reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam Kwietnioweczki, zaczynam sie martwic bo moj malec ma od trzech tygodni 2700g (mierzone na trzech roznych aparatach usg), i nie wiem czy sie martwic, w poniedzialek ide na ktg i szpitalne usg wiec jezeli dalej bedzie mial 2700g to sie zaczne chyba martwic :(... a jak wy myslicie??...

reklama
Aniolek, nie ma sie czym martwic. Nawet pod suwaczkiem masz napisane, ze dziecko wazy 6 funtow, a to z kolei jest 2,7kg ;)

Kittek i Aga, musze Wam powiedziec, ze pierwsza rzecza jaka nauczyl mnie Meksyk, jest cierpliwosc. Srednio mu to wyszlo, ale wierze, ze na lozu smierci osiagne pulap cierpliwosci potrzebny do normalnego funkcjonowania tutaj ;)

BA jak to dobrze, ze mala pieknie rosnie ;)

Aniolek, Nikodem tez kazdego dnia bedzie przybywal okolo 15 gramow dziennie. Tym samym jesli nawet teraz przyszloby ci rodzic, to z twojego brzdaca juz kawal chlopa :D

witam ja po 2 dniach dopiero tu zagladam bo czasowy brak netu. nawet jeszcze niepoczytalam co tam u Was sie zdazylo ale moze zaraz to nadrobie. u mnie dzis ciezki dzien bo kroku nie dalam rady zrobic nawet po mieszk. straszny ból mnie dopadl dolnego odcinka kregosłupa no i to rozpieranie tam na dole.....cos tu sie zbliza wielkimi krokami ajjj tylko ja az tego tak nie wypatruje..... jutro naszczescie mam wizyte u gin to sie dowiem co sie dzieje czy wszystko oki ... pozdrówka i milej nocki

Ha ha, Filonka, jestesmy w dokladnie takiej samej sytuacji. Mnie tez boli (czasem nawet bardzo mocno) w czesci ledzwiowej. I jutro tez mam wizyte i tez mi sie nie spieszy do porodu. :D Zobaczymy co to bedzie.

Dla ciezarowek, martwiacych sie przyrostem wagi u malenstw, zamieszczam na watku linkowym adres do strony z tabela usrednionej dlugosci i wagi malenstw w poszczegolnych tygodniach ciazy.

reklama
hihi mam nadzieje Kochana :)....
a jak ty sie czujesz Maupko??...

____
to wie ktoras co z mazia, bo o ile sie nie myle to ona dzisiaj na CC leciala - ale nie jestem pewna!!!

Mazia, to przypadkiem nie przeflancowala sie na marcowki? Tak mi sie przynajmniej wydawalo, ale moze cos mi na wzrok padlo, w tym wieku to normalne :)

Poza bolem kregoslupa i gornej czesci brzuchacza, czuje sie swietnie. Notoryczne zmeczenie tak mi sie juz upowszednilo, ze nawet nie zwracam na nie uwagi. :D

Do góry