzadko się zdarza...
no wlasnie......
mój tez ma wolne wczoraj i dzis opieka nad dzieckiem
bo ja bym z tą moją Hanią już nie dala rady, nocki zarwane, utrapienei z inhalacjami itp. przynajmniej dzis w dzien troszke pospalam a maz w tym czasie z Hania mieszkanko wysprzatali :tak::-) od razu sie czuje ze mezus w domku :tak:

Witam i ja;-)
Przez deszcz, ból w dole brzucha i salsę tańczoną przez Lenkę nie mogłam zasnąć do 3:00 i wstałam o 10:20:sorry:
no proszę rośnie w brzuszku tancereczka salsy po mamusi :)

A po powrocie do domu... o zgrozo!!! nie jestem przyzwyczajona do dzieci w chacie, a tam dwie krzyczace w niebogłosy siostrzenice!!!:baffled: Ramki ze zdjeciami wiszace za nisko powykrzywiane w cztery strony świata, szafy na ościerz, wszystko wywleczone na podłogę... pierwsza myśl- czas przystosowac lokum do dziecka :szok:
no to odbyłas Kochana chrzest bojowy :) ;-)

widze ze Daga i Wronka dalej walczą z brzusiami a dziciaczki uparte ze hoho
a swoją drogą jestem ciekawa która z Waszej świętej trójcy pierwsza urodzi ? Kwiatuszek?Daga?Wronka?:cool2:ja obstawiam nie wiem czemu , takie mam przeczucie..

no to kogo obstawiasz?
bo cos Ci w poscie wcieło i teraz nie wiem :)

Mi w tym tygodniu skończyło się sączyć. W tamtym nie nadążałam wkładek zmieniać:baffled: To nwody -przynajmniej u mnie -bo w nocy sucho i jak się położę nic się nie sączy.
Czytałam że jeśli byłyby to wody to jak się położysz i główka już tak mocno nie przylega powinno lecieć więcej:sorry2: Zawsze też można kupić test w aptece -3 paski ok 50-60 zł.
no wlasnie mi sie saczy 3 dzien ale jak leze to sie nei nasila i po nocce nei jestem jaks szczegolnie zalana wiec sie nie nastawiam
w ogole musiala by jakas niagara przez mnie przeleciec zebym sie nastawila :)

Paulka ja też widze kwiatka i się domyśliłam podtekstu...ale musisz Kwiatuszkowi wybaczyć bo zarwana kolejna nocka to nic przyjemnego i ma opóźnione myślenie włączone ;-)

Dziewczyny DZIĘKUJE za piękne torty, kwiatki i życzenia!!! No to małą uroczystość można zacząć ale bez szaleństw bo jak Katik zauważyła dziś V rocznica śmierci Jana Pawła II. Jest to dla mnie tym bardziej wyjątkowy dzień;-) a że jestem z Krakowa to zawsze w ten dzień jadę pod kurię- niezapomniane przeżycie....

reklama
Do góry