kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
akcja sie nei rozkrecila dziewczynki
no niestety
a teraz do środy najlepiej zebym wystopowala
bo jestesmy od dzis rana do jutra wieczora same z Hanusią :-(
KAtik
jak ta wysypka?
zeszła Ci w końcu?
biedactwo
na prawdę czym dalej to gorsze świństwa się przyczepiają
a przeszła Ci ta wysypka?
to we wtorek do lekarza idziesz?
na pewno Cie zostawią w szpitalu jak sie uprzesz bo to juz przeciez termin
slyszalam ze tydzien przed terminem mozna na zyczenei w szpitalu byc by czuc sie bezpieczniej
jak masz jakies minimalne rozwarcie to mogą Ci wywolac
ja na srode jestem umowiona na telefon ale nadal sie zastanawiam czy poprosze o to wywolanie czy tylko dam sie obejrzec i jednak przeczekam w domu swieta
no niestety
a teraz do środy najlepiej zebym wystopowala
bo jestesmy od dzis rana do jutra wieczora same z Hanusią :-(
KAtik
jak ta wysypka?
zeszła Ci w końcu?
mnie to juz chyba nicnie ruszy...
zalamana jestem..
mam taki katar ze na oczy ledwo widze, gardlo jak przy mega anginie i oczywiscie jedyne na co moge sobie pozwolic to wapno-poszalalam bo o smaku jezynowym, syrop *spam* i tantum verde... do tego zrobil mi sie najprawdopodobniej odprysk kosci w lewym nadgarstku ( taka ostra wystajaca kosc) i rwie jak cholera, ale nic z tym nie zrobie bo trzeba przeswietlac - a w tym miescie to tylko jak w ciazy juz konasz to moze Cie przeswietla. z tego co sie naczytalam to jedyny sposob zeby sie tego pozbyc to wyciac... a gdzie ja pojde wycinac przy takim małym bąku??!!??
przez ta reke stracilam najwazniejsze wsparcie przy wstawaniu i teraz moje wstawanie na siku co 2 godz w nocy to katorga. o spuchnietym wszytkim i wysypie pryszczy z nawet tych z podstawowki nawet nie wspominam...
w nocy juz tylko ryczalam.. a biedny K. juz nie ma pomyslow co robic
jutro na wizycie ide blagac o skierowanie do szpitala. nie bede nawet musiala juz udawac czy czegos symulowac, bo wygladam jak zbity pies z depresja na kilka dobrych sesji terapeutycznych...
mam nadzieje ze u Was lepiej
Kfiatuszek, i co i co i co????
biedactwo
na prawdę czym dalej to gorsze świństwa się przyczepiają
a przeszła Ci ta wysypka?
to we wtorek do lekarza idziesz?
na pewno Cie zostawią w szpitalu jak sie uprzesz bo to juz przeciez termin
slyszalam ze tydzien przed terminem mozna na zyczenei w szpitalu byc by czuc sie bezpieczniej
jak masz jakies minimalne rozwarcie to mogą Ci wywolac
ja na srode jestem umowiona na telefon ale nadal sie zastanawiam czy poprosze o to wywolanie czy tylko dam sie obejrzec i jednak przeczekam w domu swieta