Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Ja jutro tez do pracy:-(
Ja od 2 lat 8 miesięcy i 1 dnia mam pracę 24 godziny na dobę, bez uwzględnienia weekendów, świąt i tym podobnych, hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro tez do pracy:-(
Ja od 2 lat 8 miesięcy i 1 dnia mam pracę 24 godziny na dobę, bez uwzględnienia weekendów, świąt i tym podobnych, hehehe
co do pokarmu, to dostałam dopiero w 3 dobie po porodzie, był tak obfity, że karmiłam do 1,5 roczku i mogłabym dłużej tylko sama przerwałam
a przez całą ciąże nie bylopokarmu ani widu ani słychu
więc nei przejmujcie się czasem jak któraś nie ma oznak
hej dziewczyny!
ja tam weekendu nie odczuwam, bo mam codziennie weekend..., ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robiciepa