reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ależ faceci takie sprawy zawsze upraszczają :))) Wg mojego np. Kuba od stycznia jest już 3 latkiem (przypomnę, że on dopiero w czerwcu skończy 3) :))) Moim zdaniem Ella wie co pisze ;)))

Dagsilka i kici DZIĘKI WIELKIE za pomoc

Dziewczyny wszystkim też dziękuję za trzymanie kciuków - dzisiaj odebrałam wyniki biopsji i jestem mega szczęśliwa bo okazało się że to nie guz a tylko powiększony kanał mleczny HURAAAAAAAA co oznacza że będę mogła karmić piersią maluszka:-)

Ostatnia edycja:
heheheh no właśnie tak pomyślalam, co tam bedzie sie facet rozdrabniał:):):)

hihi, mój to by pewnie napisał tylko "już" :tak::tak::tak:

Dagsilka i kici DZIĘKI WIELKIE za pomoc

Dziewczyny wszystkim też dziękuję za trzymanie kciuków - dzisiaj odebrałam wyniki biopsji i jestem mega szczęśliwa bo okazało się że to nie guz a tylko powiększony kanał mleczny HURAAAAAAAA co oznacza że będę mogła karmić piersią maluszka:-)

no to pysznie Basieńka....cieszymy się z Tobą....

Basiu-super wiadomość!!
wstawilam na zamkniety foto- zeby sie pochwalic nowym kolorem włosów i krótką fryzurą....:)no i brzuchem, a przy okazji wkleilam Pana Tate bo nie miałam innej foty ;-)
mdłosci mi troche przeszły, do kibelka też nie biegam od kilku godzin...wybiore sie chyba do sklepu bo jeszcze obiadu nie zjadlam i nic nie mam w lodowce nawet:baffled:

Bardzo ładnie wyglądasz ,wręcz kwitnąco:-)
U mnie bez zmian brzuch się stawia i tyle w czwartek idę do lekarza to może będę wiedziała coś więcej.Ale teraz to wydaje mi sie że przenosze tak jak pierwszego synka:-) I dobrze bo jakaś depresja straszna mi się zaczyna !!!I szczerze mówiąc odechciało mi się porodu przed czasem więc niech siedzi sobie spokojnie w brzuszku jak najdłużej, a ja postanowiłam tylko się lenić a żeby nie chciał wyjsc szybciej.

Dziewczyny ale produkcja nie moglam sie przebic do ostatniej strony.Z tego co pamietam to mniej wiecej wszystko oki u was.
Tylko Paulka cos nie tak,to znaczy pewnie zaczelo sie u niej.Trzymamy kciuki oczywiscie i oby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku.
Juleczka widze juz jest slicznosci male.Noi Asia sie jeszcze rozpakowala gratulujemy.
U nas tak sobie.Noc nalezala do tych nieprzespanych.Nie moge sie wygodnie ulozyc i spania nie ma.No i nie zapomnijmy o czestym wstawaniu do kibelka dzis to juz bylo chyba 5 razy
jeszcze tak sie pic chce w nocy jak na zlosc.Jeszcze trzy tygodnie damy rade..

reklama
Paulka myślę,że podjeli rozsądną decyzję. Niech Zosia sama zdecyduje :)))

Kwiatuszku Hania jest słodka, a jak pięknie już mówi. Aż się wzruszyłam :))) Ja też chcę tak z małą czytać:-) Myślę,że zacznę jej czytać jak tylko się urodzi, muszę się wybrać do księgarni po jakieś bąblowe książeczki.

Basiu super,że to nic groźnego. Ja mam zmiany mastopatyczne w prawej piersi i też muszę je kontrolować.

Do góry