reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
maz maonki sie odezwal. od ok godz maja coreczke. szczegolow oprocz tego ze wszystko ok nie znam. jutro bedziemy drazyc temat dalej :-)

ale mam wyczucie weszłam na chwilkę a tu niespodzianka super że malutka Ala jest już na świecie mogę teraz spokojnie iść spać! dobranoc brzuchatki

maz maonki sie odezwal. od ok godz maja coreczke. szczegolow oprocz tego ze wszystko ok nie znam. jutro bedziemy drazyc temat dalej :-)

Miałam nosa żeby wejść na forum przed snem :-)
Super wieści... niech Maonka odpocznie, a jutro na pewno da znać co i jak ;-)
Prima Aprilisowy dzieciaczek rozpiął worek kwietniówkowych dzieciaczków... czas na resztę... :-D

dzidzie sie rodza, dzidzie sie rodza!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze!!!!

Kochane - rodzice do nas przylecieli, dzis dzien zabiegany, ale mam nadzieje ze juz wkrotce troche mnie odciaza a ja bede mogla troche na BB pobuszowac :D :D :D

Dziewczynki, rozpakowujcie sie szybko. To tak milo czytac ze ktoras ma swoje malenstwo juz u boku!

reklama
Ella, daj znać co po wizycie pani od laktacji... 3mam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i za Ciebie, ze tak dzielnie walczysz o naturalne karmienie:tak:
Kwiatuszku, biedna Hela... tyle lekarstw na te potworne choróbska:no: może warto pomyśleć o szczepionkach uodparniających jeśli często wam choruje córcia w tym okresie:confused:

Bardzo się cieszę, ze w końcu są wieści od Maonki... według obliczeń od odejścia wód do porodu trochę czasu zeszło... zajrzę jutro zobaczyć więcej info

i niech nam się w końcu dobrze śpi:-)

Do góry