reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

jestem i ja!!! też spać nie mogę...koty się ganiają po całym mieszkaniu,ehhhhhhh...nie wiem co z tymi paznokciami,powinnam do lekarza iść?

reklama
Blade lub sine paznokcie. Są problemem osób z anemią lub chorobami krążenia, występują, gdy do zakończeń naczyń krwionośnych w opuszkach palców gorzej dociera krew.

masz pewnie opuchniete dłonie?

:-) możemy sobie ponarzekać,nawet w nocy:-)...mi na bóle plecków masaż troszkę pomaga,niestety nie na długo:-(

a ręce drętwieją bardzo,są gorące i całe w żyłach... i do tego paznokcie sine.ciekawe czy nie ma to związku z moją nadkrzepliwą krwią albo zastrzykami na jej rozrzedzenie:-/

napiję się mleka i poczytam coś,może zasnę...

Jakos nie moge spac, obudzilam sie z lekkim bolem glowy, ktory powoli przechodzi. Taka wczesna godzina, a juz mi tu slonce przez okna zaglada :-)

Waniliowa
, wyglada na to, ze udalo Ci sie zasnac :-)

czesc,

jestesmy obie ale zmeczone jak mopsik. koszmarna noc, wiec musze postarac sie teraz pospac.

ciekawa jestem jak u Kfiatuszka:-) mam nadzieje ze sie cos ruszylo.
ide nocna produkcje nadrobic a pozniej bedziemy lezakowac z Ramziolinim, bo on przez cala noc mi wiernie towarzyszyl i tez sie pewnie nie wyspal :-)

milego dnia

Witam się i ja:-) wyspana, wypoczęta i gotowa na wypatrywanie dzidzi:-D. My już po śniadanku, pogoda cudna, trzeba z niej korzystać bo niedługo ma się popsuć.
Katik fajnie że malutka taka spokojna. Rety jak ja bym już chciała mieć tego mojego kruszka przy sobie:tak::-D.
Muszę zmykać bo Natalka mi pisać nie daje;-).
Pozdrowionka:-).

reklama
dzień dobry - za oknem słoneczko świeci - ładny dzień się zapowiada - wróciłam z laboratorium upuścili mi trochę krwi - teraz śniadanko i do wyrka

Do góry