reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam i ja już prawie poweekendowo!
U nas po urodzinkach (Beti,dzięki za życzenia), więc dziś ledwo żyję - przez całą ciąże nie było mi tak ciężko :baffled:

Katik super, że Pola nie daje Ci w kość!
sospetossa doskonale wiem, co przeszłaś, bo ja przez 5 dni nie widziałam mojej Mani (raz przez szybę), nie mogłam wejść do niej na oddział, a info od lekarza o jej zdrowiu usłyszałam tylko 4 godziny po porodzie. Później już tylko tyle, co mąż się dowiedział. I z wypisu... Ale po kilku tygodniach złość mija, nie zrozumienie zostaje.

kwiatuszek,a ile przenioslas Hanie jesli moge wiedziec.A co do przytulanek to probuj caly czas noi moze po meczu cos ruszy hi hi:-D
maonka u mnie moj ostatnio do mnie,uwazaj bo ja zgnieciesz,bo faktycznie zadna pozycja juz nie jest oki.
katik super czytac takie rzeczy:-)pozazdroscic
monia tylko pozazdroscic,zebys tylko sie nie rozchorowala z tego przejedzenia

ojjjojj nie było mnie od piątku i nie wiem co sie tu działo :( ....... wchodze i czytam ostatni wpis a tu taka niespodzianka KATIK ma juz Swego Skarba przy sobie :)))) super graatulacje :)
no to zaczynam czytac od poczatku co tam u Was sie jeszcze zdarzyło

Katik widać żeś szczęśliwa...to aż po oczach bije...wracajcie szybko do domku.

Tulam niezadowolone ze swojego ciała...tym razem i ja do was dłączam... Brzuch same rozstępy, uda...rozstępy i celulit, piersi rozlazłe jakby je ktoś wałkiem potraktował...szkoda słów...

Niespecjalnie się czuje boli mnie w okolicach pachwin, wysikać się nie mogę choć mi się wydaje że mi sie chce, brzuch to mi już cipkę prawie zakrywa co tak nisko już siedzi... nieznośna jestem że aż sama siebie mam dosyć....ehhh do terminu zostało 14 dni... obym urodziła wcześniej bo tych 2 tygodni z takim humorem i zachowaniem to nie wytrzymam sama ze soba a co dopiero reszta rodzinki??

Justa kciuki zaciśnięte. Jutro jest WASZ dzień. Czekamy niecierpliwie na wiadomości od was

a ja tak sie zastanawiam co by sie stalo gdyby tak kobiety w ostatnich tygodniach ciazy musialy razem ze soba mieszkac. Czy bylybysmy wobec siebie takie nieznosne i ciagle plakaly nad swoja niedola, a moze wrecz przeciwnie - nie czulybysmy sie niezrozumiane i nie musialybysmy szukac zrozumienia wsrod innych ludzi...

Justa nie karmie piersia :-( odciagam tylko co jakis czas mleko i podaje tyle ile moge butelkowo,reszta to sztuczne mleko.
\

A jaki masz laktator ? Bo jak kupisz dobvry elektryczny to i laktacje możesz mieć długo nawet tylko odciagając . Mam dwie kolezanki co tak karmiły niby upierdliwe ale zawsze to cycowe mleko jedna karmiła znaczy odciagała prawie pół roku a druga 10 miechów . pewnie tylko trzeba sobie jakiś system na to wypracować .
A nawet jak się nie uda to nie ma co płakac Szymcio na modyfikowanym i zdrowa ryba z niego . Zreszta teraz już sobie kupiłam pudełeczko małe bebilonu bo wiem że może być różnie a chce mieć w razie czego czym dokarmić

Katik - aż miło się to czyta. Musisz się rewelacyjnie czuć skoro dziś już dopadłaś się do kompa:-) Życzę szybkiego powrotu po domku!!:tak:

Ba - nie za szybko na wychodne dla Małej? Powodzenia jutro u lekarza i daj znać, co Ci powie..

Ba najlepszego z okazji magicznej rocznicy ślubu dla was :-) obyście byli zawsze szczęśliwi ze sobą

A co do temperatury...sprobuj profilaktyczni przyłożyć ten zimny zgnieciony liść białej kapusty... zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomoc

reklama
Katik super, rozkoszujcie się tymi pięknymi dniami.
A jak twój Pupp? Zeszło to dziadostwo?

Ba gratulacje z okazji 1 rocznicy. Piękny macie prezent na tą okazję.

Może moje maleństwo też nam zrobi niespodziankę i przyjdzie na świat w naszą 3 rocznicę ślubu 8 kwietnia.

Do góry