reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniołek a nie masz kogoś do pomocy ? rodzicow ? teściową na przykład? jak nie masz moge Ci swoją oddac.:-D

hehe, widzę że za wszelką cenę chcesz się teściowej pozbyć, ale po takiej reklamie marne szanse moja droga:-D:-D:-D
moja jest oki, tylko ostatnio trochę sfochowana chodzi że jej nie odwiedzam tydzień w tydzień...
nie może kobieta zrozumieć że po pierwsze primo ma niewygodne krzesła, po drugie wkurza mnie jak smrodzi fajami a po trzecie ja już nie mam siły na wizyty towarzyskie ....no chyba że jakiś dobry obiad - to mogę się zastanowic:-D:-D
zabralam się za sprzątanie ale cos mi nie idzie

Aniolek- a Ty skoro masz skurcze to czemu na własne życzenie pogarszasz swoje samopoczucie??:sorry2:przecież to nie przelewki....a tego Twojego to zagoń niech w nocy chociażby maluje- skoro to kawalerka to w jedną da radę, a Ty sobie może pojedź do mamy albo koleżanki na noc żeby nie wdychać smrodu . Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowała!!!

reklama

A tak sobie przypomnialam,wczoraj jechalam pociagiem no i nie trudno zauwazyc ze jestem w ciazy.Dziewczynki nikt sie nie ruszyl wszyscy jakos udali nagle ze nie widza.A tu nagle ktos mnie ciagnie za kurtke,patrze a tu taki dziadzius wstal z polowy przedzialu i mowi mi ze mi miejsce zrobil.Wiecie co w szoku bylam.Tyle ludzi mlodych siedzialo a tu dziadzius mi ustapil miejsca.Bylam w szoku:szok:[/QUOTE]

wiem co czujesz ja wsiadam do tramwaju to ludzie nagle ślepną, ostatnio jak juz starczałam parę przystanków jakaś starsza pani mnie zaczepiła i stw że może bym usiadła (tylko że wolnych miejsc nie było i miałam ludzi błagać żeby mi ktoś ustąpił) tylko że ja już wysiadałam..innym razem jak j kobita zwróciła uwagę na caly tramwaj ze sterczy ciężarna i wypadałoby jej miejsce ustąpić to poderwała się z miejsca starsza pani i powiedziała że jaka z niej wisnia ale mnie nie zauważyła i że przeprasza a młodzież dupki nie ruszy.

Nie mam nic do starszych ale młodzi ludzie szczególnie panowie kultury nie mają

wróciłam... jestem po wizycie u gin :-) relacja na odpowiednim wątku...
czekam na pana kuriera w końcu mi mój telefonik przywiezie... heh, mój już od dawna rozwalony... dobrze, że mi się umowa właśnie kończy :-D
a jaki model wybralas?

wąłsnie skoczyłam do naszego osiedlowego sklepiku po słodkosci i pani sprzedawczyni do mnie mowi ze chyba bedzie dziewczynka jak tak slodkosci same kupuje, zaczelam sie smiac i pow.ze tak a ona sie mnie pyta czy juz bylam na usg i potwierdzone ze to dziewczynka, mowie jej ze juz od dawna wiem bo zaraz rodzic bede, a ona takie oczy:szok: i mowi ze myslala ze to jakis 6 miesiac....:baffled:boże ja sie czuje jak hipopotam a ona mi mówi ze wyglądam na 6m,to ja nie wiem jak dla niej bym wyglądała w 9 mies.
miałam ochote na przytulanki ale jak to zobaczylam to m isie odechcialo, jak sobie pomysle ze moj R ma tak samo ze mna jak ten dziadek
28159-smieszne-gify-fc3.gif
niezly ten filmik Paulka
:0
od razu sie sexu odechciewa :)
ja to musze teraz bardziej zachecajace ogladac
bo podobno sex dziala jak masaz szyjki macicy a po tym jak przeszlam troche tych masazy z Hania to zdecydowanie wole sex nawet jako wieloryb

P. jest od 6-22 w robocie zazwyczaj.... wiec tak ciezko....
Paulka hehe mi wystarczy moja afee-tesciowa :p....
a filmik buahahahaha rzeczywiscie zniechecajaco wyglada :D

Marysia dokladnie - najgorzej jest z facetami... nie maja wogole kultury, ostatnio jak jechalam autobusem to na podwojnym siedziala babcia i koles (z 35lat mial) i caly bus zatloczony - ustapila mi ta babcia, na glos skomentowalam ze w tych czasach brak dzentelmenow, zeby starsza kobieta ustepywala miejsca ciezarnej (??!!!), koles udawal ze nie slyszal, eh........

marysia, w naszym wspaniałym mieście panowie są wyjątkowo ''przyjaźni'' ciężarnym...ostatnio jacyś idioci szli za mną i pogwizdywali radośnie,zaczepiając.postanowili mnie dogonić.gdy zobaczyli wieeeeelki brzulek,jeden z nich wręcz krzynął''ja pie...lę,ona jest w ciąży!!!!!''...
śmiać mi się zachciało.co najmniej jakby odkryli,że mam siusiaka albo 5 cycków...do głowy takim kretynom nie przyjdzie,ze można czekać na ciążę...

Siadłam i myślałam, że poczytam co tutaj cały dzień się działo. Ale tak mnie coś brzuch boli, że idę się położyć. Jakieś takie niby skurcze, muszę sobie nospę zapodać. Dobrze, że jutro z moją lekarką się widzę.
Mała bardzo ruchliwa, więc mam nadzieje, że jeszcze nie wybiera się na tą stronę.

uciekam

miałam ochote na przytulanki ale jak to zobaczylam to m isie odechcialo, jak sobie pomysle ze moj R ma tak samo ze mna jak ten dziadek
28159-smieszne-gify-fc3.gif
film jest the best!! az sie normalnie chce do lozka wskoczyc:-D:-D:-D

powiem Wam, ze jednak znalazlam sobie zajecie - szafki kuchenne to jednak jakas madra glowa wymyslila:tak: pol dnia mi zajelo ogarniania co w nich jest:szok: a ile ciekawych rzeczy znalazlam przy okazji:-p dzieki temu nie tylko mialam co robic, ale jeszcze jest czysto w kuchni i dodatkowo zrobilam salatke z makaronu i tunczyka (bo okazalo sie, ze mamy duuuzy zapas puszek w domu) oraz parszczyk czerwony (bo buraczki tez sie znalazly - faktycznie, kupilam je ze 2 tyg temu, ale wlozylam do szafki i jakos zapomnialam:zawstydzona/y:).
A dodatkowo skoczylam jednak za szybka rundke po sklepach i upolowalam bluzeczki dzieciece za 50centow za sztuke, wiec kupilam 12:-D i wyszlo mnie tyle, ile wczesniej kosztowala 1. Jak ja kocham takie przeczeny!!!:happy2: teraz umieram, bo objadlam sie jak glupia, ale wszystko takie dobre bylo, ze nie moglam sie opszec:zawstydzona/y:

Co do suchosci w pochwie, to tez mnie to demerwuje, bo normalnie musze nosic wkladki, bo caly czas cos tam sie dzieje, ale jak przychodzi co do czego, to sucho jak na pustyni. I wez tu kobieta badz madra...

A ja na szczęście tylko napędu nożnego używam więc nie miałam takich sytuacji dziwnych!Ale fakt po tym co czytam to faktycznie brak kultury straszny.
Ale gdzieś od niedawna zaczęłam się kiepsko czuć tak jak bym jakiegoś grypska miała dostać masakra.Synek zakatarzony i kaszle i już śpi od 30 minut.W końcu czas na relax i odpoczynek bo dzś taka śliczna pogoda że cały dzionek na dworze!!

reklama
Jeny dziewczyny... Wy tu o nudzie... JA MARZĘ O TYM, ŻEBY SIĘ PONUDZIĆ!!! Ale cały czas mi coś 'wypada'- tak mam już od dobrych kilku lat :-(

Teściowa.. hm... moja obrażona chodzi po ostatniej rozmowie ze mną. Ale jakoś mi to nie przeszkadza :-D Mąż odwiózł Kubę do mojej mamy :-D i pojechał z wizytą do swojej. A ja sobie w domku zostałam, niech jego wkurza, skoro lubi :-D

Asystentkę wybrałam, w poniedziałek jeszcze muszę się z nią spotkać i porozmawiać, i mam nadzieję, że będzie dobrze. No bo jak nie, to mi ręce opadną.

Maonka właśnie dlatego, że np. Kwiatuszek przenosił, wolałaby tym razem uniknąć 'rozrywek' :tak: Ja ją poniekąd rozumiem, bo Kuba też urodzony 11 dni po terminie. Mi się na razie nie spieszy, ale wolałabym się zmieścić do 40-41 tyg., żeby nie iść leżeć do szpitala- a to ze względu na Kubę właśnie... Jakoś wolałabym łobuza na za długo z oka nie spuszczać :-D

Dobra idę wyszmatować kuchnię :-D A jutro szał ciał i będę spać do oporu!

Do góry