reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Filonka nie załamuję się tylko z mężem działamy :-p a przygotowane mam wszystko i czekam, czekam...ale już widze że to typowy baran bedzie... uparty jak tatuś :-p jak się na coś uprze to i koniami nie poradzisz :-p a co do wychodzenia to racja... samo wyjdzie... w odpowiednim czasie...tylko że ja mam już dość. Męczę się fizycznie strasznie. No nic jak mnie do jutra do 13 nic nie ruszy to na 13:45 mam kontrolę. Zobaczymy co lekarz powie.

A teraz kobietki kochane ide spać. Kolorowych snów

reklama
Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia :-D Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę :sorry2:
u mnie to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala spi po okolo 4 godziny, ale jak sie wybudzi to przewijanie, i znow karmienie ktore trwa okolo godzinki lacznie z odbijaniem, potem lece cos w domu zrobic, bo swieta za pasem, tu posprzatac, tam wyprac, poprasowac...
Brak mi czasu!!!!!!!!!!!

Katik i Justa- Jak tam z PUPPP?????????? - Przeszło??????????????? :)
aaaa szlag by to chiolerstwo trafil!!!!
Juz mi sie tym rzygac chce! Po porodzie wszystko sie nasililo, cialo wygladalo koszmarnie.
To np moja opuchnieta noga - lydka kolano i udo...
http://www.fotosik.pl
Zobacz załącznik 230798a tak wygladalo wszystko z wyjatkiem stop, plecow i piersi...no i twarzy. Reszta swedziala, piekla i pokryla sie takim gownem.
Kolo srody zaczelo ustepowac, w piatek te wszystkie krosty zaczely sie wysuszac, i zrobila sie taka zaschla skora jak u jakiegos gada. Smaruje i smaruje... a wczoraj w nocy obudzilam sie znow drapiac sie po nogach, i rekach, dzis krosty wychodza znow na cale cialo!!!!!!!!!!
Dermatolog mowil ze moze zaniknac zaraz po porodziel, albo ciagnac sie kilka tygodni. I chyba ta druga wersja bedzie u mnie.

Katik, wspolczuje!! wyglada nieciekawie, nie chce nawet myslec jakie to musi byc dla Ciebie uczucie... mam nadz, ze szybko przejdzie!!

Katik- masakra z tym Puppp :szok::-:)-:)-(

Idę właśnie spać...ciekawe na jak długo...zgaszę światło i sie zacznie "zabawa"- jak co noc ;-):sorry2:

Powiem Wam jedno- ZAKOCHAŁAM SIĘ W SWOJEJ CÓRCE!!!! Leży to to takie małe, rozsiewa swój niepowtarzalny zapach w całym domu, wyma****e maleńkimi stópkami i łapkami, mruga tymi słodkimi błyszczącymi rezolutnymi ślepkami, robi minki, sznuruje te maleńkie usteczka w przeuroczy dziubek, a ja stoję i gapię się jak urzeczona, albo płacze ze szczęścia... niesamowite jest bycie mamą... :-D:-D:-D:-D
Po raz kolejny (odkąd poznałam swojego Męza) jestem tak niewyobrażalnie szczęśliwa!!!! :-D ...ale wy-Mamy doskonale wiecie jakie to uczucie! :-) i ciesze się że lada moment każda z Was je pozna!!!:tak:

Dobranoc ;-)
Jutro jade szwy wyciągać :tak:

ella pieknie to napisalas.Po przeczytaniu takiego postu jeszcze bardziej sie chce byc w koncu ta mamusia.:-):-):-)Tylko pozazdroscic,ze macie juz te cudnosci przy sobie.
Ale na kazda przyjdzie pora.Kwestia czasu.:tak:

katik faktycznie to pupp strasznie wyglada.To dobrze ze zejdzie to dziadostwo,bo jak by to zostalo loooo matko.Bidulko sie nacierpialas:no:

zielona a co Ty jeszcze nie spakowana.Matko ja juz jakies dwa tygodnie spakowana,ale jestem za bardzo przewrazliwiona chyba.

Dobranoc wszystkim kolorowych snow.:-)

Syn nasz podjął w końcu za nas decyzje jeśli chodzi o imię dla Małej:-):-) Będzie Alicja, on tak wszystkim rozpowiada, więc postanowiliśmy się z nim zgodzić, tym bardziej, że to też była jedna z naszych opcji.

Syn ma gust. :-) Gratuluje pomysłu :-):-):-) My na Alicję byliśmy zdecydowani na długo, długo przed ciążą.

Katik Współczuję, że to dziadostwo jeszcze nie odpuściło. :-:)-:)-:)-(

Ella cudowny opis Twojej miłości. Pięknie to napisałaś.

Dobranoc wszystkim

Gosiek, bo widzisz, ze mna to jest tak, ze najlepiej dzialam pod presja. Wszystko zawsze zostawiam na ostatnia chwile i jakos wtedy najlepiej mi wychodzi. Jak zaczne cos robic przed czasem, to zwykle o polowie rzeczy zapominam.

reklama
ja znów spać nie mogę.boli mnie coś w klacie...nie lubię nocy...wszystko dookoła umiera...tylko mój falujący brzuch ŻYWY-w dzień i w nocy ;-)

Do góry