reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Paulka ale ci zazdroszczę że to już się zaczęło.
Ja od dzisiaj jestem na zwolnieniu w końcu zasłużony odpoczynek:-) no i korzystając z pierwszego dnia w domku przemeblowałam salon, wypastowałam parkiet i przesadziłam wszystkie kwiatuszki ;-) ale jestem z siebie dumna. ;-) a teraz z nieciepliwością czekam na 17 bo idę do ginekologa ciekawe co nowego się dowiem hmmm ... chciałabym zobaczyć moją kruszynkę ciekawe czy w 37 tyg robią USG? czy już na tym etapie nie jest to konieczne co wy o tym sądzicie?

reklama
Mamusia ja miałam właśnie w 37t3d ciąży ostatnie usg... ale to nie jest powiedziane że beziesz miała... wiem że sa dziewczyny które od 30 tc nie miały usg i nie bedą mieć

Próbuje zjeść obiad... ale co wezme coś do ust to aż mnie mdli... fuj, ależ mi niedobrze...aż mną trzęsie :szok:

Ostatnia edycja:
CUDNOŚCI!! Śliczna jest... ale kurcze faktycznie wszytkie te nasze kwietniówkowe dzieciaki takie ładne... mówi się że nie ma brzydkich dzieci ale widziałam już takie że nawet patzreć się nie dało. A nasze to same słodycze...

Jeny dziewczyny Was nadrobić to trzeba mieć końskie zdrowie!!! :-D

Widzę, że mamy 2 nowe maluszki, przy czym jeden to Kinder Niespodzianka- suuupeeer !!!

Paulka- jak mąż się pojawi to pojedź na IP i sprawdź co i jak- po co żyć w stresie.

13x13- na początku eskę wyślesz... a potem... hm... zależy od osoby :-)

A ja wku... chodzę. Rano dowiedziałam się, że moja asystentka z dniem 31 marca odchodzi... wrrr... i teraz muszę nowej szukać... No i Bartuś ma prikaz siedzieć kolejny tydzień w brzuszku i nie robić żadnych numerów, bo mamusia organizacyjnie leży!!!

Byliśmy z Kubą na 2 godzinnym spacerku i nawet się nie uchetałam... no szok... jakiś dobry dzień mam :-D Kuba zachwycony wiosną! Szok jak takie dzieci widzą i opisują różnicę w wyglądzie świata. No i po zimowej przerwie nagle oświadczył- Mamusiu nie wziąłem łopatki, grabek i wiaderka!!! Taaaak sezon piaskownicowy czas inaugurować :-D:-D:-D

Jutro buty muszę mu kupić (jeszcze wchodzi w jesienne, ale są 'na styk'), nad kurtką jeszcze medytuję, bo w sumie rękawki przykrótkie, ale jak się bluzę wyciągnie... hm... trzeba to przemyśleć, bo ceny tych małych kurtek są ABSURDALNE!!!

daga.. byłam na SMS-owym i mamy małą rozbieznośc odnosnie wagi małej Julii, mnie tatus Juleczki w mms-ie napisal,że wązyła 3000g, ty masz info od elli ze 2950...hhmmm chyba trza poczekac, aż mamuska już sie wszystkjiego dowie, bo tatus mógł byc za bardzo przejety:). Pomijam fakt,iż napisal,ze mala urodzila sie ok. 10:), a ella podała 9:52:)

daga.. byłam na SMS-owym i mamy małą rozbieznośc odnosnie wagi małej Julii, mnie tatus Juleczki w mms-ie napisal,że wązyła 3000g, ty masz info od elli ze 2950...hhmmm chyba trza poczekac, aż mamuska już sie wszystkjiego dowie, bo tatus mógł byc za bardzo przejety:). Pomijam fakt,iż napisal,ze mala urodzila sie ok. 10:), a ella podała 9:52:)

hehe mysle ze facet jak to facet zaokraglil, zeby było latwiej :-)

damy im czas i w razie "w" zweryfikuja:-)

reklama
Do góry