reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hm w pt na aucie powieszę sobię transparent- nie denerwować kierowcy, bo rodzi ;)))

Aniez, wierz mi znalazło by się więcej takich z transparentami....ja też mam no to ochotę, hehe...

Katik, tak fajnie optymistycznie do nas przemawiasz, że się lżej na serduszku robi od razu...też tak chcę :-)

Vanessa konczy 2 tygodnie!!!

Vanessa - najlepszego Maleństwo Kochane:-) !

Witam Mamusie przed i po.... nocka standardowa, coś się dziś często kurczę, a tu do pracy muszę podjechać...no nic łyknę nospę, zobaczymy....a teraz spadam nadrabiać produkcję....

Miłego Dzionka ....

reklama
Jestem -coś przestój mamy na liście rozpakowanych -wszystkie na prima aprilis czekają???

AAAAA spoko 30 kwietnia jest pełnia więc porodówki będą na maksa zajęte:-D

sorry 30 MARCA -jak zwykle mój mózg ma problem z datami....

Ostatnia edycja:
Jestem -coś przestój mamy na liście rozpakowanych -wszystkie na prima aprilis czekają???

AAAAA spoko 30 kwietnia jest pełnia więc porodówki będą na maksa zajęte:-D

ho ho ho
30 to niech sie ta pełnia wypcha
właśnie sie zastanawialam kiedy bedzie bo podobno wtedy tak dziala przyciaganie ziemnskie ze dzieci si ena swiat pchaja
ale tyle to my z Tymusiem czekac nie bedziemy o nie :no:

Witam się zatem i ja :-) nie śpię już od 7 rano co u mnie nie jest normalne :-p no ale moje koty uznały 7 rano za świetną porę za bieganie po mnie... oczywiście mojego B. omijały... :eek:

Pytanie do właścicielek kotów, jedna z moich kocic ostatnio jest niemożliwa... non stop się mizia, łasi i żąda uwagi... przynosi non stop piłkę, żeby jej rzucać... jest wysterylizowana, więc odrzucałam wstępnie że to wina wiosny... może czuje, że niedługo coś się zmieni... Czy którejś kot też się tak zachowuje ?? bo moja jakby mogła to by mi na głowie non stop siedziała, a potrafi się wspiąć na ramiona i tak leżeć...

idziemy jutro z Hanią na bilans dwulatka
i szczepienie na Meningokoki
caly czas sie martwie czy to dobrze ze ja szczepie
maz przyniosl dzis recepte na ta szczepionke i podobno jest bez rteci
pneumo sobie odpuszcze ale ta sepsa u nas w regionie jest czesto wiec te meningo chyba przed przedszkolem awrto zaaplikowac
mam nadzieje ze dobra decyzje podjelismy...

Moje drogie - tak wyglada gimnastyka krocza i bebzonika w 9 mcu

Załączniki

• P3242791..jpg
    P3242791..jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 64
13x13 mam nadzieję, że Kubuś nie będzie czekał do pełni... wolę jednak aby wyszedł po świętach :-p

Witam się zatem i ja :-) nie śpię już od 7 rano co u mnie nie jest normalne :-p no ale moje koty uznały 7 rano za świetną porę za bieganie po mnie... oczywiście mojego B. omijały... :eek:

Pytanie do właścicielek kotów, jedna z moich kocic ostatnio jest niemożliwa... non stop się mizia, łasi i żąda uwagi... przynosi non stop piłkę, żeby jej rzucać... jest wysterylizowana, więc odrzucałam wstępnie że to wina wiosny... może czuje, że niedługo coś się zmieni... Czy którejś kot też się tak zachowuje ?? bo moja jakby mogła to by mi na głowie non stop siedziała, a potrafi się wspiąć na ramiona i tak leżeć...

moja Psotka jest niemożliwa też ją wysterylizowaliśmy ale to nic nie dało chodzi wkoło mnie gramoli się na kolana a najbardziej chciałaby przytulać się do brzucha. A najgorsze jest to że upodobała sobie przewijak w pokoju Natalki i tam sobie śpi oczywiście ganiam ją stamtąd jak tylko to widzę ale ten nasz kot jest nie do upilnowania.

reklama
Moje drogie - tak wyglada gimnastyka krocza i bebzonika w 9 mcu
Kamisia pięknie wyglądasz
i tak wiosennie jestes ubrana
ja w kazdej wiosennej kurtce wygladam conajmniej smiesznie bo sie nei dopina i taka rozpieta u mnei wyglada beznadzziejnie
i laze jeszcze w ziomowej bo ta sie dopina
a ze do niej pasuja tylko kozaki to juzz tak za dlugo nie wyrobie
Tymus zlituj sie dziecko!!!!!!!!!!!!!

Do góry