reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja od 2 lat 8 miesięcy i 1 dnia mam pracę 24 godziny na dobę, bez uwzględnienia weekendów, świąt i tym podobnych, hehehe:-D

he he to zupełnie tak jak ja :-) tylko trochę krócej
i co z tego, że np. jestem bardzo senna albo boli mnei cokolwiek? i tak nie mogę się położyć, bo jest Hania
nie mam żadnej babci przy boku, tylko muszę czekać, kiedy mąż jak zbawienie wróci z pracy, a że on się teraz broni zaocznie, to na ogół ma dużo roboty po pracy i do tego często łąpie przeziębienia i musi się izolować,
więc mam wtedy do opieki 2 dzieci :)

co do pokarmu, to dostałam dopiero w 3 dobie po porodzie, był tak obfity, że karmiłam do 1,5 roczku i mogłabym dłużej tylko sama przerwałam
a przez całą ciąże nie bylopokarmu ani widu ani słychu :)
więc nei przejmujcie się czasem jak któraś nie ma oznak

Hej Dziewczynki:-)
Ale zaszalałam, wydałam 21 euro a kupiłam 37 ciuszków i 2 czapki:tak:
Wszystkie słodkie, pastelowe, welurowe, a 3 nawet różowe - wybitnie dziewczęce:-D
Na wypadek, gdyby się jednak córcia trafiła;-)
Jeszcze tylko 2 razy Flohmarkt i wyjeżdżam, więc szaleję:-)
Teraz spadam na ogród.. Poźniej do Was zajrzę. Całuski:-*

hej dziewczyny!
ja tam weekendu nie odczuwam, bo mam codziennie weekend...:-p, ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje:crazy: zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robicie:nerd:pa

co do pokarmu, to dostałam dopiero w 3 dobie po porodzie, był tak obfity, że karmiłam do 1,5 roczku i mogłabym dłużej tylko sama przerwałam
a przez całą ciąże nie bylopokarmu ani widu ani słychu :)
więc nei przejmujcie się czasem jak któraś nie ma oznak

ja karmiłam bardzo krótko , synek nie chciał cyca i płakał z głodu . wkońcu przeszłam na modyfikowane i było super . :tak:
Ciekawe czy teraz się uda , choc bez ciśnień nic na siłe

hej dziewczyny!
ja tam weekendu nie odczuwam, bo mam codziennie weekend...:-p, ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje:crazy: zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robicie:nerd:pa

No coś Ty , ja to kochałam siedziec w domku he he . odwiedzałam kolezanki , jeździłam na zakupy , fajnie było . Z wielką chęcia poszłam na wolne .:tak:

Witam wszystkie kwietnióweczki,
Nie zdążyłam się jeszcze przywitać z Wami;-)(ale to nadrabiam)
Ja jestem ,marcowa i życzę WAM samych radosnych ciążowych chwil

Witam , wczoraj byłam u mego lekarza, tak sie wkurzyłam na niego, tak szybko zrobił USG że nic w sumie nie wiem, powiedziałz e jeste dobrze i co z tego , zdjecia mi nie dał a na koniec jak go poinformaowałam ze ze wzgędu na finanse musze z niego zrezygnowac to jeszcze szybciej mnie spławił, dupek jeden, dalej mam leżec , bo przy ciąży bliźniaczej tak jest wskazane. W końcu zaczynam mnieć apetyt, i mój maż z tego sie cieszy i mniej mi pobolewają piersi, nawet nie wiem na ile mi wypisał zwolnienie, bo mi je przysle, dopiero wtedy zapisze sie tu w swoim mieście i mam nadzieje ze przy nastepnym badania usłyszę puls moich szkrabów i wie4cej sie dowiem

ticker.php

reklama
Do góry