reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama

Ooooo taaaaaaak, wieczorem po pracy zmeczony, wrecz umierajacy, nie ma sily na nic, ale jak tylko zadzwoni tel, ze ktos go zaprasza gdzies gdzie moze byc jakies alko, to on juz ma mnostwo sily i moze balowac do rana
:wściekła/y:

mój podczas naszego malzenstwa któe trwa po cywilnemu 2 lata a po koscielnemu prawie 3 byl gdzies z kolegami beze mnei 3 razy :)

Agnieszka i Wesoła
trzymam kciuki kochane
piszcie co dalej
moze to ta pelnia?, ma byc w te noc o 2 rano :)
ja tez chce!!! :)

:-D:-D:-D:-D Ale akcja!! Podchodzi Janek do mnie głaszcze, gilgocze brzuch i woła: "No wyłaź dzidziuś, słyszysz chodź do nas!!.... CHyba nie słyszy..." :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moja 1,5 roczna chrześnica też przykłada ucho do brzuszka i słucha co się dzieje w środku. Daje buzi, karmiła nawet łyżeczką mój brzuszek. To takie urocze.

Moja 1,5 roczna chrześnica też przykłada ucho do brzuszka i słucha co się dzieje w środku. Daje buzi, karmiła nawet łyżeczką mój brzuszek. To takie urocze.

Apropo karmienia dzidziusia też miałam jakiś czas temu taką akcję. Janek położyć paluszki i stwierdził smacznego dla Mareczka...Dzieci są boskie :-D

moja 2,5 letnia sąsiadka jakiś miesiąc temu jak było jeszcze zimno na podwórku puka w mój brzuch i mówi "dzidzia nie wychodź jeszcze bo na podwórku jest strasznie zimno" tak mnie tym rozbawiła bo mówiła to z ogromną powagą i troską :-D dzieci są super takie spontaniczne i szczere

Chyba przestane tu przychodzic. BB zeszlo na psy. Nie bylam w stanie przebrnac przez produkcje, bo na kazdej stronie otwierala mi sie jakas dziadoska reklama. WRRRR. Tak mnie zezloscic od samego rana...

Plecy mnie bola, nie mam sily w rekach, pogoda tez sie zepsula (ale to chwilowo nawet i dla mnie lepiej). Byle do czwartku.

reklama
No nie, jak będzie taka produkcja to nie mam szans byc na bieząco już :-(

Witajcie Brzusie :-)

Pytanko o homeopatię- Jeśli któraś z Was słyszała- jak to jest ztymi kuleczkami ricinus communis 5ch - jakie jest właściwe dawkowanie?? 5x dzienie po 5kulek czy inaczej??

Bo u mnie bez zmian- nadal walka o laktację :-( pokarmu dalej odrobina a Julcia na sztucznym głównie :-(

Za to jest przekochana- tak słodka że do zjedzenia :-D Tylko uwierzcie mi jest tak angarzująca, że cały dzień do kompa nie usiadłam, a tego posta pisze czwartą godzinę :sorry2: Wiem, że obiecywałąm zdjęcia- błagam jeszcze o chwile cierpliwości może zaraz mi się uda coś dodać, albo w najbliższym czasie :sorry2:

Pozdrawiam was wszystkie!:-)

Do góry