reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
ja sie odmelodwuje na drzemke nocna - nic nie wskazuje co by Margol mial sie dzisiaj urodzic, no ale w razie w dam znac.

Ella z Julka w domku - jak tylko bedzie mogla odezwie sie, poki co walcza o pokarm.

dobrej nocy i do jutra :-)

ja też się odmeldowuje, nie mam cos siły dzisiaj. Ide się jeszcze wyprysznicowac, wypeelingowac, wybalsamowac i ide lulu:) DOBRANOC mumuski:)

i ja jakaś padnieta jestem
i dziwnie się czuje...
no ale 2 godziny w markecie na zakupach potem spacer 40 minut i po prostu padam na twarz:baffled:
do tego brzuchol boli jak na @ od wczoraj, no spa słabo działa... heh

Justa i Katik super że jesteście w domciu.

Dobranoc kochane-kolorowych snów

mediumk5tdiv5548a9deb76d65372353.jpg

Ja też mam oczy na zapałkach chyba za dużo świeżego powietrza :-D

Co wy takie spiace w ten piatkowy wieczor?A ja z nudow wzielam sie za upieczenie czegos i tym oto sposobem babeczka piecze sie juz w piekarniku:-)
Chociaz nie powinnam z tym moim cukrem,ale troszke zjem bo juz wytrzymac nie moge,tak strasznie cos za mna chodzilo.:tak:

mmmmmmmmmmmmmmm,babeczka........ lubię babeczki:-) nawet teraz-większa o 25 kilo chętnie zajadam:-)...dziś tylko kawałeczek czekolady,za to jabłek i mandarynek chyba tonę zjadłam...
teraz czytam Drogę do wolności-nauki Dalajlamy i czekam aż mąż wróci-na masażyk mały liczę:-)

Próbowałam nadrobić ale nie daje rady siedziec bo wszystko boli... też już jestem padnięta i zaraz się kłade spać.
Paulka zabij teściowa... będzie że w afekcie, a jeszcze podciągnąć pod szok przedporodowy można :-p Moja się już trochę nauczyła (ale też mieszkamy w jednym domu) i nie wpycha sie już tak strasznie. Jak co to przyjdzie i zapyta czy nie mam prania do poprasowania bo właśnie prasuje a ona to uwielbia... no to dostaje całą stertę bo nie mam siły. Na jutro obiecała że schody umyje :-p żebym się nie musiała zginać i męczyć :-p ale co do kosmetyków i innych rzeczy to już się nauczyła jak jej najpierw ja swoje powiedziałam a potem jej mój A. powiedział... a nieraz i opieprzył... więc się poddała...
Co do masażu to też na to liczę i nie tylko tam... teraz młody może się rodzić w każdej chwili bo z Katowic to do szpitala mąż w 1:30 dojedzie... może zdąży :-p

Aaaaaaaaaa i mój gin też przemówi 30 marca o 13:45 (chyba ze się rozpakuje do tego czasu....) coś ich na ta pełnię wzięło. Czyżby przyciąganie :-D

Dobranoc

reklama
Katik - fajowo, że kikutka się Polcia pozbyła.

Ba - ja sprawdziłam w swojej karcie i wyszło, że mi odpadł po 3 tygodniach, więc się nie stresuj i nicnierobienie praktykuj;-)

Kwiatuszku - w drugiej dobie życia?! To wyjątkowo ekspresowo:-)

A ja nachwaliłam Lenkę, że taka grzeczna to mi dzisiaj czadu dała:-( Aż na Nią do tatusia nagadałam, że niegrzeczna ta nasza dziewuszka. A zdziwiony M. na to, że jak ma być grzeczna skoro my tworząc ją grzeczni nie byliśmy?:D I że jak chciałam grzeczną Lenkę to trzeba było z kalendarzykiem i po misjonarsku:D A poza tym jak nie jest grzeczna to potwierdza, że jest Jego:D No i gadać z takim.. ;-)

Do góry