reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja od 2 lat 8 miesięcy i 1 dnia mam pracę 24 godziny na dobę, bez uwzględnienia weekendów, świąt i tym podobnych, hehehe:-D

he he to zupełnie tak jak ja :-) tylko trochę krócej
i co z tego, że np. jestem bardzo senna albo boli mnei cokolwiek? i tak nie mogę się położyć, bo jest Hania
nie mam żadnej babci przy boku, tylko muszę czekać, kiedy mąż jak zbawienie wróci z pracy, a że on się teraz broni zaocznie, to na ogół ma dużo roboty po pracy i do tego często łąpie przeziębienia i musi się izolować,
więc mam wtedy do opieki 2 dzieci :)

co do pokarmu, to dostałam dopiero w 3 dobie po porodzie, był tak obfity, że karmiłam do 1,5 roczku i mogłabym dłużej tylko sama przerwałam
a przez całą ciąże nie bylopokarmu ani widu ani słychu :)
więc nei przejmujcie się czasem jak któraś nie ma oznak

Hej Dziewczynki:-)
Ale zaszalałam, wydałam 21 euro a kupiłam 37 ciuszków i 2 czapki:tak:
Wszystkie słodkie, pastelowe, welurowe, a 3 nawet różowe - wybitnie dziewczęce:-D
Na wypadek, gdyby się jednak córcia trafiła;-)
Jeszcze tylko 2 razy Flohmarkt i wyjeżdżam, więc szaleję:-)
Teraz spadam na ogród.. Poźniej do Was zajrzę. Całuski:-*

hej dziewczyny!
ja tam weekendu nie odczuwam, bo mam codziennie weekend...:-p, ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje:crazy: zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robicie:nerd:pa

co do pokarmu, to dostałam dopiero w 3 dobie po porodzie, był tak obfity, że karmiłam do 1,5 roczku i mogłabym dłużej tylko sama przerwałam
a przez całą ciąże nie bylopokarmu ani widu ani słychu :)
więc nei przejmujcie się czasem jak któraś nie ma oznak

ja karmiłam bardzo krótko , synek nie chciał cyca i płakał z głodu . wkońcu przeszłam na modyfikowane i było super . :tak:
Ciekawe czy teraz się uda , choc bez ciśnień nic na siłe

hej dziewczyny!
ja tam weekendu nie odczuwam, bo mam codziennie weekend...:-p, ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje:crazy: zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robicie:nerd:pa

No coś Ty , ja to kochałam siedziec w domku he he . odwiedzałam kolezanki , jeździłam na zakupy , fajnie było . Z wielką chęcia poszłam na wolne .:tak:

Witam wszystkie kwietnióweczki,
Nie zdążyłam się jeszcze przywitać z Wami;-)(ale to nadrabiam)
Ja jestem ,marcowa i życzę WAM samych radosnych ciążowych chwil

Witam , wczoraj byłam u mego lekarza, tak sie wkurzyłam na niego, tak szybko zrobił USG że nic w sumie nie wiem, powiedziałz e jeste dobrze i co z tego , zdjecia mi nie dał a na koniec jak go poinformaowałam ze ze wzgędu na finanse musze z niego zrezygnowac to jeszcze szybciej mnie spławił, dupek jeden, dalej mam leżec , bo przy ciąży bliźniaczej tak jest wskazane. W końcu zaczynam mnieć apetyt, i mój maż z tego sie cieszy i mniej mi pobolewają piersi, nawet nie wiem na ile mi wypisał zwolnienie, bo mi je przysle, dopiero wtedy zapisze sie tu w swoim mieście i mam nadzieje ze przy nastepnym badania usłyszę puls moich szkrabów i wie4cej sie dowiem

ticker.php

reklama
Do góry