reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Justa, trzymaj się kochana!! Dasz radę;-)

Zielona - wiem, że to nie do śmiechu, ale aż się popłakałam czytając o tych namiotach i Twoich planach zakupowych;-)

reklama
Zielona mój mężulek określił teraz, że mam mamusiowe (maminiowe) piersi :-)
Podobają mi się nawet, nigdy małego biustu nie miałam, ale teraz są mega duże. Tylko niestety porobiły mi się rozstępy :-(, ale zaczynają blednąć, więc będą wkrótce mniej widoczne.

Maonka, moj stwierdzil ze panienka to juz nie jestem. Nic tylko w pysk strzelic, ale nie chce mi sie bo sie spoce i zmecze, a poza tym moze mu sie spodobac. Poza tym tez ciagle gada, ze to piersi matki, ze mleko i takie tam, a mi sie chce plakac jak sobie pomysle, ze jak dojna krowa bede...

a propos rozstepow, to zauwazylam wczoraj (w czasie golenia) ze mam okropne rozstepy po obu stronach pepka, tylko nieco nizej. Takie az fioletowe, bo nawet nie czerwone. Az sie poplakalam, bo cala ciaze bylo ok, a teraz takie cos:wściekła/y::wściekła/y: to nawet nie sa 2 rozstepy, tylko 2 kolonie rozstepow, cala gromada ich tam siedzi i ma sie dobrze:angry::angry: alez jestem zla.

ja wracam do lozka, bo nadal cos nieciekawie sie czuje, jakby mi sie w glowie mialo krecic, ale sie nie kreci. Bardzo dziwne uczucie. Cisnienie spr, mam ok 123/77, tylko puls 95 wiec nieco wysoki:-(

Zielona, ja swoich nowych tez nie lubie i tez nie chodzi o rozmiar, chociaz mam mega duzy, ale wlasnie ksztalt mnie denerwuje. Takie rozlazle na boki i obwisle jak nigdy:baffled: ja za mloda jestem na takie cos:angry: Niech mnie ktos przytuli...

Ostatnia edycja:
Ja przytulam i pocieszam, że muszę 75G kupować;-(
Całe szczęście w miarę ok sa i rozstępów na dzień dzisiejszy brak.
Ja na piersiach tez na szczescie nie mam zadych nadprogramowych znakow. A rozmiarowo niemalze takie same jestesmy, bo ja 70G. Do karmienia kupilam dobie 70HH z jednak firmy i 75GG z innej (bo te sie nie rozciagaja, juz mialam od nich).

elvie 75G?? ja stanelam na 75C i mam tyle rozstepow ze łohohoho - dookola ciemnych wielkich brodawek sine prazki jeden przy drugim......
tez ciagnie je ku dolowi, ostatnio P. do mnie: "nos stanik bo konczac 20stke bedziesz miala mega obwisy" :[.... ale staniki strasznie mnie draznia :(!!

reklama
zielona nie wytrzymam,ale teksty:-D:-D:-Dte ciemne placki sa najlepsze.Wymiekam.
Ale taka nasza uroda ja tez mam brodawki ogroooomneeeee i tez mi sie nie podobaja:no::no::no:
A rozstepow u mnie tez brak ogladam sie codziennie bardzo dokladnie przy kapieli,ale jeszcze nie ma sie co cieszyc bo jeszcze moga se wylezc w kazdej chwili:baffled:
justa24 trzymamy kciuki za jutrzejszy dzien,oby wszystko bylo jak w najlepszym porzadku:-),bo to chyba juz jutro.

Do góry