reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziewczyny ... tka sie zastanawiam. Urodzę i co? Jak to będzie?

no jak to jak na początku ciężko bo będziesz się musiała ty i dzidzi z wszystkim oswoić :-)Dochodzą nowe obowiązki jak własnie nawet to reguralne karmienie dziecka ,przewijanie,kąpanie i to że musisz za wszelkią cene chronić tego malca bo ono bez Ciebie ani rusz!!!Na początku to bardzo przytłacza ale z czasem staje się normą :-)

No nie, jak będzie taka produkcja to nie mam szans byc na bieząco już :-(

Witajcie Brzusie :-)

Pytanko o homeopatię- Jeśli któraś z Was słyszała- jak to jest ztymi kuleczkami ricinus communis 5ch - jakie jest właściwe dawkowanie?? 5x dzienie po 5kulek czy inaczej??

Bo u mnie bez zmian- nadal walka o laktację :-( pokarmu dalej odrobina a Julcia na sztucznym głównie :-(

Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia :-D Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę :sorry2: Wiem, że obiecywałąm zdjęcia- błagam jeszcze o chwile cierpliwości może zaraz mi się uda coś dodać, albo w najbliższym czasie :sorry2:

Pozdrawiam was wszystkie!:-)

Moja lekarka która jest homeopatką kazała mi brać 5 granulek 10 minut przed karmieniem.

No nie, jak będzie taka produkcja to nie mam szans byc na bieząco już :-(

Witajcie Brzusie :-)

Pytanko o homeopatię- Jeśli któraś z Was słyszała- jak to jest ztymi kuleczkami ricinus communis 5ch - jakie jest właściwe dawkowanie?? 5x dzienie po 5kulek czy inaczej??

Bo u mnie bez zmian- nadal walka o laktację :-( pokarmu dalej odrobina a Julcia na sztucznym głównie :-(

Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia :-D Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę :sorry2: Wiem, że obiecywałąm zdjęcia- błagam jeszcze o chwile cierpliwości może zaraz mi się uda coś dodać, albo w najbliższym czasie :sorry2:

Pozdrawiam was wszystkie!:-)

Z ulotki wyczytałam, że 5 granulek 2 razy dziennie, przez 2-3 tygodnie.

ulotka

Załączniki

• 100_4569..jpg
    100_4569..jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 25
czesc dziewczyny,
ja tez juz nie jestem w stanie niczego nadrobic.... raz mam czas na kompa raz nie, roznie to bywa z moja mala, kurde jak bym chciala zeby ona juz wieksza byla... caly czas mam te troski o nia, czy wszystko ok, chodze jakos roztrzesiona, gdyby nie moj maz i pomoc poloznej to nie wiem czy bym nie miala jakiejs depresji poporodowej.. ale takie uczucia ponoc maja wszystkie matki ktore maja pierwsze dziecko, tyle radosci wniosla do naszego domu ta kruszynka, nasze zycie kreci sie teraz tylko wokol niej:tak: ide ja zaraz znowu nakarmic, dzisiaj taka niespokojna jakas jest...

Olapop i Aniash swietnie Was rozumiem. Sto lat temu wplatalam sie w niezwykle toksyczny uklad, z mezczyzna, ktory uwazal dzien za stracony, jesli nie wypil przynajmniej 4 piwek. Te jego kochane piwka doprowadzily go do udaru mozgu. Ale to niczego go nie nauczylo. Skonczylo sie na tym, ze z hukiem zatrzasnelam za soba drzwi i juz nigdy ich nie otworzylam. Wam nie bede doradzac, bo kim ja jestem ;) Natomiast powiem Wam jedno: oni nigdy sie nie zmienia.

reklama
Do góry