reklama
marysia868
mama Macieja
jeśli bardzo cie to niepokoi to idz, a długo to masz? Ja tez nie moge spac..mariusz spi, a ja siedzee
marysia868
mama Macieja
Blade lub sine paznokcie. Są problemem osób z anemią lub chorobami krążenia, występują, gdy do zakończeń naczyń krwionośnych w opuszkach palców gorzej dociera krew.
masz pewnie opuchniete dłonie?
masz pewnie opuchniete dłonie?
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Moga tez byc wynikiem niedotlenienia...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wlasnie zaczely mnie plecy bolec. SIedziec nie moge, lezec tez nie (bo biodra bola), od stania nogi cierpia... Ech...
:-) możemy sobie ponarzekać,nawet w nocy:-)...mi na bóle plecków masaż troszkę pomaga,niestety nie na długo:-(
a ręce drętwieją bardzo,są gorące i całe w żyłach... i do tego paznokcie sine.ciekawe czy nie ma to związku z moją nadkrzepliwą krwią albo zastrzykami na jej rozrzedzenie:-/
napiję się mleka i poczytam coś,może zasnę...
a ręce drętwieją bardzo,są gorące i całe w żyłach... i do tego paznokcie sine.ciekawe czy nie ma to związku z moją nadkrzepliwą krwią albo zastrzykami na jej rozrzedzenie:-/
napiję się mleka i poczytam coś,może zasnę...
czesc,
jestesmy obie ale zmeczone jak mopsik. koszmarna noc, wiec musze postarac sie teraz pospac.
ciekawa jestem jak u Kfiatuszka:-) mam nadzieje ze sie cos ruszylo.
ide nocna produkcje nadrobic a pozniej bedziemy lezakowac z Ramziolinim, bo on przez cala noc mi wiernie towarzyszyl i tez sie pewnie nie wyspal :-)
milego dnia
jestesmy obie ale zmeczone jak mopsik. koszmarna noc, wiec musze postarac sie teraz pospac.
ciekawa jestem jak u Kfiatuszka:-) mam nadzieje ze sie cos ruszylo.
ide nocna produkcje nadrobic a pozniej bedziemy lezakowac z Ramziolinim, bo on przez cala noc mi wiernie towarzyszyl i tez sie pewnie nie wyspal :-)
milego dnia
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Witam się i ja:-) wyspana, wypoczęta i gotowa na wypatrywanie dzidzi. My już po śniadanku, pogoda cudna, trzeba z niej korzystać bo niedługo ma się popsuć.
Katik fajnie że malutka taka spokojna. Rety jak ja bym już chciała mieć tego mojego kruszka przy sobie.
Muszę zmykać bo Natalka mi pisać nie daje;-).
Pozdrowionka:-).
Katik fajnie że malutka taka spokojna. Rety jak ja bym już chciała mieć tego mojego kruszka przy sobie.
Muszę zmykać bo Natalka mi pisać nie daje;-).
Pozdrowionka:-).
reklama