reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam wszystkie mamusie z rana:)
Mąż już w pracy i zostaliśmy we 3 z Pawełkiem(na razie grzecznie siedzi w brzuszku) i kocicą;)...czekamy na teściową-myje nam okna itp, ogólnie pomaga i to nie nachalnie,także jest nieźle...i czysto:D!
Pozdrawiamy, szczególnie te Mamy które są najbliżej rozwiązania:):)

Witam melduję się 2w1 i po przespanej dobrze nocy :-)
Dzisiaj mam dzwonić w sprawie wyniku z posiewu. Trzymajcie kciuki żeby tam nic nie było.
Dzisiaj znowu zamierzam zniknąć na cały dzień na podwórko z młodym. Znowu będzie szaleć w piaskownicy i na zjeżdżalni (mamy w ogórdku), a ja się położę z książką na leżaku ;-)

Waniliowa ale wieści… ehhh czop… gdzie on jest?? :-p

Katik dylematy matki :-D Super że Polcia taka grzeczniutka…

Gdzie Paulka ??? Mała dawać znać. A ona jednego posta że zostaje na noc i cisza. Paulka w łeb dostaniesz!!

My tez się witamy nadal 2 w 1 :(
wczoraj poszlam sama z Hausią na spacer
nagadałam jej że musi być grzeczna bo Tatuś nei idzie a mama ma Tymusia w brzuszku i nie będzie mogła jej brac na rączki itp.
dzielna dziewczynka szła za rączkę i cały czas była grzeczna :)
ale Tymka spacer nei poruszył
dziś zproponowałam Hani żeby z nim pogadała że ma ładne zabawki itp i żeby się pospieszył
ale narazie Hanai mówi ze "nie ma casu" bo pierze w swojej praleczce ciuszki dla lalki
cóż spróbuje pózniej... :)

A ja idę się 'moczyć' w wannie z książeczką, bo coś od rańca skurcze przepowiadające mnie męczą :((( podświadomość zapewne się włączyła, że jak nie chcę jeszcze rodzić, to mnie moje ciało będzie straszyć. Hm w pt na aucie powieszę sobię transparent- nie denerwować kierowcy, bo rodzi ;)))

hahaha
świetny pomysł z tym trasparentem :)

kurcze co u tej Paulki?
możeby jej smsa wyslac? hmm ciekawe cy zostawila namiary

Witam:-)

Niestety na razie nie dam rady nadrobić zaległości, bo starsza córcia od wczoraj nie daje mamie chwili oddechu... może potem jak pójdzie na drzemkę:-)

Mam nadzieję, ze szybko pojawią się dobre wieści od Paulki:tak:

Ba, wszystkiego najlepszego na pierwsze 2 tygodnie:-) no i daj znać jak tam po wizycie u pediatry... mam nadzieję, że lista pytań gotowa;-)

Witam i ja.
Dzisiaj się wyspałam i w świetnym nastroju wstałam. Nawet mi się zrymowało:-):-)
Słoneczko tak ładnie świeci za oknem, wiosna pełną parą, szkoda, że weekend taki nie będzie:-(
Na razie żadna się nie rozpakowała z tego co widzę. Chyba, że Paulka. Widzę, że dalej się nie odezwała. Ciekawe co u Niej, tak nas w niepewności trzymać
:no::no::no:

Katik ciesz się, że Pola taka grzeczniutka i wypoczywaj sobie jak śpi. Oby jej się nie odwróciło, bo czasem tym dzieciaczkom, które po porodzie takie grzeczniusie później największe rogi rosną:D

Potwierdzam, mój synek jak się urodził tez tylko jadł i spał. A później wulkan energii, teraz jeszcze jedna para oczu by mi się przydała. Pocieszam się, że kiedyś sobie w życiu poradzi

Znikam inne wątki ponadrabiać i troszkę popracować.

annaoj kce- dodatkowa para oczu + dodatkowa para rąk (albo kilka dodatkowych par rąk)... obecnie marzę o rolkach, bo mogłabym szybciej Kubę dopaść zanim coś nabroi :-D A tak, zanim ja się dotoczę, to już jest 'klops' i moje dziecko z miną niewiniątka stoi i patrzy tymi swoimi cudnymi oczyma :-D:-D:-D

Kąpiel nam wczoraj pomogła! Dziś od 7:00 rano pracuję :-( a Kuba o dziwo grzeczny (tfu, tfu... coby nie zapeszyć)... Nawet mi lapa nie wyłączył ... jakiś podstęp wietrzę :-D

Kwiatuszku- idź na plac zabaw z Hanulką- może jak polatasz za nią po drabinkach to Ciebie w końcu ruszy!!!

Mam jeszcze pytanko- czy któraś wie co się dzieje u Agi002??? Jakoś w marcu miała powrócić na forum, a marzec się kończy. Ma któraś z nią kontakt???

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja- wyjątkowo wcześnie:)Nie śpie ju od 5 bo mnie do kibelka goni:baffled:masakra jakaś...a musiałam zaliczyć wycieczkę do Gdańska celem odbycia badań i odtransportowania moczu. Pojechałam po 6 żeby ominąć korki jakby coo...ale i tak z auta się musiałam cofnąć do domu :no::no:ja nie wiem co to się dzieje....
wczoraj tak jak pisalam pojechalam z ukochanym na popołudniowy spacer....połaziliśmy troche i popstrykaliśmy fotki- fajnie było:-Dtylko potem jak padłam to ani ręką ani nogą:sorry2:
aaa odebralam wyniki posiewu -bakteri nie wyhodowano...o 19.45 wizyta zobacczymy co i jak
trochę mi już lepiej - miałam iśc spać ale szkoda mi takiego cudnego poranka. Zjem coś lekkiego i pojade umyć auto...a coo- ja nie dam rady?:-D
slonecznego dzionka , moze dziś jakiś bociek przyniesie nam dzidziusia ??

Do góry