AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
studjujacamama trudno coś powiedzieć bo każda odczuwa, przeżywa inaczej i różne są dzieci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
doooookładnie tak jest też u nas!!!!!!
Ooooo taaaaaaak, wieczorem po pracy zmeczony, wrecz umierajacy, nie ma sily na nic, ale jak tylko zadzwoni tel, ze ktos go zaprasza gdzies gdzie moze byc jakies alko, to on juz ma mnostwo sily i moze balowac do rana
Dziewczyny ... tka sie zastanawiam. Urodzę i co? Jak to będzie?
No nie, jak będzie taka produkcja to nie mam szans byc na bieząco już :-(
Witajcie Brzusie :-)
Pytanko o homeopatię- Jeśli któraś z Was słyszała- jak to jest ztymi kuleczkami ricinus communis 5ch - jakie jest właściwe dawkowanie?? 5x dzienie po 5kulek czy inaczej??
Bo u mnie bez zmian- nadal walka o laktację :-( pokarmu dalej odrobina a Julcia na sztucznym głównie :-(
Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę Wiem, że obiecywałąm zdjęcia- błagam jeszcze o chwile cierpliwości może zaraz mi się uda coś dodać, albo w najbliższym czasie
Pozdrawiam was wszystkie!:-)
No nie, jak będzie taka produkcja to nie mam szans byc na bieząco już :-(
Witajcie Brzusie :-)
Pytanko o homeopatię- Jeśli któraś z Was słyszała- jak to jest ztymi kuleczkami ricinus communis 5ch - jakie jest właściwe dawkowanie?? 5x dzienie po 5kulek czy inaczej??
Bo u mnie bez zmian- nadal walka o laktację :-( pokarmu dalej odrobina a Julcia na sztucznym głównie :-(
Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę Wiem, że obiecywałąm zdjęcia- błagam jeszcze o chwile cierpliwości może zaraz mi się uda coś dodać, albo w najbliższym czasie
Pozdrawiam was wszystkie!:-)