reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien dobry:)
Witam się nadal 2w1.
Jak ja nie nawidze nocy, ostatnio nie moge spać, buki strasznie bolą i już nie wiem jak się ułożyć:-(. Dobrze że już dzień ale by było fajnie jakby to była już ostatnia noc z brzucholkiem:tak:.
Super że Maonka ma już malutką przy sobie:-), długo się bidulka męczyła.
ja ostatnio mam odwrotnie, z utęsknieniem czekam na wieczór i noc, aby móc to wszystko przespac....:(

ps. Alicja maonkowa na "rozpakowanych"

reklama
witam dzieweczki!!

super że mamy kolejnego bimbaska!!

dagsila
na pewno już niedługo, poczekaj na święta, dorzuć jeszcze parę kg i dopiero, a nie tak że wszystko w szpitalu zostawisz, tak być nie może:-)

u mnie znów nocka udana, tylko 2 razy siku, Jerz grzecznie spał, normalnie korzystać z życia a nie rodzić:) mam nadzieję że Hubertusek się śpieszył nie będzie, bo jeszcze mi sporo spraw zostało do załatwienia, inspektorka z pozwolenia na budowę się strasznie czepia, wpisaliśmy studnię i ta sobie wymyśliła że ona chce wiedzieć że tam woda bedzie, a nikt tego przecież nie wie, odwiert próbny kosztuje 100 za metr a cała gotowa studnia 300, normalnie mnie trafi, chyba zaniosę jej zaświadczenie od różdżkarza...

ale humor mi dopisuje więc nie jest tak zle:-)

miłego dzionka pełnego dzidziulów:)

Ewka nie ma to jak urzędnicy. My teraz siedzimy w kafelkach, wybieramy, przebieramy, wymyślamy. A niby mieliśmy zacząć remont na przełomie grudnia i stycznia. lajf:)

Dziewuszki, czy Wy możecie spać? Ja sie bardzo wcześnie budzę. A co najgorsze, wczoraj, jak szłam na zajęcia, to mnie obudził budzik
i ledwo wstałam. Dziś, kiedy nigdzie iść nie muszę, sama z siebie o 5 i już zasnąć nie mogłam.

... ale fakt cierpimy na brak męskich bąbli. Ale z nich to chyba geltelmeni...

hehe, maminsynusie już w brzusiach mamy nie chcą opuścić :-):-):-)

Hej Kochane,

Maonkowa Księżniczka ma złoto w klasyfikacji "Pierwsze Kwietniowe Dziecię w Kwietniu" :-) i powinna mieć na imię Prima Aprillis :-). Taki numer wszystkim wywinąć... Dobrze, że już są po wszystkim....

I ja się witam:-)
Jeszcze raz gratulacje dla Maonki:-)

U mnie kolejna nocka przespana, tylko 2 razy na siku:-) Śmieję się, że może mała mi daje chwilę wytchnienia jeszcze przed porodem i nie przespanymi nockami:tak:

U nas pogoda beznadziejna - znów szaro, buro i do tego tylko 6 stopni!!Aż się nic nie chce robić.

Miłego dnia życzę i czekamy na kolejnego bobaska:-)

Ja się witam -będę zaglądała jeszcze ale już teraz przesyłam życzenia dla każdej mamusi:-)
Życzę Wam by na tę Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił za Ciebie zając,
baranek potem posprzątał stoły,
a żeby Tobie zostały tylko...
obżarstwo i pierdoły!
Zobacz załącznik 232011

Dagsila Ty już mam nadzieję rodzisz;-)

Witam się 2w1 na szczęście

Wczoraj mnie już tak skurcze łapały i w ogóle, że myślałam, że do szpitala pojadę:baffled::baffled:, ale na szczęście przeszło. Chyba faktycznie tylko leżenie mi pozostało jak chcę do 38 tygodnia wytrzymać.
Na szczęście nocka dzisiaj lepsza, nawet w miarę przespana. Dzisiaj koleżanka na kawę wpadnie i dużo pracy mam, więc jakoś dzionek mi zleci.

super , ze Maonka ma już swoją córcię przy sobie...
a swoją drogą Adaś to jedyny rodzynek narazie... może teraz czas na jakiegoś chłopaczka?;-)
(

o tym samym sobie wczoraj pomyślałam, leniwi Ci nasi panowie. I nawet taki wysyp małych kobietek ich nie mobilizuje:-)

Aniez no właśnie nie wiedziałam jak to jest z tym czasem po odejściu wód. Bo mnie przebili pęcherz płodowy przy porodzie już. A rodziłam od poczatku bóli do wyjścia młodego 3 godziny 10 minut!!! Więc wybaczcie że nie wiem ;-)

Ale się super miałaś. Też tak chce. Ja rodziłam około 13 godzin, mam nadzieje, że teraz przy drugim dziecku pójdzie szybciej.

To która dzisiaj dziewczyny????

reklama
Do góry