reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się leniwie :)))

Właśnie pałaszuję słodką bułeczkę kokosową i popijam kakao, mniam mniam. Tylko się trochę zasłodziłam. Wogóle to ratujcie, ostatnio wciągam wszystko jak odkurzacz! Np wczoraj po wyjściu z piekarni zjadłam po drodze do auta całą pizzerkę, w domku słodką bułeczkę dla siebie po czym zaczęłam podjadać drugą kupioną dla T., niczym Dagsila milkową czekoladę:-D Tylko szkoda,że nie mogłam jej tak zapakować aby wyglądała na całą.. Dla męża zostały okruszki:-( Chyba powinnam dostać zakaz wstępu do wszystkich cukierni i piekarni na mieście...

Kwiatuszku do dzieła, namów Hanutka i razem Tymusia do przyjścia na świat zachęcajcie. Pogoda jest idealna do powitania nowego członka rodziny.

Paulka co z wami???

Waniliowa maszeruj do lekarza, 3mamy kciuki aby to nie było nic groźnego :)))

Ba jaka twoja niunia już duzia!!!

reklama
Paulka nadal w szpitalu, bo skurcze nie odpuszczaja- nadal na 90 a nawet na 100. raz regularne raz nie ale rozwarcia brak. Zosia cwiczy cierpliwosc mamy poki co. Paula pozdrawia wszystkie bb baby:-) i trzyma za nas kciuki zeby cos sie ruszyło.
no i mowi, ze Margolka i Tymus to uparciuchy - i wcale sie nie myli ;-)

annaoj kce
Mam jeszcze pytanko- czy któraś wie co się dzieje u Agi002??? Jakoś w marcu miała powrócić na forum, a marzec się kończy. Ma któraś z nią kontakt???
kurcze tez o niej myslalam ostatnio
moze jeszcze nei ma tam neta?

Paulka nadal w szpitalu, bo skurcze nie odpuszczaja- nadal na 90 a nawet na 100. raz regularne raz nie ale rozwarcia brak. Zosia cwiczy cierpliwosc mamy poki co. Paula pozdrawia wszystkie bb baby:-) i trzyma za nas kciuki zeby cos sie ruszyło.
no i mowi, ze Margolka i Tymus to uparciuchy - i wcale sie nie myli ;-)

kurcze jak to jest ze jedne dzieciaczki sie pchają za wczesnie a drugie nawet po czasie nei chca wyleźć...

Witam się leniwie :)))

Właśnie pałaszuję słodką bułeczkę kokosową i popijam kakao, mniam mniam. Tylko się trochę zasłodziłam. Wogóle to ratujcie, ostatnio wciągam wszystko jak odkurzacz! Np wczoraj po wyjściu z piekarni zjadłam po drodze do auta całą pizzerkę, w domku słodką bułeczkę dla siebie po czym zaczęłam podjadać drugą kupioną dla T., niczym Dagsila milkową czekoladę:-D Tylko szkoda,że nie mogłam jej tak zapakować aby wyglądała na całą.. Dla męża zostały okruszki:-( Chyba powinnam dostać zakaz wstępu do wszystkich cukierni i piekarni na mieście...

!!!

hehehehehehehehe sława mojego obzarstwa wszystko przerosła :-D

zawsze wszystkie rarytasy kupuje razy dwa - mogłoby sie wydawac, ze jedno dla K., a prawda jest w 99% taka, ze wszystko na druga nózke:-D

tez bym chciala buleczke kokosowa :-)

Mojemu M snilo sie dzisiaj, ze sie u nas zaczela akcja, ale fajnie by bylo jakby to byl proroczy sen :-) nie musielibysmy czekac jeszcze tygodnia ;-)

Witam sie dzis bardzo wczesnie.Wstalam juz o 9 tej.Musze to gdzies zapisac bo rzadko mi sie to zdarza.
Zjadlam sniadanko nastawilam obiadek i za niedlugo do lekarza po zwolnienie.Juz mi sie nie chce do niego chodzic.
Wymyslili jakies glupstwo tutaj ze co tydzien trzeba biegac.
Milego dnia.....i owocnego w jakiegos dzidziulka.

Witam się w sloneczny poranek!
Pogoda jest cudowna, drzwi otwarte na osciez a niech sie wietrzy:)(mieszkam w domku...)
Noc przespana bez ani jednej pobudki i gdyby nie to ze cala rozdygotana po lekach bylo by wspaniale.
Dziewczyny dotrwalam 2w1 do 36 tygodnia!!!! Jestem juz spokojna :))))
Dzis ide do gin zobaczymy czy bede mogla juz odtsawic leki-oby :)
A tak poza tym jedziemy jeszcze dzis do usc aby moj M przynzal sie ze on jest tatusiem :-D:-D:-D:-D:-D Tak to jest jak sie nie ma slubu hehe...
Ale puki co uciekam lezec Dziewczynki
Milego dzionka i pelno sloneczka ;-)

reklama
hej dziewczynki
muszę wam powiedzieć że od wtorku jestem na zwolnieniu i nie mogę sobie miejsca znaleźć nudzi mi się piekielnie jeju co w tym domu robić ... nic mi się nie chce

Do góry