reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Filonka nie załamuję się tylko z mężem działamy :-p a przygotowane mam wszystko i czekam, czekam...ale już widze że to typowy baran bedzie... uparty jak tatuś :-p jak się na coś uprze to i koniami nie poradzisz :-p a co do wychodzenia to racja... samo wyjdzie... w odpowiednim czasie...tylko że ja mam już dość. Męczę się fizycznie strasznie. No nic jak mnie do jutra do 13 nic nie ruszy to na 13:45 mam kontrolę. Zobaczymy co lekarz powie.

A teraz kobietki kochane ide spać. Kolorowych snów

reklama
Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia :-D Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę :sorry2:
u mnie to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala spi po okolo 4 godziny, ale jak sie wybudzi to przewijanie, i znow karmienie ktore trwa okolo godzinki lacznie z odbijaniem, potem lece cos w domu zrobic, bo swieta za pasem, tu posprzatac, tam wyprac, poprasowac...
Brak mi czasu!!!!!!!!!!!

Katik i Justa- Jak tam z PUPPP?????????? - Przeszło??????????????? :)
aaaa szlag by to chiolerstwo trafil!!!!
Juz mi sie tym rzygac chce! Po porodzie wszystko sie nasililo, cialo wygladalo koszmarnie.
To np moja opuchnieta noga - lydka kolano i udo...
http://www.fotosik.pl
Zobacz załącznik 230798a tak wygladalo wszystko z wyjatkiem stop, plecow i piersi...no i twarzy. Reszta swedziala, piekla i pokryla sie takim gownem.
Kolo srody zaczelo ustepowac, w piatek te wszystkie krosty zaczely sie wysuszac, i zrobila sie taka zaschla skora jak u jakiegos gada. Smaruje i smaruje... a wczoraj w nocy obudzilam sie znow drapiac sie po nogach, i rekach, dzis krosty wychodza znow na cale cialo!!!!!!!!!!
Dermatolog mowil ze moze zaniknac zaraz po porodziel, albo ciagnac sie kilka tygodni. I chyba ta druga wersja bedzie u mnie.

Katik, wspolczuje!! wyglada nieciekawie, nie chce nawet myslec jakie to musi byc dla Ciebie uczucie... mam nadz, ze szybko przejdzie!!

Katik- masakra z tym Puppp :szok::-:)-:)-(

Idę właśnie spać...ciekawe na jak długo...zgaszę światło i sie zacznie "zabawa"- jak co noc ;-):sorry2:

Powiem Wam jedno- ZAKOCHAŁAM SIĘ W SWOJEJ CÓRCE!!!! Leży to to takie małe, rozsiewa swój niepowtarzalny zapach w całym domu, wyma****e maleńkimi stópkami i łapkami, mruga tymi słodkimi błyszczącymi rezolutnymi ślepkami, robi minki, sznuruje te maleńkie usteczka w przeuroczy dziubek, a ja stoję i gapię się jak urzeczona, albo płacze ze szczęścia... niesamowite jest bycie mamą... :-D:-D:-D:-D
Po raz kolejny (odkąd poznałam swojego Męza) jestem tak niewyobrażalnie szczęśliwa!!!! :-D ...ale wy-Mamy doskonale wiecie jakie to uczucie! :-) i ciesze się że lada moment każda z Was je pozna!!!:tak:

Dobranoc ;-)
Jutro jade szwy wyciągać :tak:

ella pieknie to napisalas.Po przeczytaniu takiego postu jeszcze bardziej sie chce byc w koncu ta mamusia.:-):-):-)Tylko pozazdroscic,ze macie juz te cudnosci przy sobie.
Ale na kazda przyjdzie pora.Kwestia czasu.:tak:

katik faktycznie to pupp strasznie wyglada.To dobrze ze zejdzie to dziadostwo,bo jak by to zostalo loooo matko.Bidulko sie nacierpialas:no:

zielona a co Ty jeszcze nie spakowana.Matko ja juz jakies dwa tygodnie spakowana,ale jestem za bardzo przewrazliwiona chyba.

Dobranoc wszystkim kolorowych snow.:-)

Syn nasz podjął w końcu za nas decyzje jeśli chodzi o imię dla Małej:-):-) Będzie Alicja, on tak wszystkim rozpowiada, więc postanowiliśmy się z nim zgodzić, tym bardziej, że to też była jedna z naszych opcji.

Syn ma gust. :-) Gratuluje pomysłu :-):-):-) My na Alicję byliśmy zdecydowani na długo, długo przed ciążą.

Katik Współczuję, że to dziadostwo jeszcze nie odpuściło. :-:)-:)-:)-(

Ella cudowny opis Twojej miłości. Pięknie to napisałaś.

Dobranoc wszystkim

Gosiek, bo widzisz, ze mna to jest tak, ze najlepiej dzialam pod presja. Wszystko zawsze zostawiam na ostatnia chwile i jakos wtedy najlepiej mi wychodzi. Jak zaczne cos robic przed czasem, to zwykle o polowie rzeczy zapominam.

reklama
ja znów spać nie mogę.boli mnie coś w klacie...nie lubię nocy...wszystko dookoła umiera...tylko mój falujący brzuch ŻYWY-w dzień i w nocy ;-)

Do góry