AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Justa zdjęcia na zamkniety!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie....??? tez trochę w szoku jestem.... Mysmy kapali Weronike zaraz po wyjsciu ze szpitala, nawet na polożną nie czekaliśmyJusta to Ty ją pierwszy raz kąpałaś od urodzenia?
A połoznej u mnie nie było wogóle bo powiedziałam że sobie nie zycze obcych w domu
Gosia nie lubie u chinczykow kupowac bo te ich rzeczy sa tanie bo sa kiepskiej jakosci,takze nie bardzo mnie te ich sklepy przekonuja,a jak jeszce slysze chinczyka wolajacego bonio lub balato ( barato - tanio ) to juz wogole nie mam ochoty wejsc do tych ich bazarkow
:-)
ja mam ten do buzi przykladanyOj Kwiatuszku niezłą baterię dostaje Hania...
Jaki masz inhalator?? taki że trzeba z buzią w nim siedzieć czy taki co paruje i nadstawia się nochal?? Bo może zrób tak jak ja robiłam jak byłam z Jankiem w szpitalu na wziewne zapalenie krtani. Puszczałam bajkę, brałam na kolana albo siedział w łóżeczku i inchalator pod nos. Jak nie chciał to wyłączałam bajkę... Miał wtedy półtorej roku...
moj maz choruje bardzo czesto bo jest alergikiemJa tez nie lubie bazarów a fujjj ... a butów to już wogóle bym nie kupiła żadnych na rynku . Wole iść do lumpa się ubrac niż na bazar .
Jedyne co kupiłam to koszule do szpitala bo i tak je wywale po przyjsciu do domu i gacie zamiast tyvh jednorazowych . ale tez nabyłam u Polaków he he
Kwiatku - biedna Hania jak skończy jej sie ta choroba spróbuj ją podfaszerowac probiotykami troszkę żeby wzmocnic ten organizm . Dawaj jej te osłonowe co do antybiotyku ale nie dwa tyg tylko miesiąc lub dwa . I do tego actimele , kefiry itp. Może troszkę jej to pomóc a nie zaszkodzi napewno . Bo biedna tak choruje . Mój siedzi na inhalacjach ale jak leci baja