reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
my rodzinkę poinformowaliśmy od razu następnego dnia jak sami się dowiedzieliśmy ;)
akurat to był dzień moich urodzin i wszyscy byli u nas na imprezce ;-)

Ja się zupełnie na tym nie znam :-(

Ja z synkiem własnie wżeramy zielony groszek, a wieczór jakis smetny się zapowiada :-( nawet pisac nie ma o czym jakas chandra mnie dopada......

Ja też dzisiaj pizzę na kolacje zrobiłam, sama po raz pierwszy nawet pomidorki z ziołami i czosnkiem przesmażałam na sos:szok:
W ogóle tym, które lubią pysznie zjeść polecam przypadkowo odkryty blog - cokolwiek bym z niego nie robiła to dosłownie niebo w gębie!!
Zaczęłam od jagodzianek z kruszonką - znikły w kwadrans:-D

Oto link:
White Plate: Jagodzianki z kruszonką

ja uwielbiam gotowac, teraz lece robic kolacje, wiec zajrze pozniej albo predzej jutro rano, bo po kolacji padne pewnie razem z małym :-)

miłego wieczorka :-)

piszecie tu o tej pizzy, ze sama smaka dostalam, zamowie sobie wlasnie zaraz tez pizze i tez ze szpinakiem (bo ponoc dobry w ciazy), a po pizzy tylko telewizorek, bo juz tez nie bede miala sily na nic pewnie... dobranoc moje mile:-)

Alescie zapizzowaly watek :-D
Ja swoja pochlanialam 2 dni temu. A tak wogole to ostatnio codzien chodzi za mna chinszczyzna. Juz w zeszly piatek nie wytrzymalam, i zamowilismy jedzonko, ale zeby codzien miec na to ochote :szok::szok::szok:

Jak samopoczucie dziewczyny? U nas wporzadku... Przechodzi mi cos z bieganiem do ubikacji po 5-6 razy, i od kilku nocy biegam tylko 2 razy :-) No i piersi troszke mniej pobolewaja :-)

Ja się zupełnie na tym nie znam :-(

Co tu się znać , trzeba posklejać watki tak żeby nie było ich aż tyle , napisać regulamin , co akurat możemy zrobić wszystkie razem , zrobić listę mam z terminami w jednym miejscu ( zobacz na innych wątkach ) nie wszystko oczywiście na raz bo się nie da tylko jak znajdziesz chwilkę , mogę narazie zgłosić się z Tobą i pomagac a potem Ty przejmiesz dowodzenie:tak::-D Jak już się raz wsio pragnie potem jest ładnie i składnie;-)

Ja też dzisiaj pizzę na kolacje zrobiłam, sama po raz pierwszy nawet pomidorki z ziołami i czosnkiem przesmażałam na sos:szok:
W ogóle tym, które lubią pysznie zjeść polecam przypadkowo odkryty blog - cokolwiek bym z niego nie robiła to dosłownie niebo w gębie!!
Zaczęłam od jagodzianek z kruszonką - znikły w kwadrans:-D

Oto link:
White Plate: Jagodzianki z kruszonką

O kurde ja to prawie wogóle nie gotuje:-:)zawstydzona/y: szacun za te jagodzianki , następnym razem podeslij sztunie:-p

reklama
Witam was dziewczyny.Ja po wczorajszej wizycie u gin.mam doła :-( z dzidzią ok.ale te moje brązowe plamienia nie za ciekawie no i mam zagrożoną ciąże :-( masa tabletek i mam leżeć jak na razie 3 tyg.kolejna wizyta 1.10.Powiedzcie mi kochane bo dostałam wynik usg.i nic z niego nie wiem,a jak czytam fora to wszystko podane jest w mm.a ja mam cm.
CRL=2.6 cm
BPD=1.6 cm.
Pozdrawiam

Do góry