beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam słonecznie i ciepło:-)
Ba, mam nadzieję, że szybko poradzisz sobie z wagą i anemią, bo teraz jesteś bardzo potrzebna dziecku przede wszystkim ZDROWA
Kici, no ja Ci się dziwię, że Ty w ogóle coś spisz jak masz takie mega koszmary a jesteś może fanką horrorów
Aga, Sebek ruchliwy, że hej... zobaczymy czy u to zostanie jak już będzie po drugiej stronie brzuszka:-)
Gosiek, dziękuję:-)
mały urodził się dopiero dzisiaj przed 2 przez cc, a siostra to nawet bóli nie miała, tylko krwawienie i problemy z tętnem synka...
Studiujacamama, egzamin oczywiście zdany na 5:-)
Iza, bardzo twarzowy brzuszek i śliczna fryzurka
Asiu BB, gratulki narodzin synka... a propos: jak mu na imię
Marlenka, świetnie, że na wiosnę macie tyle dobrych wieści
Wesoła,
[*] dla cioci... smutne takie wieści przed narodzinami córeczki:-(
Moja była wyższa... przecież liczą z ostatnich 12 miesięcy... a jesteś zatrudniona na czas nieokreślony i chyba ważne jak długo jesteś na L4, bo pierwsze 30 dni płaci pracodawca, a potem ZUS
Paulka, mam nadzieję, że szybko się okaże czy to już godzina "0" 3mam kciuki i takie nieregularne skurcze są w pierwszym etapie porodu:-)
Agaata, uwielbiam ten skecz taka terapia śmiechem jak widać daje efekty
Moja też dzisiaj jakaś nieokiełznana... na szczęście poszła na drzemkę i mam nadzieję, ze wstanie w lepszym nastroju:-)
Mam dzisiaj wizytę u gina i zobaczymy co tam się dzieje z maleństwem... a i mam jeszcze nadzieję,ze nagle młodej wyrośnie siusiak dziwna jestem
Miłego popołudnia:-)
Ba, mam nadzieję, że szybko poradzisz sobie z wagą i anemią, bo teraz jesteś bardzo potrzebna dziecku przede wszystkim ZDROWA
Kici, no ja Ci się dziwię, że Ty w ogóle coś spisz jak masz takie mega koszmary a jesteś może fanką horrorów
Aga, Sebek ruchliwy, że hej... zobaczymy czy u to zostanie jak już będzie po drugiej stronie brzuszka:-)
Gosiek, dziękuję:-)
mały urodził się dopiero dzisiaj przed 2 przez cc, a siostra to nawet bóli nie miała, tylko krwawienie i problemy z tętnem synka...
Studiujacamama, egzamin oczywiście zdany na 5:-)
Iza, bardzo twarzowy brzuszek i śliczna fryzurka
Asiu BB, gratulki narodzin synka... a propos: jak mu na imię
Marlenka, świetnie, że na wiosnę macie tyle dobrych wieści
Wesoła,
[*] dla cioci... smutne takie wieści przed narodzinami córeczki:-(
A ja mam do was takie pytanie: czy na zwolnieniu dostajecie takie same wynagrodzienie czy wyższe? Słyszałam,że powinno być nieco wyższe bo jakiś tam składek nie odciągają. Ja miałam od 2 lat stałą pensję. W tym miesiącu dostałam pierwszą wypłatę na zwolnieniu i jest taka sama.
A jak jest u was???
Moja była wyższa... przecież liczą z ostatnich 12 miesięcy... a jesteś zatrudniona na czas nieokreślony i chyba ważne jak długo jesteś na L4, bo pierwsze 30 dni płaci pracodawca, a potem ZUS
Paulka, mam nadzieję, że szybko się okaże czy to już godzina "0" 3mam kciuki i takie nieregularne skurcze są w pierwszym etapie porodu:-)
Agaata, uwielbiam ten skecz taka terapia śmiechem jak widać daje efekty
My po 3 godzinnym pobycie na dworze... ale nawkurzałam się na młodego że szkoda gadać... ehhh
Moja też dzisiaj jakaś nieokiełznana... na szczęście poszła na drzemkę i mam nadzieję, ze wstanie w lepszym nastroju:-)
Mam dzisiaj wizytę u gina i zobaczymy co tam się dzieje z maleństwem... a i mam jeszcze nadzieję,ze nagle młodej wyrośnie siusiak dziwna jestem
Miłego popołudnia:-)