reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Fajnie że nas coraz więcej :-) I mam wrażenie że coraz więcej dziewczyn, które aktualnie mieszkają za granicą :-)
Moja znajoma rodziła w Irlandii i nie narzekała na opiekę.

Ja męczę się przygotowując na bardzo ważne 2 konferencje, na których chcę koniecznie być. Samopoczucie takie sobie, ale chyba za bardzo się stresuję wystapieniami - obiecałam sobie że ostatnia w listopadzie a potem już nic, tylko relax ;-)

reklama
nic sie nie martw, wszystko bedzie ok, po prostu maly lobuziak rosnie jak szalony teraz i sie mocno rozpycha!! tez to mam i moja gina mnie uspokajala, bo tez sie balam - ale stres szkodzi fasolce, takze glowa do gory:-) myslimy tylko pozytywnie i cala gromada kwietniowek 2010 jest z nami i trzyma kciuki:-):tak: takze koniec to bedzie dopiero w kwietniu jak bedzimy mialy zdrowe dzidzie w rekach:-D
Dziekuje bardzo :-) pomagaja jednak slowa pocieszenia :-) ciesze sie ,ze akurat tutaj trafilam :-)

Dzieki, ale będzieci mi na dobre potrzebne jak juz tym moderatorem oficjalnie zostane - sama tego nie ogarne, a jak poukładam po swojemu to mnie zaraz wysiudacie z forum, hehehehehe :-)
Damy razem radę!!!!!

witajcie,

ku mojemu wielkiemu zdziwieniu mój biust zaczą powoli amku dla dzidzi produkować.... byłam w wielkim szoku, kiedy mój mąz powiedział, ze coś cieknie z cycusia, bo wydaje mi sie ze to za wczesnie. jednak wszycy mówią, w tym lekarz, żeby sie nie martwić i tak już jest. zatem sie nie martwię, nabyłam wkładki laktacyjne, mąz skacze pod sufit z radości bo biust mam takiej wielkości jak matka bliźniaków w szczytowej formie laktacji:-)

buziaki
milej reszty częsci dnia:-D

hehe, mam taką nadzieje :-)

Dagsila, no to rzeczywiście szybciutko, życzę, żeby pokarm utrzymał się dłuuuugo, ja w poprzedniej ciązy też dostałam szybko pokarm, niestety 3 tygodnie po porodzie całkowiecie zanikł, ale trzymam kciuki, żeby w Twoim przypadku było inaczej :-)

Witam po kilkudniowej przerwie!!!
Pozdrawiam wszytskie dziewuszki i zycze zdrowka
Ja bylam wczoraj w szpitalu i u lekarza prowadzocego ciaze.Jestem troche podlamana.
Bo wszystko znow sie psuje.
Jak Wam pisalam wczesniej, na poczatku doktor obiecywal mi,ze zaloza mi szew na szyjke macicy w 13 tygodniu a wczoraj nagle glupia doktor mowi, ze beda monitorowac szyjke przyczym dala mi nastepne Usg na 6 pazdziernika a na kolejna wizyte za 6 tygodni!!!
Przeciez to niedorzeczne za 6 tyg to znow moze byc juz za pozno.
Powiedziala, ze jak tylko dostane znak,ze szyjka sie skraca to zaloza szew..moge sie na to zgodzic jesli Usg bede miala co tydzien ale nie co 4!!!Wybaczcie!!!
Dlatego wyszlam z gabinetu,powoli przemyslalam sobie co powiedziala do mnie i poszlam do recepcji po czym oklamalam pania od ustalania wizyt ,ze doktor kazala mi przyjsc za 2 tygodnie i potem znow za 2 tygodnie.Znow mnie igniruja i bagatelizuja.Nienawidze tej dziwnej mentalnosci tego kraju!
Nie nawidze tu mieskzac!Ahhhhh
Dlaczego...
Z dzidzia jest wszystko ok....Ledwie ja zobaczylam bo express Usg trwalo moze z 12 sec...Mongoly ale ja sie nie dam...Pojde z 2 tyg i powiem, ze chce miec szew w 13-14 tyg i ze nie chce czekac az zacznie mi sie skracac...
I nie dam sie jej zignorowac!!
Aha posiew z moczu idealny, wszystko w porzadku!

witajcie,

ku mojemu wielkiemu zdziwieniu mój biust zaczą powoli amku dla dzidzi produkować.... byłam w wielkim szoku, kiedy mój mąz powiedział, ze coś cieknie z cycusia, bo wydaje mi sie ze to za wczesnie. jednak wszycy mówią, w tym lekarz, żeby sie nie martwić i tak już jest. zatem sie nie martwię, nabyłam wkładki laktacyjne, mąz skacze pod sufit z radości bo biust mam takiej wielkości jak matka bliźniaków w szczytowej formie laktacji:-)

buziaki
milej reszty częsci dnia:-D

Ale szybko!!! :szok:
Mi dopiero cokolwiek się pojawiło 2 dni po porodzie :tak:

Dzieki, ale będzieci mi na dobre potrzebne jak juz tym moderatorem oficjalnie zostane - sama tego nie ogarne, a jak poukładam po swojemu to mnie zaraz wysiudacie z forum, hehehehehe :-)
Damy razem radę!!!!!

Popieram Coyote na moderatora~:-)

Naczytałam się o pokarmie już po 10tygodniu i doszło do mnie, że już za 3tyg. będę cycki jak głupia oglądać:-D Ja mam takie balony i bez ciąży, że przewrażliwiona jestem i modlę się aby jeszcze nie urosły, bo jak z przodu brzuszek i jeszcze większe balony to mi kręgosłup padnie:-(
Póki co trochę po lodach pobolewały, ale rozmiarowo stoją w miejscu:-)

Coyote będziemy Cię wspierać;-)

reklama
dziewczyny, czy nie uwazacie,ze niektore tematy mozna spokojnie poruszyc na watku głównym?
Sandra, przepraszam jesli Cie uraże, ale mysle, ze temat cwiczen miesni kegla nie jest tyle rozciagliwy, zeby tworzyc dla niego nowy watek, owszem to jest wazny temat, ale spokojnie mozemy o tym pogadac na głównym. Zreszta i tak zaraz sie pojawią komentarze typu: znowu nowy wątek :-)

Do góry