reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Jest jeszcze Tomek Amorka... ale fakt cierpimy na brak męskich bąbli. Ale z nich to chyba geltelmeni... jednak mogli by dooopy ruszyć...super , ze Maonka ma już swoją córcię przy sobie...
a swoją drogą Adaś to jedyny rodzynek narazie... może teraz czas na jakiegoś chłopaczka?;-)
ja nie mogę spac, ciągle mnie ciągnie...:-(kiepsciutko się czuje:-(
Witam z samego rana.
Mąż zbierał się do pracy i się obudziłam no i oczywiście nie zasnęłam już...
Super że sa wieści od Maonki. Tylko kurcze długo to trwało od odejścia wód. Bo pisała że o 3 w nocy jej odeszły a o 21 urodzila... nie wiedziałam ze to tak można i że to bezpieczne dla dziecka...
He he he he jestem dzisiaj pierwsza...
Ostatnia edycja:
kurcze, pełne 40 tygodni......
heh zaczynalam tu pisac w 5tc.... czyli juz marudze Wam 35 tygodni... ale to zlecialo... tylko ta moja Ola moglaby sie dzisiaj zmobilizowac i pokazac swiatu swoja najsliczniejsza na swiecie buzie :-)
zeby to sie tak dalo...
heh zaczynalam tu pisac w 5tc.... czyli juz marudze Wam 35 tygodni... ale to zlecialo... tylko ta moja Ola moglaby sie dzisiaj zmobilizowac i pokazac swiatu swoja najsliczniejsza na swiecie buzie :-)
zeby to sie tak dalo...
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Witam się nadal 2w1.
Jak ja nie nawidze nocy, ostatnio nie moge spać, buki strasznie bolą i już nie wiem jak się ułożyć:-(. Dobrze że już dzień ale by było fajnie jakby to była już ostatnia noc z brzucholkiem.
Super że Maonka ma już malutką przy sobie:-), długo się bidulka męczyła.
Jak ja nie nawidze nocy, ostatnio nie moge spać, buki strasznie bolą i już nie wiem jak się ułożyć:-(. Dobrze że już dzień ale by było fajnie jakby to była już ostatnia noc z brzucholkiem.
Super że Maonka ma już malutką przy sobie:-), długo się bidulka męczyła.
kurcze, pełne 40 tygodni......
zeby to sie tak dalo...
Dagsila życzę ci tego z całego serca w te święta ))
Aga widzę,że nie tylko mnie dziś mąż obudził ;-)
Super,że są dobre wieści od Maonki
A tak wogóle to witam się z Wami!
Od dziś mamy gości więc będę miała mniej czasu na BB.
Czas dziś na dalsze zakupy przedświąteczne, dobrze,że mamcia zrobi nam większość potraw świątecznych no i szwagierkę będę miała w domu do pomocy. Idę piec wronkową babkę.
Miłego dnia!!!!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ano Kittek ale powiem ci że to chyba znowu mi się mega instynkt macierzyński włączył bo dawno tak nie było. Do tej pory jedyne co mnie było w stanie obudzić to popłakujący/wołający/kaszlący Janek.
Kurde znowu mnie wszystko boli tam na dole i plecy do połowy...
Kurde znowu mnie wszystko boli tam na dole i plecy do połowy...
aniez
Fanka BB :)
Witam o porannej (szaroburej we Wrocku) godzinie :-(
Super, że Maonkowa Prima Apriliska w końcu jest na świecie
Wody mogą odejść duuużooo przed porodem, ale jeśli odejdą to trzeba jechać do szpitala (szczególnie szybko, jeśli są zielone). No a porody SN (szczególnie te pierwsze) niestety bywają długie (Maonka i tak zmieściła się w jednej dobie od odejścia wód- bywa dłużej). Ciekawe, czy zakończyli CC, czy dała radę 'wypchnąć' maleńką sama.
Wczoraj miałam plan, żeby Kubę zostawić dziś w domku, ale jak mój mąż obudził stworka, to zaraz potem stwierdził, że plan jest kiepski, bo Kuba ma humor pt. ZNISZCZYĆ DZIEŃ KAŻDEMU KOGO SPOTKAM... no i właśnie są w drodze do żłobka
Super, że Maonkowa Prima Apriliska w końcu jest na świecie
Wody mogą odejść duuużooo przed porodem, ale jeśli odejdą to trzeba jechać do szpitala (szczególnie szybko, jeśli są zielone). No a porody SN (szczególnie te pierwsze) niestety bywają długie (Maonka i tak zmieściła się w jednej dobie od odejścia wód- bywa dłużej). Ciekawe, czy zakończyli CC, czy dała radę 'wypchnąć' maleńką sama.
Wczoraj miałam plan, żeby Kubę zostawić dziś w domku, ale jak mój mąż obudził stworka, to zaraz potem stwierdził, że plan jest kiepski, bo Kuba ma humor pt. ZNISZCZYĆ DZIEŃ KAŻDEMU KOGO SPOTKAM... no i właśnie są w drodze do żłobka
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez no właśnie nie wiedziałam jak to jest z tym czasem po odejściu wód. Bo mnie przebili pęcherz płodowy przy porodzie już. A rodziłam od poczatku bóli do wyjścia młodego 3 godziny 10 minut!!! Więc wybaczcie że nie wiem ;-)
reklama