reklama
filonka
Fanka BB :)
witam .
ja też wstałam dopiero o 10. 00 bo wczoraj dopiero padłam o północy. wzieło mnie przeziebienie, bo głowa ciężka,katar, kichanie az brzuch się napina i twardy jak skała:-( no i jeszcze ten ból rozchodzenia się tam wszystkiego na dole...no i jeszcze załapałam wczoraj doła bo ostatnie 3 dni jakoś z moim K sie nie dogaduje:-(
Wesoła - wyrazy współczucia
Asia - gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka
no i czekam na wieści od Elli, reszte kwietniówek pozdrawim te wyczekujące i mniej wyczekujące na dniach swych dzieciaczków i życze miłego dzionka
ja też wstałam dopiero o 10. 00 bo wczoraj dopiero padłam o północy. wzieło mnie przeziebienie, bo głowa ciężka,katar, kichanie az brzuch się napina i twardy jak skała:-( no i jeszcze ten ból rozchodzenia się tam wszystkiego na dole...no i jeszcze załapałam wczoraj doła bo ostatnie 3 dni jakoś z moim K sie nie dogaduje:-(
Wesoła - wyrazy współczucia
Asia - gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka
no i czekam na wieści od Elli, reszte kwietniówek pozdrawim te wyczekujące i mniej wyczekujące na dniach swych dzieciaczków i życze miłego dzionka
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ella ma jeszcze 20 minut do cc
nie moge sie juz doczekac
ale to nasze forum budzi ostatnio emocje
zaden film takich nie zapewni
czekamy na Juleczkę
nie moge sie juz doczekac
ale to nasze forum budzi ostatnio emocje
zaden film takich nie zapewni
czekamy na Juleczkę
brzuszek o dwa tygodnie mniejszy i się załamałam. Bo się martwię czy któraś z was też tak miała że dzidzia ma mniejszy brzuszek.
Ja tak miałam -lekarz stwierdził ze po prostu jest szczuplutka... przecież musiałby zareagować gdyby to było niepokojące. Dziewczyny mają rację -nie ma się co martwić
dzisiaj znowu miałam ciąg dalszy złych snów...
Psychika odreagowuje stresy końca ciąży. Współczuję takich złych snów:-( może jakas muzyczka przed snem, masaż zero dziwnych filmów i jedzenia oby pomogło
Wesoła ogromnie współczuję
Kfiatek zrób coś bo jak Ty nie masz skurczy to i ja nie mam zauważyłam ja dziś czuję się świetnie
A mi się dziś śniło ze trojaczki urodziłam -2 dziewczynki i chłopca i zastanawiałam się
1. jakim cudem na usg nikt tego nie widział
2. jakim cudem mając 2 piersi mam nakarmić trojaczki
1. jakim cudem na usg nikt tego nie widział
2. jakim cudem mając 2 piersi mam nakarmić trojaczki
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam się i ja
noo jak wszystko poszło o czasie to Ellcie naszą już maglują
wesoła- wyrazy współczucia
a u nas kolejna noc taka sobie- pomimo ze wczorajszy dzień mnie wykończył - ból głowy sprwił że cały dzień chodziłam a raczej leżałam nie przytomna...nie zrobiłam totalnie nic....dziś trochę lepiej ale w nocy i tak wstawałam po paracetamol żeby usnąć...
idę coś przekąsić bo w sumie od niedzieli nie zjadłam nic konkretnego bo mnie mdli
a z weselszych rzeczy to wczoraj jak mój Pioter wracał z pracy poprosiłam go żeby mi coś kupił...ale sama nie wiem co i niech cos wymyśli ...w sumie myślałam że kupi ananaska w puszcze albo lody a dostałam konserwę turystyczna
Ja uwielbiam konserwę ale nie wpadłabym na zakup takiego umilacza achh
noo jak wszystko poszło o czasie to Ellcie naszą już maglują
wesoła- wyrazy współczucia
a u nas kolejna noc taka sobie- pomimo ze wczorajszy dzień mnie wykończył - ból głowy sprwił że cały dzień chodziłam a raczej leżałam nie przytomna...nie zrobiłam totalnie nic....dziś trochę lepiej ale w nocy i tak wstawałam po paracetamol żeby usnąć...
idę coś przekąsić bo w sumie od niedzieli nie zjadłam nic konkretnego bo mnie mdli
a z weselszych rzeczy to wczoraj jak mój Pioter wracał z pracy poprosiłam go żeby mi coś kupił...ale sama nie wiem co i niech cos wymyśli ...w sumie myślałam że kupi ananaska w puszcze albo lody a dostałam konserwę turystyczna
Ja uwielbiam konserwę ale nie wpadłabym na zakup takiego umilacza achh
M
Mka10
Gość
witam słonecznie
marlenka gratuluję własnego m:-)
13x13 no co za sen, byłoby ciekawie
wesoła współczuje straty cioci!!
studjujaca powodzenia na examie, pomachaj dobrze brzuszkiem i bedzie git
iza śliczny brzusio!!
ciekawe czy mamy już ta Juleczkę...
ja dziś odpoczywam, moje chłopaki pojechały pozwiedzać ikee a mama szaleje na necie a zaraz chyba pojde spać, a co, trzeba korzystać poki się da
miłego dzionka obfitującego w maluszki!!
marlenka gratuluję własnego m:-)
13x13 no co za sen, byłoby ciekawie
wesoła współczuje straty cioci!!
studjujaca powodzenia na examie, pomachaj dobrze brzuszkiem i bedzie git
iza śliczny brzusio!!
ciekawe czy mamy już ta Juleczkę...
ja dziś odpoczywam, moje chłopaki pojechały pozwiedzać ikee a mama szaleje na necie a zaraz chyba pojde spać, a co, trzeba korzystać poki się da
miłego dzionka obfitującego w maluszki!!
reklama
witam się po całkowicie nieprzespanej nocy:-(
podobno oddychałam tak ciężko ,że piotrek w pokoju obok nie mógł zasnąć.w sumie spałam może 45 minut...kręciłam się,kaszlałam,miałam zgagę i coś kłuło mnie w plecach okropnie.do tej pory oddechu nie mogę wziąć,bo mnie boli między łopatkami...ręce tak spuchły,że ledwo kubek trzymam...miałam dziś w bibliotece troche posiedzieć,popisać mgr,ale nie wiem czy dam radę:-( macie jakieś sposoby?kittek,tobie już przeszły te duszności?
wesoła,trzymaj się,przytulam mocno...:-(
ella,pokaż szybko szkraba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno oddychałam tak ciężko ,że piotrek w pokoju obok nie mógł zasnąć.w sumie spałam może 45 minut...kręciłam się,kaszlałam,miałam zgagę i coś kłuło mnie w plecach okropnie.do tej pory oddechu nie mogę wziąć,bo mnie boli między łopatkami...ręce tak spuchły,że ledwo kubek trzymam...miałam dziś w bibliotece troche posiedzieć,popisać mgr,ale nie wiem czy dam radę:-( macie jakieś sposoby?kittek,tobie już przeszły te duszności?
wesoła,trzymaj się,przytulam mocno...:-(
ella,pokaż szybko szkraba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!