reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzien dobry:)
Witam się nadal 2w1.
Jak ja nie nawidze nocy, ostatnio nie moge spać, buki strasznie bolą i już nie wiem jak się ułożyć:-(. Dobrze że już dzień ale by było fajnie jakby to była już ostatnia noc z brzucholkiem:tak:.
Super że Maonka ma już malutką przy sobie:-), długo się bidulka męczyła.
ja ostatnio mam odwrotnie, z utęsknieniem czekam na wieczór i noc, aby móc to wszystko przespac....:(

ps. Alicja maonkowa na "rozpakowanych"

reklama
witam dzieweczki!!

super że mamy kolejnego bimbaska!!

dagsila
na pewno już niedługo, poczekaj na święta, dorzuć jeszcze parę kg i dopiero, a nie tak że wszystko w szpitalu zostawisz, tak być nie może:-)

u mnie znów nocka udana, tylko 2 razy siku, Jerz grzecznie spał, normalnie korzystać z życia a nie rodzić:) mam nadzieję że Hubertusek się śpieszył nie będzie, bo jeszcze mi sporo spraw zostało do załatwienia, inspektorka z pozwolenia na budowę się strasznie czepia, wpisaliśmy studnię i ta sobie wymyśliła że ona chce wiedzieć że tam woda bedzie, a nikt tego przecież nie wie, odwiert próbny kosztuje 100 za metr a cała gotowa studnia 300, normalnie mnie trafi, chyba zaniosę jej zaświadczenie od różdżkarza...

ale humor mi dopisuje więc nie jest tak zle:-)

miłego dzionka pełnego dzidziulów:)

Ewka nie ma to jak urzędnicy. My teraz siedzimy w kafelkach, wybieramy, przebieramy, wymyślamy. A niby mieliśmy zacząć remont na przełomie grudnia i stycznia. lajf:)

Dziewuszki, czy Wy możecie spać? Ja sie bardzo wcześnie budzę. A co najgorsze, wczoraj, jak szłam na zajęcia, to mnie obudził budzik
i ledwo wstałam. Dziś, kiedy nigdzie iść nie muszę, sama z siebie o 5 i już zasnąć nie mogłam.

... ale fakt cierpimy na brak męskich bąbli. Ale z nich to chyba geltelmeni...

hehe, maminsynusie już w brzusiach mamy nie chcą opuścić :-):-):-)

Hej Kochane,

Maonkowa Księżniczka ma złoto w klasyfikacji "Pierwsze Kwietniowe Dziecię w Kwietniu" :-) i powinna mieć na imię Prima Aprillis :-). Taki numer wszystkim wywinąć... Dobrze, że już są po wszystkim....

I ja się witam:-)
Jeszcze raz gratulacje dla Maonki:-)

U mnie kolejna nocka przespana, tylko 2 razy na siku:-) Śmieję się, że może mała mi daje chwilę wytchnienia jeszcze przed porodem i nie przespanymi nockami:tak:

U nas pogoda beznadziejna - znów szaro, buro i do tego tylko 6 stopni!!Aż się nic nie chce robić.

Miłego dnia życzę i czekamy na kolejnego bobaska:-)

Ja się witam -będę zaglądała jeszcze ale już teraz przesyłam życzenia dla każdej mamusi:-)
Życzę Wam by na tę Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił za Ciebie zając,
baranek potem posprzątał stoły,
a żeby Tobie zostały tylko...
obżarstwo i pierdoły!
Zobacz załącznik 232011

Dagsila Ty już mam nadzieję rodzisz;-)

Witam się 2w1 na szczęście

Wczoraj mnie już tak skurcze łapały i w ogóle, że myślałam, że do szpitala pojadę:baffled::baffled:, ale na szczęście przeszło. Chyba faktycznie tylko leżenie mi pozostało jak chcę do 38 tygodnia wytrzymać.
Na szczęście nocka dzisiaj lepsza, nawet w miarę przespana. Dzisiaj koleżanka na kawę wpadnie i dużo pracy mam, więc jakoś dzionek mi zleci.

super , ze Maonka ma już swoją córcię przy sobie...
a swoją drogą Adaś to jedyny rodzynek narazie... może teraz czas na jakiegoś chłopaczka?;-)
(

o tym samym sobie wczoraj pomyślałam, leniwi Ci nasi panowie. I nawet taki wysyp małych kobietek ich nie mobilizuje:-)

Aniez no właśnie nie wiedziałam jak to jest z tym czasem po odejściu wód. Bo mnie przebili pęcherz płodowy przy porodzie już. A rodziłam od poczatku bóli do wyjścia młodego 3 godziny 10 minut!!! Więc wybaczcie że nie wiem ;-)

Ale się super miałaś. Też tak chce. Ja rodziłam około 13 godzin, mam nadzieje, że teraz przy drugim dziecku pójdzie szybciej.

To która dzisiaj dziewczyny????

reklama
Do góry