reklama
gosiapar
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie mamusie z rana
Mąż już w pracy i zostaliśmy we 3 z Pawełkiem(na razie grzecznie siedzi w brzuszku) i kocicą
...czekamy na teściową-myje nam okna itp, ogólnie pomaga i to nie nachalnie,także jest nieźle...i czysto
!
Pozdrawiamy, szczególnie te Mamy które są najbliżej rozwiązania

Mąż już w pracy i zostaliśmy we 3 z Pawełkiem(na razie grzecznie siedzi w brzuszku) i kocicą
Pozdrawiamy, szczególnie te Mamy które są najbliżej rozwiązania
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam melduję się 2w1 i po przespanej dobrze nocy :-)
Dzisiaj mam dzwonić w sprawie wyniku z posiewu. Trzymajcie kciuki żeby tam nic nie było.
Dzisiaj znowu zamierzam zniknąć na cały dzień na podwórko z młodym. Znowu będzie szaleć w piaskownicy i na zjeżdżalni (mamy w ogórdku), a ja się położę z książką na leżaku ;-)
Waniliowa ale wieści… ehhh czop… gdzie on jest??
Katik dylematy matki
Super że Polcia taka grzeczniutka…
Gdzie Paulka ??? Mała dawać znać. A ona jednego posta że zostaje na noc i cisza. Paulka w łeb dostaniesz!!
Dzisiaj mam dzwonić w sprawie wyniku z posiewu. Trzymajcie kciuki żeby tam nic nie było.
Dzisiaj znowu zamierzam zniknąć na cały dzień na podwórko z młodym. Znowu będzie szaleć w piaskownicy i na zjeżdżalni (mamy w ogórdku), a ja się położę z książką na leżaku ;-)
Waniliowa ale wieści… ehhh czop… gdzie on jest??

Katik dylematy matki

Gdzie Paulka ??? Mała dawać znać. A ona jednego posta że zostaje na noc i cisza. Paulka w łeb dostaniesz!!
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
My tez się witamy nadal 2 w 1 
wczoraj poszlam sama z Hausią na spacer
nagadałam jej że musi być grzeczna bo Tatuś nei idzie a mama ma Tymusia w brzuszku i nie będzie mogła jej brac na rączki itp.
dzielna dziewczynka szła za rączkę i cały czas była grzeczna
ale Tymka spacer nei poruszył
dziś zproponowałam Hani żeby z nim pogadała że ma ładne zabawki itp i żeby się pospieszył
ale narazie Hanai mówi ze "nie ma casu" bo pierze w swojej praleczce ciuszki dla lalki
cóż spróbuje pózniej...
hahaha
świetny pomysł z tym trasparentem
kurcze co u tej Paulki?
możeby jej smsa wyslac? hmm ciekawe cy zostawila namiary
wczoraj poszlam sama z Hausią na spacer
nagadałam jej że musi być grzeczna bo Tatuś nei idzie a mama ma Tymusia w brzuszku i nie będzie mogła jej brac na rączki itp.
dzielna dziewczynka szła za rączkę i cały czas była grzeczna
ale Tymka spacer nei poruszył
dziś zproponowałam Hani żeby z nim pogadała że ma ładne zabawki itp i żeby się pospieszył
ale narazie Hanai mówi ze "nie ma casu" bo pierze w swojej praleczce ciuszki dla lalki
cóż spróbuje pózniej...
A ja idę się 'moczyć' w wannie z książeczką, bo coś od rańca skurcze przepowiadające mnie męczą(( podświadomość zapewne się włączyła, że jak nie chcę jeszcze rodzić, to mnie moje ciało będzie straszyć. Hm w pt na aucie powieszę sobię transparent- nie denerwować kierowcy, bo rodzi
))
hahaha
świetny pomysł z tym trasparentem
kurcze co u tej Paulki?
możeby jej smsa wyslac? hmm ciekawe cy zostawila namiary
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam:-)
Niestety na razie nie dam rady nadrobić zaległości, bo starsza córcia od wczoraj nie daje mamie chwili oddechu... może potem jak pójdzie na drzemkę:-)
Mam nadzieję, ze szybko pojawią się dobre wieści od Paulki
Ba, wszystkiego najlepszego na pierwsze 2 tygodnie:-) no i daj znać jak tam po wizycie u pediatry... mam nadzieję, że lista pytań gotowa;-)
Niestety na razie nie dam rady nadrobić zaległości, bo starsza córcia od wczoraj nie daje mamie chwili oddechu... może potem jak pójdzie na drzemkę:-)
Mam nadzieję, ze szybko pojawią się dobre wieści od Paulki

Ba, wszystkiego najlepszego na pierwsze 2 tygodnie:-) no i daj znać jak tam po wizycie u pediatry... mam nadzieję, że lista pytań gotowa;-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Witam i ja.
Dzisiaj się wyspałam i w świetnym nastroju wstałam. Nawet mi się zrymowało:-):-)
Słoneczko tak ładnie świeci za oknem, wiosna pełną parą, szkoda, że weekend taki nie będzie:-(
Na razie żadna się nie rozpakowała z tego co widzę. Chyba, że Paulka. Widzę, że dalej się nie odezwała. Ciekawe co u Niej, tak nas w niepewności trzymać

Potwierdzam, mój synek jak się urodził tez tylko jadł i spał. A później wulkan energii, teraz jeszcze jedna para oczu by mi się przydała. Pocieszam się, że kiedyś sobie w życiu poradzi
Znikam inne wątki ponadrabiać i troszkę popracować.
Dzisiaj się wyspałam i w świetnym nastroju wstałam. Nawet mi się zrymowało:-):-)
Słoneczko tak ładnie świeci za oknem, wiosna pełną parą, szkoda, że weekend taki nie będzie:-(
Na razie żadna się nie rozpakowała z tego co widzę. Chyba, że Paulka. Widzę, że dalej się nie odezwała. Ciekawe co u Niej, tak nas w niepewności trzymać

Katik ciesz się, że Pola taka grzeczniutka i wypoczywaj sobie jak śpi. Oby jej się nie odwróciło, bo czasem tym dzieciaczkom, które po porodzie takie grzeczniusie później największe rogi rosną![]()
Potwierdzam, mój synek jak się urodził tez tylko jadł i spał. A później wulkan energii, teraz jeszcze jedna para oczu by mi się przydała. Pocieszam się, że kiedyś sobie w życiu poradzi
Znikam inne wątki ponadrabiać i troszkę popracować.
aniez
Fanka BB :)
annaoj kce- dodatkowa para oczu + dodatkowa para rąk (albo kilka dodatkowych par rąk)... obecnie marzę o rolkach, bo mogłabym szybciej Kubę dopaść zanim coś nabroi
A tak, zanim ja się dotoczę, to już jest 'klops' i moje dziecko z miną niewiniątka stoi i patrzy tymi swoimi cudnymi oczyma 

Kąpiel nam wczoraj pomogła! Dziś od 7:00 rano pracuję :-( a Kuba o dziwo grzeczny (tfu, tfu... coby nie zapeszyć)... Nawet mi lapa nie wyłączył ... jakiś podstęp wietrzę
Kwiatuszku- idź na plac zabaw z Hanulką- może jak polatasz za nią po drabinkach to Ciebie w końcu ruszy!!!
Mam jeszcze pytanko- czy któraś wie co się dzieje u Agi002??? Jakoś w marcu miała powrócić na forum, a marzec się kończy. Ma któraś z nią kontakt???

Kąpiel nam wczoraj pomogła! Dziś od 7:00 rano pracuję :-( a Kuba o dziwo grzeczny (tfu, tfu... coby nie zapeszyć)... Nawet mi lapa nie wyłączył ... jakiś podstęp wietrzę

Kwiatuszku- idź na plac zabaw z Hanulką- może jak polatasz za nią po drabinkach to Ciebie w końcu ruszy!!!
Mam jeszcze pytanko- czy któraś wie co się dzieje u Agi002??? Jakoś w marcu miała powrócić na forum, a marzec się kończy. Ma któraś z nią kontakt???
Ostatnia edycja:
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam się i ja- wyjątkowo wcześnie
Nie śpie ju od 5 bo mnie do kibelka goni
masakra jakaś...a musiałam zaliczyć wycieczkę do Gdańska celem odbycia badań i odtransportowania moczu. Pojechałam po 6 żeby ominąć korki jakby coo...ale i tak z auta się musiałam cofnąć do domu 
ja nie wiem co to się dzieje....
wczoraj tak jak pisalam pojechalam z ukochanym na popołudniowy spacer....połaziliśmy troche i popstrykaliśmy fotki- fajnie było
tylko potem jak padłam to ani ręką ani nogą
aaa odebralam wyniki posiewu -bakteri nie wyhodowano...o 19.45 wizyta zobacczymy co i jak
trochę mi już lepiej - miałam iśc spać ale szkoda mi takiego cudnego poranka. Zjem coś lekkiego i pojade umyć auto...a coo- ja nie dam rady?
slonecznego dzionka , moze dziś jakiś bociek przyniesie nam dzidziusia ??

wczoraj tak jak pisalam pojechalam z ukochanym na popołudniowy spacer....połaziliśmy troche i popstrykaliśmy fotki- fajnie było

aaa odebralam wyniki posiewu -bakteri nie wyhodowano...o 19.45 wizyta zobacczymy co i jak
trochę mi już lepiej - miałam iśc spać ale szkoda mi takiego cudnego poranka. Zjem coś lekkiego i pojade umyć auto...a coo- ja nie dam rady?

slonecznego dzionka , moze dziś jakiś bociek przyniesie nam dzidziusia ??