reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

A co do tych przyjemności to mam taką ochotę ostatnio że szok ,ale strasznie się boję że poród przyspieszę!!:zawstydzona/y::-(

reklama
Nasz kikutek pepuszkowy odpadl dzis :tak::tak::tak:
I tak jak zalecaly polozne tutaj - ani razu nie przemywalam spirytusem. Podobno tak lepiej - i faktycznie - mamy 6ta dobe i jestesmy po klopocie. Tak wiec dziewczyny, ktore wprawy nie maja, i nie wiedza jak sie do tego zabrac - polecam "nicnierobienie".

My dopiero dzis w domku. Polunia poznaje nowe zapachy a przede wszystkim swoj pokoik.
Za chwile inauguracja kapielowa!:tak::tak::tak::tak:

W weekend ponadrabiam, poki co widze ze ZADNA sie nie rozpakowala... Oj nieladnie dziewczyny, nieladnie:no::no:;-);-)

Buziaki....

PS - "nowiutka" Polusia na zamknietym ;-)

kurcze dziewczyny gdzie ja mieszkam???? szok
wlasnie znowu gaz wybuchl na mojej ulicy
ostatnio byl to wiezowie a teraz czteropietrowy blok
ponownie mam widok z okna na tragedie
policji, strazy i karetek z kogutami jest tyle ze normalnie dyskoteke mozna urzadzic
masakra
centrum miasta a te rury co gaz prowadza pod ziemia chyba sa przedpotopowe i cos sie tam sypie
normalnie serce mi stanelo
to mogl byc tym razem nasz budynek... tfu tfu az sie bpje myslec
mówimy sobie z męzem ze trzeba stad uciekac
tylko tak naprawde to za co i gdzie
mieszkanko mamy na wlasnosc bo tescie kupili
ale zeby wymienic gdzies na wieksze to trzeba brac kredyt a tylko maz teraz pracuje
jak odchowamy Tymusia i ja wroce do pracy to bedzie mozna myslec
ale kiedy to bedzie?
poza tym Hania taka jazde nam dala po tych meningo ze szok
wrocilismy ze spacerku, byla bardzo zmeczona i wpadla w histerie
cala kąpiel przeryczala i miala ten swoj atak buntu dwulatka
az w koncu usnela momentalnie nawet sie nie doczekala az sie z nia poloze jak zwykle
podejrzewam ze to po tej szczepionce
musze teraz jej kontrolowac główke czy czasem nie podniesie sie temperatura
tez mi sie zachcialo dziecko szczepic ;)

Melduje się od mamy... ide się wykąpać, zjemy kolacje i może was ponadrabiam... ale 10 stron tylko tutaj ... widze że żadna się nie rozpakowała.
Ja też chce janka zaszczepić i na pneumo i na meningo...ale musze czekać bo nie wiem czy się tą ospa zaraził czy nie...
Jakbym już nie wpadła to kolorowych snów dziewczynki

u Hani to w ogóle było z pępkiem super
bo w szpitalu jej odpadł w drugiej dobie życia
i do doku już wróćiliśmy bez kłopotu :)

Nasz kikutek pepuszkowy odpadl dzis :tak::tak::tak:
I tak jak zalecaly polozne tutaj - ani razu nie przemywalam spirytusem. Podobno tak lepiej - i faktycznie - mamy 6ta dobe i jestesmy po klopocie. Tak wiec dziewczyny, ktore wprawy nie maja, i nie wiedza jak sie do tego zabrac - polecam "nicnierobienie".

Witam sie wieczorowo i odrazu wale a moim problemem!!!

Pakuje torbe do szpitala i nie wiem jakie rzeczy na wyjscie zabrac dla mlodego! Mi w szpiytalu wiekszosc rzeczy tam na pobyt dadza ale czy jest cos co warto zapakowac tak na wszelkie w????????

Aaa i jeszcze jedno chce poprac w poniedzialek ciuszki dla nikiego i nie wiem jaki proszek kupic i czy plyn tez musze??....

reklama
Witam sie wieczorowo i odrazu wale a moim problemem!!!

Pakuje torbe do szpitala i nie wiem jakie rzeczy na wyjscie zabrac dla mlodego! Mi w szpiytalu wiekszosc rzeczy tam na pobyt dadza ale czy jest cos co warto zapakowac tak na wszelkie w????????

Aaa i jeszcze jedno chce poprac w poniedzialek ciuszki dla nikiego i nie wiem jaki proszek kupic i czy plyn tez musze??....

aniołku ja wzięłam na wyprawkę ciuszki w rozmiarze 56 i 62 jakieś różne do wyboru ;-) ale skoro Ci dadzą to jakby co mąż dowiezie :-) spytasz położne co trzeba, a on Ci dowiezie. co do proszku. to ja stosuje dwa lovela i jelp plus płyn jelp ale płyn nie jest niezbędny :-)

Do góry